רשיון A1 או A?
היי, אתחיל בזה שבעבר היה לי נינגה 250sl נסיעות בעיקר בעיר (יצאתי איתו פעמים מחוץ לעיר והבנתי שזה טוסטוס).
עבר מאז שלוש שנים ועכשיו אני מחפש אופנוע שלא ישעמם אותי תוך חצי שנה..
לא ידוע אם רוב הנסיעות היו בעיר או בכביש מהיר, ויש עדיפות לאופנוע שלפחות ירגיש ספורטיבי (פחות מתחבר לנייקדים למיניהם כמו z ודיוק), חשבתי על נינגה 650 אבל רכבתי על אחד ואני לא סגור עליו.. אולי כי היה מוגבל לa1.תקציב 35 אלף ש"ח.
תודה לעוזריםם
רשיון A1 או A?
הונדה cb650r
כרגע a1 אבל אני מתכוון להגדיל לa
cb650r לא בתקציב שלי.. אני מחפש בעזור ה35 אלף שקלים
לA1 אין שום הגיון בקניה של אופנוע 650 סמ"ק.
תפזול לכיוון של נינג'ה 400 או CBR500.
היבואן דורש משהו כמו 6,000-7,000 שקל בשביל להסיר את ההגבלה מהSV650 וזה הופך את כל הסיפור לחסר הגיון לחלוטין.
ואגב, החזקתי SV650 מוגבל ואחרי חצי שנה החלפתי אותו בדל נפח. לא הצטערתי על זה לשניה... SV650 מוגבל זה לשלם הרבה כסף על מנוע שאתה לא מקבל לצד מכלולים גרועים להחריד.
כרגע יש לי A1 אבל אני מגדיל לרישיון A לפני הקניה.
לכן מחפש 650 עכשיו השאלה איזה דגם לא ישעמם אותי לאחר חצי שנה..
מעבר לנינגה לא מצאתי משהו במחיר של 35 אלף
ימאהה טרייסר 700. שנתון 2017 נכנס לתקציב.
טרייסר גבוה מידי אני מחפש את הישיבה הספורטיבית יותר מתחבר
עיתונאי הרכב בארץ ובעולם תמימי דעים שהמכלולים של ה-SV אינם "גרועים להחריד" יחסית לקטגוריה שלו - אלא בהחלט עומדים בסטנדרט ואף מתעלים על חלק מהמתחרים (ע"ע Z650).
אני מצר על כך שלא אהבת את האופנוע שקנית בהמלצה שלי, אך זאת לא סיבה מספקת לקרוא לאופנוע הזה גרוע.
גם העובדה שלא הסתדרת איתו בתור רוכב מתחיל לא מעידה שהוא אופנוע גרוע.
הניסיון שלי עם ה-SV (מהדור הקודם, 2009) מראה דווקא שסוזוקי הצילחו לייצר אופנוע מאוד מוצלח ומהנה מהרכיבים הבסיסיים שהיו להם על המדף.
אלא אם במעבר הדורות הם הצליחו להרוס כל חלקה טובה, גם ה-SV החדש אמור להיות אופנוע מהנה, נשלט וידודותי. מעבר לזה, בעיני הוא גם היפה ביותר (ביחד עם המונסטר 797) אבל זה כבר לגמרי עניין של טעם.
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual
הנינג'ה 650 ישעמם אותך תוך שבוע, לא תוך חצי שנה.
הייתי חושב בכיוון של הcbr 650f.
עוד 20 וקצת כוחות סוס, 4 בשורה במקום טוין מקבילי.
נוח בעיר ובכבישים מפותלים, לא כל כך נוח בבין עירוני.
נכנס לך בתקציב גם משנתונים חדשים יחסית, בטח אחרי מיקוח..
הוא גרוע עבור מי שקונה אותו מוגבל. מי שקונה אותו לא מוגבל (ע"ע עיתונאי רכב) מקבל מנוע אחלה לצד מכלולים פח, שכולם מודים שהם כאלה אבל מוכנים לסלוח לאור המנוע והמחיר הזול.
וכן, חבל גם לקנות נינג'ה 650 מוגבל מסיבות דומות. זו היתה הנק' שלי ואין לנו ויכוח אבל כרגע הובהר שהוא מתכוון לקנות אופנוע לא מוגבל.
ויזואלית, הSV650 החדש דומה מאוד למונסטר 797.
הCB650R יפה יותר (טעם וריח)... רק חבל שלא נוח (רגליות גבוהות מאוד)...