עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12
תוצאות 16 עד 21 מ 21

אשכול: מתחפש יעוץ לגבי אופנוע 650 סמק

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי moonshield צפיה בהודעה
    אם הייתי יכול להוסיף ל cb500x שלי עוד עשרים סוסים ע''י הסרת הגבלה דמיונית, 6-7 אש''ח היה מחיר סביר מבחינתי.
    אבל אם היית יכול למכור אותו ולקנות CB500X עם עוד 20 סוסים מהמפעל, בהפרש של אלף/אלפיים ש"ח (ואולי גם זה לא), אתה הרי לא היית מתעסק בזה...

Senior Member הסמל האישי של moonshield
    ציטוט נכתב במקור על ידי JohnnyDough צפיה בהודעה
    אבל אם היית יכול למכור אותו ולקנות CB500X עם עוד 20 סוסים מהמפעל, בהפרש של אלף/אלפיים ש"ח (ואולי גם זה לא), אתה הרי לא היית מתעסק בזה...
    אז זהו, שהפרש של אלף/אלפיים זה לא המצב האמיתי. אני לא סובל יותר מידי מהפרעת ה'שדרגת הנפוצה' שהרבה מתחזקים, ונוטה להיצמד אל מה שמוכר ועובד לי. כשקניתי את ה cb500x שלי, האופציה היחידה להסרת הגבלה היתה לקנות בימר, בסכומים כפולים מהעונדה שלי.
    בימנו אחרי מכירה של ה cb500x ותוספת של אלפיים ש"ח (לקחתי את הגבול העליון שציינת) אין לי סיכוי למצוא אופנוע אמין חדיש ובעיקר כזה שאני מכיר אותו וסומך עליו בצורה טובה. כל כלי ידרוש תוספת גבוהה הרבה יותר מהתוספת התיאורטית של הסרת ההגבלה, ויצריך זמן התאקלמות והיכרות.

Junior Member
    אחרי הסקר הארוך שעשיתי מזה שבוע, החלטתי שהאופנוע שהכי יתאים עבורי הוא הנינגה 700 החדש שצפוי לצאת ב2022.
    תודה רבה לכל העונים והעוזרים

Senior Member הסמל האישי של mudale222
    ציטוט נכתב במקור על ידי danc צפיה בהודעה
    אחרי הסקר הארוך שעשיתי מזה שבוע, החלטתי שהאופנוע שהכי יתאים עבורי הוא הנינגה 700 החדש שצפוי לצאת ב2022.
    תודה רבה לכל העונים והעוזרים
    wat

איך הגעת? עד שהאופנוע הזה בכלל יגיע לשווקים, אם בכלל יגיע לשווקים ועד שיגיע לארץ יכול לקחת עוד איזה שנתיים (ואפילו יותר) בכיף.
    מעבר לזה הוא יהיה יקר בעשרות אלפי שקלים מהתקציב שלך.

Junior Member
    הוא יוצא בתחילת 2022 מה שגם אופנוע מגיע יחסית מהר בשונה מרכב שלוקח לו קצת יותר.
    בקשר לתקציב ניתן להבין דרך ה650 שעולה 42 שכנראה ה700 יעמוד על 50-60 אלף שקלים עד אז יש זמן לחסוך

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי moonshield צפיה בהודעה
    אז זהו, שהפרש של אלף/אלפיים זה לא המצב האמיתי. אני לא סובל יותר מידי מהפרעת ה'שדרגת הנפוצה' שהרבה מתחזקים, ונוטה להיצמד אל מה שמוכר ועובד לי. כשקניתי את ה cb500x שלי, האופציה היחידה להסרת הגבלה היתה לקנות בימר, בסכומים כפולים מהעונדה שלי.
    בימנו אחרי מכירה של ה cb500x ותוספת של אלפיים ש"ח (לקחתי את הגבול העליון שציינת) אין לי סיכוי למצוא אופנוע אמין חדיש ובעיקר כזה שאני מכיר אותו וסומך עליו בצורה טובה. כל כלי ידרוש תוספת גבוהה הרבה יותר מהתוספת התיאורטית של הסרת ההגבלה, ויצריך זמן התאקלמות והיכרות.
    אבל אנחנו מדברים על החלפה של SV650 מוגבל באחד שהוא לא מוגבל.
    יש גבול לעד כמה אפשר למשוך את האנלוגיה לCB500X שלך