ציטוט נכתב במקור על ידי KKatkov צפיה בהודעה
עיתונאי הרכב בארץ ובעולם תמימי דעים שהמכלולים של ה-SV אינם "גרועים להחריד" יחסית לקטגוריה שלו - אלא בהחלט עומדים בסטנדרט ואף מתעלים על חלק מהמתחרים (ע"ע Z650).
אני מצר על כך שלא אהבת את האופנוע שקנית בהמלצה שלי, אך זאת לא סיבה מספקת לקרוא לאופנוע הזה גרוע.
גם העובדה שלא הסתדרת איתו בתור רוכב מתחיל לא מעידה שהוא אופנוע גרוע.

הניסיון שלי עם ה-SV (מהדור הקודם, 2009) מראה דווקא שסוזוקי הצילחו לייצר אופנוע מאוד מוצלח ומהנה מהרכיבים הבסיסיים שהיו להם על המדף.
אלא אם במעבר הדורות הם הצליחו להרוס כל חלקה טובה, גם ה-SV החדש אמור להיות אופנוע מהנה, נשלט וידודותי. מעבר לזה, בעיני הוא גם היפה ביותר (ביחד עם המונסטר 797) אבל זה כבר לגמרי עניין של טעם.
הוא גרוע עבור מי שקונה אותו מוגבל. מי שקונה אותו לא מוגבל (ע"ע עיתונאי רכב) מקבל מנוע אחלה לצד מכלולים פח, שכולם מודים שהם כאלה אבל מוכנים לסלוח לאור המנוע והמחיר הזול.
וכן, חבל גם לקנות נינג'ה 650 מוגבל מסיבות דומות. זו היתה הנק' שלי ואין לנו ויכוח אבל כרגע הובהר שהוא מתכוון לקנות אופנוע לא מוגבל.

ויזואלית, הSV650 החדש דומה מאוד למונסטר 797.
הCB650R יפה יותר (טעם וריח)... רק חבל שלא נוח (רגליות גבוהות מאוד)...