ציטוט נכתב במקור על ידי פניקס צפיה בהודעה
ווווואאוווו כמה כעס אחי
כנראה שממש לא הבנת את השאלה , כמו שציינתי אני ממש ממש לא נהג מירוצים גם בגיל וגם בתפיסה , רוב הנסיעות שלי אמורות להיות בכבישים מהירים
ויש בי את החשש שכלי מוגבל לא יוכל להתמודד , יכול להיות וסביר להניח ( לפי התשובות) שאני טועה, אבל בגלל שאין לי ניסיון פניתי אליכם
אין צורך להתנפל ( אבל אני יוצא מתוך נקודת הנחה שזה בא ממקום טוב ) - אבל עדיין יש דרך וצורה
כנראה שלא ממש הבנת את התשובה. כמו שאמרתי לא ממך כבן אדם אני חושש אלה ממך כרוכב לא מנוסה, כביש מהיר כשמו כן הוא ואיתו הסכנות
במיוחד לאחד שלא רכב וכבר רוצה לקפוץ למים העמוקים. "אני לא אעבור את ה-120"... ברור וגם לא ווילי, ולא עקיפות מימין, פס לבן ואני גם אשמן את השרשרת כל 200 ק"מ. (הבטחות שאי אפשר לקיים)
אתה לא מכיר את הכלים "המוגבלים" כשמם כן לא הם, הם מגבלים על הנייר אבל יהרגו אותך בטעות אחת של טירון. והם מספיק מהירים
לנשוך כל אחד בתחת.
מדרגות השימוש ברישיון נועדו לסיבה אחת בלבד, צבירת ניסיון מעשי בשטח, לא לפז"מ על הנייר.

כמות ההרוגים והפצועים על הכבישים מחייבת טיפול אגרסבי ולא עם כפפות של משי על היד, מצטער אם נפגעת, אבל אין לי כוונה להיות נחמד.

מי שממליץ לך להמשיך לכלי גדול בלי ניסיון מעשי הורג אותך בלי לדעת.

תמצא כלי נחמד ומתון תואם לרישיון שיש לך תצבור ניסיון שנתיים שלוש ואז נדבר על הכלי הבא.