פולגז, כתבות נוסטלגיה על אופנועים ישנים זה אחלה אבל מה עם קצת אקטואליה?
פולגז, כתבות נוסטלגיה על אופנועים ישנים זה אחלה אבל מה עם קצת אקטואליה?
אין שום קשר בין פינת הנוסטלגיה לבין סיקורי ועדכוני ספורט מוטורי. זה לא אחד על חשבון השני.
דווקא כן העלינו עדכון על הלגארס ועל הארצברג, וגם כמה מילים על סוף סלע:
http://fullgaz.co.il/%d7%94%d7%90%d7...5%d7%98%d7%9c/
עכשיו שמע, אני יכול להבין אותך. הורדנו משמעותית מכמות הסיקור והחשיפה לספורט מוטורי - ישראלי ועולמי, מהסיבה הפשוטה שזה מעניין מעט מאוד אנשים.
לגבי ספורט מוטורי ישראלי, במשך שנים המשכנו לסקר ולתמוך מתוך אג'נדה של תמיכה בספורט ומתוך אינרציה, על אף שהטראפיק היה פח בכל קנה מידה ולא הצדיק את ההשקעה. שבירת האינרציה קרתה לפני כמה שנים, כשההתאחדות בראשות עומר שושני הפסיקה לשתף פעולה ואף יצרה חסמים למדיה דו-גלגלית בסיקור ספורט מוטורי. זה אפשר לנו לעשות חישוב מסלול מחדש, וההחלטה הייתה לצמצם את היקף סיקור הספורט המוטורי הישראלי. עוד עשינו מספר ניסיונות לחזור לסיקורים כאשר התחלפו אנשים, אבל אין שם היתכנות, ובתכלס לנו זה טוב כי זה מפנה לנו זמן לעסוק בתוכן שכן מעניין אנשים.
לגבי ספורט מוטורי עולמי, ובכן, כאן רמת העניין נמוכה אפילו יותר. אני בספק אם יש בישראל 50 אנשים שמעניין אותם שטומאק עזב את קוואסאקי או שבכלל יודעים מי זה טומאק.
מבאס, אבל זה המצב.
אופנוען מכור, אין לי מושג מי זה טומאק(כן אני יכול למצוא אותו כנראה תוך שנייה בגוגל).
If you are a good rider it will prove & exploit your skill to the world, if you are mediocre it will kick you in the teeth & laugh at you
It is purpose built for strafing curves, serious commuters or tourers need not apply
When you ride it nothing else matters except it, you & making the next turn
ROGUE RC51