תוצאות 1 עד 15 מ 138

אשכול: מסעותיו של ארבינקא (האסקי 701 אנדורו)

צפייה משולבת

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי ayalzo צפיה בהודעה
    אתה יכול לערוך את הכתוביות ולכתוב שזה זעמן שחור (מניח שגוגל יספר לך איך קוראים לו בלעז, אני לא שולט בנחשים גוים...).
    קל. זעמן שחור- BLM
    קשה לראות בוידאו אבל במציאות הוא נראה קצר מדי לעובי בשביל זעמן שחור. נראה לי שזה קמטן אבל אני לא מומחה לזוחלים.

ציטוט נכתב במקור על ידי NAOR2207 צפיה בהודעה
    התחלת בקנדה והמשכת לאשתאול? (מהמנזר)
    כוסואומו אני מתגעגע לנופים האלו. כבר שנה וחצי.
    תן גז איש
    אני טירון, זוכר? לא בדיוק שולט במכונה במאה אחוז ומפחד (מאוד) מאיזה טאפש ברייזר שיגיח מסיבוב על מאה עם אייל גולן בפול ווליום וילד מנוזל לצידו. מכיר את סוג הטיפוסים שמסתובבים בשטח. יאללה, די עם הסברים, תקן את האופנוע כבר ותצטרף. בקבוק ג'יימסון עלי.

ציטוט נכתב במקור על ידי קובי צפיה בהודעה
    זה הכביש הנטוש משדות מיכה לכיוון חרובית/תל צפית. אהבתי לבוא לשם עם ה Crf rally בזמנו.
    ראיתי שם צבאים נמיות ותנים. תקופה יפה להיות בשטח.
    נכון. הכביש נהרס בשנים האחרונות. התחלתי באזור טל שחר ומשם ליער ישעי ולחרובית. דרומה משם עד לאזור לוזית שטח נרחב ללא כבישים ויישובים. ראיתי די מקרוב תנים, צבועים, צבאים, נחשים, עופות דורסים (חיוויאים), חסידות, חפרפרות ויש אתרים ארכיאולוגים וממצאים שטרם נחפרו. אחרי בית גוברין עוד תא שטח נפלא עם עתיקות וריכוז צבאים מרשים. הסתובבתי באזור עם ג'יפ לפני עידן הרייזרים והאזור הרגיש כמו ארץ בתולית. מהבחינה הזאת- אחלה שכונה.
    SUZUKI GSX ES 550 E 1986
    HONDA NC 750 X 2016
    KTM 1090 Adventure S 2018
    2020 Husqvarna 701 Enduro
    KTM 790 Adventure S 2021

Banned
    ציטוט נכתב במקור על ידי קידוזו צפיה בהודעה
    אני טירון, זוכר? לא בדיוק שולט במכונה במאה אחוז ומפחד (מאוד) מאיזה טאפש ברייזר שיגיח מסיבוב על מאה עם אייל גולן בפול ווליום וילד מנוזל לצידו. מכיר את סוג הטיפוסים שמסתובבים בשטח. יאללה, די עם הסברים, תקן את האופנוע כבר ותצטרף. בקבוק ג'יימסון עלי.
    אין מה לתקן. רק אישור רכב מיושן, בידוח וטסט. אפילו היד המגזגזת חוזרת לאט לאט לתפקד.
    מה שצריך לתקן זה את הקלבאסה ולמען האמת זה נראה לי טוטאל לוס.
    אני מנסה לקיים מצוות וביניהן לשמור שבת כך שלהעמיד את הנבלה רק לימי שישי פעם ב ... זה לא פרקטי.

אני "יורד" עליך כל הזמן לתת בגז מתוך השלכה. הייתי שם בעצמי. :
    "כשאני אומר “גיזגזתי” אני מתכוון לכך שה-XT ממש פיזז וצהל, קיפץ בעליצות מעל כל מני בורות וקוליסים.
    אני לא מכיר את הבהמה העצלה והכבדה הזו כך, אבל החלטתי לזרום איתה, ואפילו – שומו שמים – ליהנות!
    "
    בסירטון הראשון זה נראה כך - בדקות הראשונות אתה קר ולאט לאט מתחמם וזורם.

נכון. אין מה להשוות בכלל בין התפלצת שלך עם הסוסים שאני רק יכל לדמיין ועם הגובה,
    לנבלה שלי עם בקרת האחיזה ובקרת הווילי המכאניות - עם 40כ"ס ביום אביבי לא ניתן להחליק גלגל אחורי ועם 200 ק"ג לא ניתן לעשות ווילי.

יש לך מגרש משחקים מדהים! אבל אם תרצה לגוון יש בקישור עוד מגרש משחקים לא רחוק.