כן. כשרוצים להיכנס לשוק תחרותי עם מותג חדש וזה לא משנה אם אופונעים או עפיפונים דיגיטליים חדש לפעמים עושים דברים משוגעים כאלה. כשרוצים למצב את המותג כפרימיום מעלים מחיר. מכאן הקומבינה שכרובי תיאר כי עסקאות טרייד עוברות מתחת לרדאר הציבורי ולא קשורות למחירון. בסה"כ הגיוני שהקהל שיקנה טריומף מכיר ומנוסה ולא רוכבים חדשים. הווה אומר, יש להם אופנוע להביא לעסקת טרייד.
SUZUKI GSX ES 550 E 1986HONDA NC 750 X 2016KTM 1090 Adventure S 2018
2020 Husqvarna 701 Enduro
KTM 790 Adventure S 2021
שאתה כותב כן לתשובה חשוב להבין את השאלה שהייתה רטורית אבל בכל מקרה הייתה ״האם הונדה מפסידים על הCB650“ מחיר שהוא לא חדירה ולא נעליים.
אז בו נסכם לפחות שהמחיר של הטרידנט מנופח ולא כמו שנאמר ע״י xlib לציבור יש סיבה טובה להתלונן כאן.
בו גם נסכים שאין לטרידנט ערך מוסף מהמתחרים שלו, הוא תקציבי, הוא מיוצר בתאילנד ומבחני דרכים מראים שזה אופנוע טוב אבל לא יוצא דופן.
אם אנחנו מסכימים עם הנ״ל שזה העובדות בשטח אתה רואה הפרש של 15000 ש״ח מצליח להצדיק טרייד אין במחיר טוב? אל תשכח גם הונדה עושים טרייד.
אני באמת לא יודע את התשובה לזה, כמו שכתבתי ישראל זה שוק עקום גם בגלל היבואנים וגם בגלל הרוכבים, נצטרך לשוב ולדגום עוד שנה.
אתה מתווכח עם טיעון שלא העליתי. התייחסתי רק לסבירות המהלך כחלק מחדירת טריומף לשוק הישראלי.
SUZUKI GSX ES 550 E 1986HONDA NC 750 X 2016KTM 1090 Adventure S 2018
2020 Husqvarna 701 Enduro
KTM 790 Adventure S 2021
אני מסכים עם הדעה שמדובר בתמחור שנועד לאפשר ביצוע עסקת טרייד אין במחיר טוב. זה התשובה ל"למה" תמחרו יקר יותר.
לגבי התשובה לשאלה "כמה" יותר יקר זה צריך להיות, זה נגזר מתמהיל הכלים שצפויים להגיע לטרייד אין.
גם הונדה עושים טרייד, זה נכון, אבל כשאתה הונדה, תמהיל הכלים שיגיעו אלייך לטרייד הם לרוב יפנים (ובשוק הישראלי יפני זה "סחורה", גם אם הוא מיוצר בתאילנד), ולכן ה"כמה" שלך במקרה הזה יהיה נמוך יחסית ומכאן התמחור הנמוך יותר של ההונדה.
תחשוב רגע איזה כלים יגיעו בעסקאות טרייד אין כנגד טריומף חדש, ותבין למה ה"כמה" הוא גבוה מאוד (ואני בטוח שגם לא תמיד יספיק)
מנהל מכירות ב-ד.ל.ב מוטוספורט (KTM & peugeot)
שוקן 16 תל אביב