השושנים, אני יודע שאתה שוטר, ואין לי שום טענה אליך במימד האישי. אבל כשאתה רואה את העבודה ה"מדהימה" של משטנת ישראל בנוגע לאכיפת החוק בדרום, בצפון ועכשיו גם באזור ירושלים, אתה לא יכול להתעלם מכך שהאכיפה היא בררנית עד לא קיימת.
כיום אזרח שומר חוק, מפחד משוטרים בדיוק כמו שהוא מפחד מהעבריינים גובי הפרוטקשן ומחבלי הטרור החקלאי.

אז אכיפת המהירות באמצעות מכשירי מדידה של מהירות ממוצעת, בוא, כבר ראינו את ההתנהלות של המשטרה בעניין מצלמות הגטסו, עד כדי כך שהומלץ להעמיד לדין פלילי את ראש אגף התביעה בתעבורה הגב' פיליפסון.

וקידוזו, מהירות היא לא אחד הגורמים המובילים בגרימת תאונות דרכים. לדעתי בגלל שהאכיפה שם קלה המשטנה הולכת על זה. לאכוף מעבר בין נתיבים, עצירה בעצור וציות לרמזורים (שהם הגורמים המובילים בגרימת תאונות דרכים), פשוט לא משתלמת. ואכיפת מהירות, ממלאת את הקופה, ותבדקו לאן הכסף הזה הולך.

בנוסף קידוזו, בעניין אכיפת מהירות, לא התייחסתי רק לרוכבי דו"ג, אלא לכלל משתמשי הדרך, גם מכוניות.

בכל מקרה לדעתי, ההתמקדות הכמעט בלעדית באכיפת מהירות היא בושה וחוסר מקצועיות. אבל כשאני רואה את ההתנהלות העצלנית של משטנת ישראל, זה לא מפתיע אותי בכלל.

סעו בזהירות, רק רכיבות טובות.