תוציא רשיון.
למה להיות מוגבל. ?
יש יותר מבחר של אופנועים.
47 סוסים זה מספיק להכניס אותך לצרות.
120 זה קל לאופנוע מוגבל.
Sent from my iPhone using Tapatalk
היי, יש לי שאלה שאני צריך את דעתך/עצתכם
הוצאתי רישיון A1 לפני שנה ובינתיים לא רכבתי , אני מתלבט אם להוציא רישיון A;החשש שלי הוא שאופנוע עם 47 ירגיש לי "חלש" וחסר כח .
רק להבהיר אני ממש לא מתכוון להשתולל עם המהירות .האם ההגבלה באמת מורגשת במידה ואני לא מתפרע ( לא חושב שאעבור את ה120 ק"מ גם בחוץ לדוגמא), תודה !
תוציא רשיון.
למה להיות מוגבל. ?
יש יותר מבחר של אופנועים.
47 סוסים זה מספיק להכניס אותך לצרות.
120 זה קל לאופנוע מוגבל.
Sent from my iPhone using Tapatalk
לא ירגיש לך חלש, אבל תוציא בלי קשר.
זה תמיד טוב לא להיות מוגבל.
לא רכבת אבל אתה חושב ש-A1 זה חלש? איך קבלת רעיון כזה בכלל?
ברור אבל זה אומר הוצאה של כסף+זמן +עצבים של טסט , ואם אני ארגיש את ההבדל רק ב180 או או בקווים האדומים של הסל"ד אז לא רלוונטי
ביקורות וכו'
ובדיוק בגלל זה אני מתייעץ אתכם
הוצאת רישיון (גם אם A1) אך טרם רכבת על אופנוע שלך.
האם אתה מתכוון לרכוש כזה? עומד לפני רכישה ומתלבט? מה הכיוון?
אם רכישת אופנוע אכן על הפרק, אתה יכול לפעול במקביל - לרכוש כלי 'זול' יחסית שגם ילמד אותך מה הכיוון הרצוי (ספורט/דו"ש/אדוונצ'ר או כל 'סוג' אחר) ובמקביל (ובלי לחץ) ללמוד ולקבל רישיון A לא מוגבל.
בהצלחה,
אלי
Yamaha Tracer 900
הוצאתי רישיון A1 לפני שנה +
עומד לפני רכישה
אם אשאר עם מוגבל חשבתי על הטרייסר 700
אוי הצניעות והענווה...47 כ"ס "ירגישו לך חלש"...
אני מניח שכמו אלופי ה-GT אתה נושם אדי דלק מיום שנולדת, שרצת בליגת הילדים עוד לפני שלמדת ללכת, זכית במקצים של 50CC דו"פ
עוד לפני שלמדת לקרוא, והספונסרים שלך לא חסכו עליך אף שקל. ברור לי מיד ש 47 כ"ס סוס הם לא בשבילך, אתה חייב, פשוט חייב יאבוסה
או מינימום H2. אני יודע שקשה ויקר להשיג אופנועי מסלול "חזקים".
קרא קצת עיתונים (פאק אני זקן).. במדיה הדיגיטלית, גלגל קצת "אופנוען נהרג בתאונה עצמית" בגוגל הגבל עצמך לשנתיים האחרונות למנוע טראומה.
רבאק אין לך אפילו ניסיון של חתול דרוס, אתה מחפש מה?
לך תצבור ניסיון בהדרגה, כן אופנוע "חלש" זו לא קללה, זה מדרגה שעוזרת לך להתקדם למעלה, בזהירות לפתח כושר, ללמוד בתנאים נוחים, בהדרגה
0-100 לא יקבע כמה גיבור אתה אלה כמה אתה החי ושלם.
חלש עאלק, תבקש מאברהמי את הנתונים כמה נהרגו עם אופנוע "חלש" ולא בגלל אלה כי קפצו מעל הפופיק.
לך ללמוד לרכוב, ממש ללמוד כי בלי להכיר אותך אני יכול להגיד לך בוודאות שאין לך מושג ירוק ברכיבה, כי בארץ אף אחד לא מלמד רכיבה בהוצאת
רישיון.
רוצה לשחק עם החיים שלך, לך על האופנוע הכי קיצוני והכי בן זונה להרשים את החברה ואת עצמך, ותדאג לצוואה טובה.
מצטער הניסוח המכובס של "תאונה עצמית" "אבדן שליטה" "החלקה" זה פשוט כאלה שרוכבים מעל ליכולת (ויש המון כאלה) או בוחנים גבולות
ומסתמכים על המזל, בדיוק החברה שמתחילים לרכוב אבל לא רק!
מצטער (בעצם לא) על הפוסט הזועם.
תבדוק כמה הרוגים רק החודש.
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!
מעשה שהיה וכך היה.
אי שם לפני שנים לא רבות היה gs500e.
חביב מטופל שנרכש במעט שקלים בשל אילוצי תקציב.
הgs החביב שירת אותי נאמנה עד אשר השתחררה לי פרוטה או שתיים לבאנדיט 1200.
הgs עמד גלמוד עד שבא בחור חמוד.
חייל נחמד שזו לו הייתה המכונה הראשונה.
הgs נבדק ולא נמצא בו שום חיידק.
הנער שמח ולא הקשיב לאזהרות שגם עם gs אםשר להכנס לצרות.
חלפה שעה חלפה שעתיים ומסתבר שהנער לא יצא את ירושלים.
כתף שבורה וללא ביטוח נאסף על ידי אביו עם אגו שבור הודה באמת המרה שהוא היה צריך להקשיב לעצת הקשיש עם הנבואה.
חביבי זה סיפור אמיתי לנער קראו יגאל שלמרות הפצרותיי לחכות לביטוח ושידבר איתי כדי שאלווה אותו קברת דרך הוא פשוט התלהב וכאמור בזה למיטב ידיעתי נגמר אצלו נושא האופנוענות.
(אני מאוד מבין את ההתלהבות ).
תחשוב טוב ותקשיב לזקנים הם שרדו וראו לא מעט נפגעים.
Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
ווווואאוווו כמה כעס אחי
כנראה שממש לא הבנת את השאלה , כמו שציינתי אני ממש ממש לא נהג מירוצים גם בגיל וגם בתפיסה , רוב הנסיעות שלי אמורות להיות בכבישים מהירים
ויש בי את החשש שכלי מוגבל לא יוכל להתמודד , יכול להיות וסביר להניח ( לפי התשובות) שאני טועה, אבל בגלל שאין לי ניסיון פניתי אליכם
אין צורך להתנפל ( אבל אני יוצא מתוך נקודת הנחה שזה בא ממקום טוב ) - אבל עדיין יש דרך וצורה
קיבלתי , תודה !
פניקס. תנסה להתחיל עם הונדה 500 cbx.
אני רכבתי עליו כשנתיים אחרי הפסקה של
3 עשורים !!! לדעתי אופנוע מושלם למתחילים " וחוזרים".
תוכל ללמוד את רזי הרכיבה וגם להגדיל לרשיון A .
בכל מקרה -בהצלחה.