עמוד 3 מתוך 4 ראשוןראשון 1234 אחרוןאחרון
תוצאות 31 עד 45 מ 54

אשכול: באפריל: 12 הרוגים על דו-גלגלי

צפייה משולבת

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי אביעד אברהמי צפיה בהודעה
    אם מוגבל או לא אנחנו לא יכולים לדעת.
    לרוב אנחנו יודעים מה הדגם מהתמונות ומהמידע שמוזרמים אלינו בימים שלאחר התאונה. כאן במקרה הספציפי זה יותר קשה מפני שהאופנוע נשרף כליל.
    אהההה אוקיי,
    ועוד שאלה קטנה:
    האם מתחשבים בסטטיסטיקות בזה שיש עלייה במספר רוכבי האופנוע? (ונראה לי שתהיה עוד עלייה עם הכתבה שפרסמתם בקשר לתלת-גלגלי)

Senior Member הסמל האישי של השושנים
    פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

Member
    קטסטרופה לאומית....אבל ממש.
    https://www.ynet.co.il/news/article/HyBxxlZuO
    זה פשוט לא יאמן

עורך ראשי FullgaZ הסמל האישי של אביעד אברהמי
    הלילה נהרגו 2 רוכבים: בן 36 ליד גדרה בתאונה עצמית ובן 18 ליד עפולה בהתנגשות עם משאית.

7 רוכבים נהרגו מתחילת מאי.
    35 רוכבים נהרגן מתחילת 2021 - גידול של 50% ביחס לשנת 2020!

https://www.facebook.com/fullgaz.co....59047213158948
    נערך לאחרונה על ידי אביעד אברהמי; 06-05-2021 בשעה 11:38.

הלילה נהרגו 2 רוכבים: בן 36 ליד גדרה בתאונה עצמית ובן 18 ליד עפולה בהתנגשות עם משאית.

35 רוכבים נהרגן מתחילת 2021 - גידול של 5% ביחס לשנת 2020!

לגבי התאונה באלון תבור, בתור אחד שגר ממש קרוב, אז קודם משתתף בצער המשפחה, אבל מעבר לכך יכול להעיד שהכביש (בעיקר בצומת שם עד כפר תבור) הופך למסלול מרוץ בלילה ובשעות הבוקר המוקדמות. אז אם התאונה הזו קשורה לכזה דבר, אז זה מפתיע שלא קרא קודם. אתמול היה דיון / ישיבה שכלל גם התיחסות לפורעי החוק שדוהרים פה בין הישובים ובשדות.

ציטוט נכתב במקור על ידי ronen_sch צפיה בהודעה
    לגבי התאונה באלון תבור, בתור אחד שגר ממש קרוב, אז קודם משתתף בצער המשפחה, אבל מעבר לכך יכול להעיד שהכביש (בעיקר בצומת שם עד כפר תבור) הופך למסלול מרוץ בלילה ובשעות הבוקר המוקדמות. אז אם התאונה הזו קשורה לכזה דבר, אז זה מפתיע שלא קרא קודם. אתמול היה דיון / ישיבה שכלל גם התיחסות לפורעי החוק שדוהרים פה בין הישובים ובשדות.
    בדואים או יהודים?

בדואים או יהודים?
    לא רוצה להכליל , אבל לצערי 99 אחוז מהמקרים פה הם בני מיעוטים.
    עקיפות על קו לבן, מרוצים בלילה בכביש 65 או בפנימיים, ובשטח דיהרות ליד בתים של הישובים באמצע הלילה.
    בתקופה הזו של הרמאדן זה לרוב קורה מאוחר יותר בלילה בגלל הצום.

Member
    לא הבנתי את השאלה. מי מתייחס בסטטיסטיקה?
    הממשלה (אם בכלל יש להם סטטיסטיקה), הרלב"ד, אנחנו ואפילו חברות הביטוח
    כשאומרים תמיד שיש עלייה במס' הנהרגים על דו-גלגלי,
    צריך להביא בחשבון גם את מס' הרוכבים החדשים שעולים לכביש
    כי לפי מה שזה נראה לי זה רק הגיוני שיהיו עוד כמויות של הרוגים על דו-גלגלי במיוחד של כאלו שעשו רישיון עכשיו בתקופת הקורונה ולא רגילים לרכב על כבישים סואנים אפילו בשיעורי נהיגה, ובכללי עם התרבות נהיגה פה כמו שאתם כותבים בפוסטים שיש "דם חם" מהקורונה...
    השאלה היא האם כשפורסים את המידע של כמות הרוכבים החדשים + כמות ההרוגים בכל שנה האם אז יש עלייה דרמטית או עלייה מתונה
    (לראות את המשך התגובה לעוד פרופורציות למה רוכבים מתים)

ציטוט נכתב במקור על ידי ronen_sch צפיה בהודעה
    אני יכול להגיד לך שאני גר באזור שהכי רחוק מהשטחים ומבני-דודינו, קרוב לאיילון ולעוד כמה כבישים ישרים שמקיפים את השכונה שלי ואני יכול להעיד שמתחילת הקורונה יש עלייה בכמות של האופנועים שפותחים שם מצערת מלאה ואתה יכול לשמוע ממרחק כמה קמ' טובים את המנוע פועל עד קצה היכולת שלו,
    כנראה שהרבה רוכבים בתקופה הזאת קיבלו ביצים קצת ועכשיו רוכבים כאילו הם מינימום רוסי

Banned
    ציטוט נכתב במקור על ידי Vroom צפיה בהודעה

אני יכול להגיד לך שאני גר באזור שהכי רחוק מהשטחים ומבני-דודינו, קרוב לאיילון ולעוד כמה כבישים ישרים שמקיפים את השכונה שלי ואני יכול להעיד שמתחילת הקורונה יש עלייה בכמות של האופנועים שפותחים שם מצערת מלאה ואתה יכול לשמוע ממרחק כמה קמ' טובים את המנוע פועל עד קצה היכולת שלו,
    כנראה שהרבה רוכבים בתקופה הזאת קיבלו ביצים קצת ועכשיו רוכבים כאילו הם מינימום רוסי
    אתה יודע ... יש רוכבים מיפו.
    גם אני גר על איילון/1 ובמבצעים בעזה הם היו מעלים ומורידים טורים כדי שזה ישמע כמו אזעקה (וזה נשמע כמו אזעקה)

Senior Member הסמל האישי של KKatkov

35 רוכבים נהרגן מתחילת 2021 - גידול של 5% ביחס לשנת 2020!

התכוונת לגידול של 50%.
    מזל שאין לנו ממשלה, אחרת כבר היה מתקבל פה "חוק ירדני" שאוסר רכיבה על אופנועים.
    או במינימום, חוק דרקוני כלשהו של העלאת הביטוח, העלאת גיל מינימום ומערכת איתור GPS לכל אופנוע.
    וואו, מזל שאין לנו ממשלה.
    Ducati Multistrada 1100
    Alfa Guiletta 1.4 Manual

Senior Member
    לא יודע להסביר את זה אבל מאז שחזרנו לחופש רמת הטירוף בכבישים עלתה דרסטית. הרבה יותר מהיר ועצבני וצפוף ומסוכן וחסר סבלנות ואיכס אחד גדול. על הכביש אני רוכב בצורה זהירה שבעתיים. משוגעים שם בחוץ.
    SUZUKI GSX ES 550 E 1986
    HONDA NC 750 X 2016
    KTM 1090 Adventure S 2018
    2020 Husqvarna 701 Enduro
    KTM 790 Adventure S 2021

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי NAOR2207 צפיה בהודעה
    אתה יודע ... יש רוכבים מיפו.
    גם אני גר על איילון/1 ובמבצעים בעזה הם היו מעלים ומורידים טורים כדי שזה ישמע כמו אזעקה (וזה נשמע כמו אזעקה)
    גר דיי רחוק מיפו ונדיר לראות אצלנו אותם (למרות שאני לא שולל), אבל מה שמצחיק זה שמשעות הערב אין אכיפה אז...

ציטוט נכתב במקור על ידי **מיכאל** צפיה בהודעה
    בדוחות של הרלב״ד הם אומרים בפירוש שהעלייה בכמות התאונות תואמת לעלייה בכמות האופנוענים, ושזו כנראה הסיבה לגידול בתאונות קשות לאורך זמן.

כל שנה בשנים האחרונות היתה ״שנת שיא״ במכירות אופנועים, אז אין להתפלא שהן יהיו גם שנות שיא במספר הרוכבים שמעורבים בתאונות.
    תודה!
    תרבות נהיגת השופוני + חוסר המקצועיות בלמידה + זלזול בכלי = מוות
    מי היה מנחש...

ציטוט נכתב במקור על ידי קידוזו צפיה בהודעה
    לא יודע להסביר את זה אבל מאז שחזרנו לחופש רמת הטירוף בכבישים עלתה דרסטית. הרבה יותר מהיר ועצבני וצפוף ומסוכן וחסר סבלנות ואיכס אחד גדול. על הכביש אני רוכב בצורה זהירה שבעתיים. משוגעים שם בחוץ.
    גם ברכב גם על אופנוע חשוב לנהוג בזהירות,
    אבל גם חשוב זה להסביר למשפחה וחברים לנסוע ככה ואולי משהו פה ישתפר

Senior Member הסמל האישי של השושנים
    פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

היו כמה ימים של שקט, ואז תוך פחות מ-30 שעות נהרגו שלושה רוכבים - שלושתם איבדו שליטה או החליקו, התנגשו במעקה ה'בטיחות' ונהרגו מהפגיעה הקטלנית בו.

לפני יומיים, ב-15.5, סביב השעה 20:00, רוכב כבן 26 החליק בכביש 375, בירידות ממושב מטע לכיוון עמק האלה, והתנגש במעקה בטיחות הקטלני (סוזוקי SV650).

אתמול, ערב חג שבועות, סביב השעה 16:00, רוכב כבן 21 החליק בכביש 386 בסמוך למכון טיהור השפכים ('הפס של נס הרים'), והתנגש במעקה הבטיחות הקטלני (הונדה CBR650R).

הלילה סביב 01:30 רוכב בשנות ה-20 לחייו איבד שליטה בכביש 20 בסמוך למחלף קוממיות, והתנגש במעקה הבטיחות הקטלני.

אלו הרוכבים השמיני, התשיעי והעשירי שנהרגים בחודש מאי, כשמתחילת 2021 נהרגו 38 רוכבים על כבישי ישראל.

ימים קשוחים מאוד.

אמש נהרג רוכב כבן 30 בבית חנינא שליד ירושלים. את התאונה תוכלו לראות בווידאו המצורף:

https://www.facebook.com/fullgaz.co....1303714751825/

הערב נהרג רוכב כבן 33 בכביש 38 בסמוך למושב אשתאול. לא ברור איך, אבל הרוכב התנגש מאחור באוטובוס שעמד בתחנה. הרוכב נהרג במקום, והאופנוע והאוטובוס עלו באש ונשרפו כליל.

https://www.facebook.com/fullgaz.co....0775544384880/

מאוחר יותר הערב נהרג רוכב כבן 50 במחלף שער העמקים (כבישים 70 ו-75) בתאונה במעורבות רכב פרטי וגדר בטיחות.

13 רוכבים נהרגו בחודש מאי 2021 - שיא שלילי חדש. השיא הקודם היה 12 רוכבים בחודש אפריל, ולפני כן 10 רוכבים בחודש. בסך הכל נהרגו 41 רוכבים מתחילת 2021, לעומת 22 רוכבים בתקופה המקבילה ב-2020.