ציטוט נכתב במקור על ידי KKatkov צפיה בהודעה
אמשיך את קו המחשבה שלך...
הפתרון הכי טוב למדינה הוא פקק ממטולה עד אילת, שכן בפקק כזה יהיו מעט מאוד הרוגים - קצת קשה להיהרג בנסיעה על 5-10 קמ"ש.

אני לא מנסה לשנות את דעתך או משהו, אני מסכים איתך 100% ומעריך מאוד את הדעות שלך,
אבל אנחנו במדינת חלם פה ואני חושב שגם אתה יודע שלא משנה מה ייקרה זה רק יתדרדר
אולי אולי אולי הפתרון היחיד שאנשים יתחילו לרכב בגללו זה אם יהיו אופנועים חשמליים שתוכל להשכיר כמו אופניים ולא תצטרך עליהם רישיון מיוחד או ביטוח,
וגם אז הם ימותו בהמוניהם והכי חשוב זה יהיה לרכב בלי קסדה

ציטוט נכתב במקור על ידי mudale222 צפיה בהודעה
ותחשוב כמה הם ירוויחו על המס בלו
חכה כשכל המכוניות יהיו חשמליות ויהיה מס בלו על חשמל ומס על כל דקה שאתה ברכב
בריכת מטבעות יהיה להם

ציטוט נכתב במקור על ידי קידוזו צפיה בהודעה
יש רוכבים מטומטים ונהגים גרועים ועדיין אני חושב שמדובר בעיקר בטמטום של ממשלות ישראל לדורותיהם.
השינוי במה שמכונה "תרבות נהיגה" יגיע רק מאכיפת דברים קטנים בקנסות גדולים. שיכאב כמו שצריך.
אי שמירת מרחק, פניה ללא איתות, נתיב שמאלי, כניסה לצומת פקוקה, אור גבוה- עשרות דברים קטנים שמייצרים תחושה שהכביש בישראל הוא ג'ונגל. התחושה שמותר כי אנחנו בגו'נגל היא הסיבה והבסיס למספרי ההרוגים והפצועים. הח"כים מפחדים מחוקים לא פופולאריים, המשטרה לא באמת קיימת בכבישים והשופטים קורסים.

הפתרון הוא 1,000 ש"ח לכל עבירה קטנה שנראית רע בהקשר של תרבות נהיגה. עברת נתיב בצורה חדה עם ובלי איתות? אלפיה. עקפת ונשארת בשמאלי? אלפיה. קפצת ברמזור לפני אור ירוק? אלפיה. צפצפת? אלפיה. גנבת 20 מ' מהשול כדי לפנות ימינה במקום לעמוד בפקק? אלפיה. 500 מומחי אכיפה שנמצאים 24/7 בכבישים אחרי הכשרה מזורזת עם מצלמות לתיעוד עבירות. תוך חצי שנה הערס והכחבה יבינו איך לנהוג ולרכוב. נכון שכולנו עברייני תנועה- אז מה? עדיף לרכוב כעבריין בסביבה בטוחה ולשלם אלפיה מדי פעם.
ואז כשערס ייראה שיש לך מצלמה שמתעדת אותו על הרמזור הראשון שהוא עוצר לידך בתקווה שאתה במכונית שתגן עלייך אז גם לא יהיה לך מצלמה, גם לא פנס ושוב, אם אתה באוטו אז אולי רק כמה שריטות קטנות בגוף,
אם אתה על אופנוע אז תתכונן להידרס
ובקשר לנתיב שמאלי, אם אתה רוצה להחריף את הפקקים עוד יותר זאת הדרך! (לא מדבר אפילו על נתיב אמצעי כשיש)

-----
אההההה ועוד משהו,
אחת הסיבות שרוכבים מזלזלים בכלי שלהם ובאופנועים זה בגלל איך שמציגים את זה,
כשנותנים לך לעשות טסט תוך 8-15 שיעורים זה זלזול לכל דבר ברישיון ובכלי ומציג את האופנוע בתור כלי למשחק במקום למכונה שבגלל טעות של מאית שנייה יכולה לבתר אותך לחתיכות כמו כלום
אותו דבר גם עם מלגזות (שאני לא צריך לספר אפילו על כמה מקרים ראיתי בעצמי ושמעתי וגם כמה בכלל לא היו תלויים בניסיון של המלגזן)