1. כן, תמיד אצבעות על הידית ואם לדייק, עדיף לכוון שהידית תגיע ללא לחיצה למפרק של הכרית השניה באצבעות החזקות. חוסך כמה עשיריות בהעמסת הלחץ על הידית ובמהירות גבוהה זה מתבטא במרחק בלימה מקוצר.
2. השמועה אומרת שבהדרכות רכיבה ממליצים על 10% מעל לקצב מסביב. זה מאפשר מעבר איטי בין נתיבים כשאתה בבין עירוני ומעסיק אותך רק בתנועה מלפנים. כשאני מאחורי נהגים מסוכנים אני מתעכב מאחור בתקווה שיראו אותי וממהר לעקוף כשאין להם לאן לחתוך בפתאומיות (לרוב כשרכב חוסם אותם מהצד). זה אומר שלא פעם אני משתחל בצורה החלטית למדי, במיוחד כשמסביב נהגים שאני לא סומך עליהם. לפעמים כשנחה עלי הרוח בבין עירוני אני מחפש נהג סביר (יש סימנים) שנמצא במהירות שמתאימה לי ו"נעמד" ממרחק בטוח מלפניו כדי שישמש לי חוצץ אחורי אבל זה יחסים שלא מחזיקים הרבה זמן מעמד באמצע השבוע. בתנועה סואנת בעיר, המהירות היחסית לא רלוונטית אלא רק התכנון המקדים והמיקום - לוקיישן, לוקיישן לוקיישן. בשול אני נמצא על 50-60 (מקסימום!) ומחכה ומפנה מקום לרוכב שיעקוף אותי על 80-90 והוא תמיד מגיע...אחריו אני מעלה את המהירות ומשמש כזנב אבל אף פעם לא עובר את ה- 80.