אני סבור שהסיבה היא שהם התפנו מלהיות פקחי מסיכות
זה היה צפוי, ועכשיו זה מגיע: אגף התנועה של המשטרה יוצא במבצע אכיפה כנגד רוכבי דו-גלגלי; הפרטים בפנים.
http://fullgaz.co.il/%d7%94%d7%9e%d7...2%d7%9c%d7%99/
אני סבור שהסיבה היא שהם התפנו מלהיות פקחי מסיכות
אז יציקו לרוכבים
האם זה יוריד את הסטטיסטיקה אני בספק.
האכיפה לא עוסקת במחלה אלא בנסיון להרגיע את הסימפטומים
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
אז במקום להתקין מעקי בטיחות נורמליים, להוריד ערסים מהכביש ולהשקיע בהסברה יתחילו לדפוק דו״חות גורף. אסטרטגיה מעניינת... מממ...
מניסיוני מתחילת השבוע באיזור רמת החייל (תל אביב), הם פשוט עומדים ב-2-3 מקומות באיזור ועוצרים כל דו"ג שעובר לידם.
אותי עצרו, רשמו מספר, בדקו במסוף ושחררו לדרכי. לא יותר מידי זמן.
מצד שני הם עצרו לא מעט כאלו שחושבים שזה רעיון מצוין לחתוך קו לבן בשביל להגיע לצד השני - מדרכה, חנייה וכאלו.
אז אפשר להלין כמה שנרצה. רק קודם כל שאנחנו נהייה בסדר.
ולא, אני לא משלה את עצמי שהם עושים זאת למען מטרות מבורכות, כמו הורדת כמות התאונות בהן מעורבים דו"גים.
הם לא מובילים פעילויות שבאמת יכולות לשנות משהו, אלא בעיקר מנוהלים ע"י דרגים שמחפשים להראות.
בהצלחה לכולנו,
אלי
Yamaha Tracer 900
מגזין אינטרנטי שחופר באובססיביות על כל גופה וגופה בכל מדיה אפשרית על בסיס יומיומי.
אז כן, תתפלא, זה עושה שינוי וכרגיל זה יהיה רק לרעתנו.
ראיתי את זה מגיע בשלטי ענק. וחכה זה רק ההתחלה.
אם הם ימשיכו עם החפירות האובססיביות שלהם - גם יכריחו אותנו לעשות כל מיני הכשרות ומבחנים על חשבוננו וגם יתחילו להגביל את התחום עוד יותר.
השמיים הם הגבול כשהאויב מבחוץ חובר לכל מי שמייצג אותנו.
בואו...הסיכוי שמישהו עוקב אחרי כמות הפרסומים באתר כלשהו וזה משפיע על קבלת ההחלטות היא מזערית.
זה עובד הרבה יותר בכיוון הזה:
"אתה מבקש להיות מפקד מתנ"א נכון, מה הדרך שלך להוריד את כמות ההרוגים בתאונות הדרכים?"
" אני.....ואני....ואז....."
"שלום אדוני המפכ"ל"
"שלום כבוד השר"
"אדוני יש לנו X הרוגים בת"ד השנה, שליש מתוכם תאונות של אופנוע מה אתה מתכוון לעשות?"
" אני....ואני....ואז...."
מפכ"ל: "תקראו לי מיד למפקד מתנ"א"
"המפקד?"
"נו...מה עם מה שהבטחת לי בנושא תאונות תאונות הדרכים?"
"כבר"
"אתי"
"מה אתה רוצה ממני באימשך"
"מחר....כל המשמרות ומתנדבים יוצאים לשטח אכיפה נגד אופנועים אין חופשות אין שחרורים"
"סבבה"
"סבבה"
"ותשיגי לי את המפכ"ל"
"המפקד"
"נו"
"טופל"
*אין הכותב מתחייב שככה הדברים היו במציאות...
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!
כולנו פה צדיקים ורוכבים לפי הספר ולא גונבים פה שם מהירות... גם להאשים את פול גז....
אם כל הכבוד לאתר אתם קצת מחמיאים לו. המשטרה רואה את הכותרות בצורה מספיק טוב בלי האתר.
לעצום עיניים ולא לראות את הגידול בהרוגים זה נאיביות במקרה הטוב.
לפני כחודש נהרג בחור בסיבובי בית שמש .. רוכב בן 40 וקצת. קראתי פוסט של בחור שרכב איתם , שרק חזר לרכוב. אז כן כל אחד קצת מושך אחד את הניש ועושה תחרת. ומה לעשות לא כולנו רוסי ובטח לא בכביש ציבורי. (אני ממש לא מחזיק מעצמי רוכב על)
בנוסף כמות הרוכבים שעלתה מאוד בשנת הקורונה , אם זה על קטנועים ואם על אופנים / וכו שיוצרים עומס נוסף של דוג בכביש העירוניי0 + רוכבים רבים שהיו ללא רישיון .
כל אלו מביאים לגידול מאוד חריג בהרוגים
לא כל השוטרים נשמות, חלקם אולי מחפשים יותר.
אני יכול להגיד על עצמי כל פעם שאני מגיע למרכז - תל אביב אז התחושה של גונגל.
תרכבו בזהירות וכחוק.
בנוסף גידול בכמות הרוכבים
מודל'ה, בהודעה הראשונה חשבתי שאתה סתם ציני.
בשנייה הבנתי שאתה רציני והתגלגלתי מצחוק.
מקבלי ההחלטות מקבלים דוחות מסודרים של תאונות מהגורמים הממונים על כך. עם כתבה של פולגז ובלי כתבה, עם פוסט בפייסבוק וגם בלי.
לא מתאים לך
זה יותר נוטה להתבצע באיך ששושני תאר. רק שאת הנתונים הם מקבלים מהרלב"ד ומגורמים ממונים במשטרה, לא מאביעד, עם כל הכבוד לו.