ציטוט נכתב במקור על ידי NAOR2207 צפיה בהודעה
אין מה לתקן. רק אישור רכב מיושן, בידוח וטסט. אפילו היד המגזגזת חוזרת לאט לאט לתפקד.
מה שצריך לתקן זה את הקלבאסה ולמען האמת זה נראה לי טוטאל לוס.
אני מנסה לקיים מצוות וביניהן לשמור שבת כך שלהעמיד את הנבלה רק לימי שישי פעם ב ... זה לא פרקטי.

אני "יורד" עליך כל הזמן לתת בגז מתוך השלכה. הייתי שם בעצמי. :
"כשאני אומר “גיזגזתי” אני מתכוון לכך שה-XT ממש פיזז וצהל, קיפץ בעליצות מעל כל מני בורות וקוליסים.
אני לא מכיר את הבהמה העצלה והכבדה הזו כך, אבל החלטתי לזרום איתה, ואפילו – שומו שמים – ליהנות!
"
בסירטון הראשון זה נראה כך - בדקות הראשונות אתה קר ולאט לאט מתחמם וזורם.

נכון. אין מה להשוות בכלל בין התפלצת שלך עם הסוסים שאני רק יכל לדמיין ועם הגובה,
לנבלה שלי עם בקרת האחיזה ובקרת הווילי המכאניות - עם 40כ"ס ביום אביבי לא ניתן להחליק גלגל אחורי ועם 200 ק"ג לא ניתן לעשות ווילי.

יש לך מגרש משחקים מדהים! אבל אם תרצה לגוון יש בקישור עוד מגרש משחקים לא רחוק.
מבחינתי זה אותו אזור של השפלה. באמת שאין תלונות ולא חסר מקומות קרובים לשעשעשועים. הסרטון ערוך ולא מתחיל בהתחלה אבל צודק, לוקח לי זמן להתחמם. תחייה את הנבלה והראש יסתדר לבד. יש אור עד מאוחר ואפשר לגנוב כל יום טיולון.

ציטוט נכתב במקור על ידי ayalzo צפיה בהודעה
זה לא קמטן בוודאות. קמטן לא יודע לעשות טריקים כאלו. ולפחות מהסרטון, קשה להבין מה האורך שלו.
באזורים האלו זה או זעמן או תלום קשקשים כהה בצורה חריגה (אם אני מוסיף אפשרות של צבעים בסרטון שמשקרים). ולפי הברק שלו זה לא תלום קשקשים.
בקיצור זה זעמן.
פגשתי כמה זעמנים ואחד ממש ממש ענק. הם הרבה יותר מהירים ודקים באורך הזה. מהירים בצורה מפחידה ולא יעשו היפוך דרדלה כמו הנחש שלנו.
יש זן נדיר (עם השן שבולטת הצידה להכשות) שכבר ראיתי באזור. אולי אחשלו. אנא עארף.