עם גופרו מקס 360 על רתמת חזה
עם גופרו מקס 360 על רתמת חזה
בעל חברה לכתיבת תוכן ופרסום דיגיטלי יוצר דופן ברשתות החברתיות.
אנליסט שוק (נותן שירות לעופר אבניר).
הכרובלוג
יום מסלול - המדריך המלא
נראה כיף; אחלה רעיון!![]()
חתכת את הסרטון 2 ק"מ לפני הקטע היותר מעניין![]()
SUZUKI GSX ES 550 E 1986HONDA NC 750 X 2016KTM 1090 Adventure S 2018
2020 Husqvarna 701 Enduro
KTM 790 Adventure S 2021
א. פה הטעות שלך. המחשבה שהגולש ישרוד 2 ק"מ של רכיבה לא מעניינת בשביל לראות את ההמשך
ב. פה הטעות שלך. החוכמה היא לשמור את הסרטונים המעניינים בלבד ולתת אותם בביסים קטנים. אף אחד לא באמת צופה בסרטון של יותר מדקה-שתיים אלא אם הוא מרתק בטירוף. זו סיבה מספיק טובה לשחרר את הקטע הבא בסרטון נפרד
ג. פה הטעות שלך. אתה יוצא מנקודת הנחה שגם את הקטע הבא רכבתי כשאני ראשון. אני לא - היה רוכב לפניי שהוביל והוא היה איטי באופן שמוציא את העניין מהקטע המדובר.
ד. פה הטעות שלך. אבל הפעם היא סובייקטיבית. אני ממש לא חושב שהקטע אחרי היה עוד "יותר מעניין".
ה.![]()
הכרובלוג
יום מסלול - המדריך המלא
אבל כרובי, אף פעם אני לא טועה, גם כשאני מנסה ממש חזק יוצא לי תמיד נכון.
אפשר לחתוך 2 או 20 ק"מ ולהכניס את הגולש הנחפז ישירות ללונה פארק. העליה בעיני פחות מתאימה לשעשועים כי בישורות שמסתיימות בפרסה בלי שוליים לא רואים רכבים או משאיות וזה מגביל את הפאן. -בלונה פארק לעומת זאת, יש סדרת פניות מהירה ואספלט לא רע. דווקא מי שרוכב לקטע אהוב ופוטוגני בטיז איל לוך ודווקא שם נתקע מאחורי זקנות במקום לעקוף נחשד אוטומטית בפספוס פואנטותואנשים שונים צופים בכל מיני דברים שנראים לאחרים כמשמימים מסיבות שונות.
KTM 790 Adventure S 2021
הכרובלוג
יום מסלול - המדריך המלא
הכרובלוג
יום מסלול - המדריך המלא
הכרובלוג
יום מסלול - המדריך המלא
רכבתי שם סוף סוף שלשום והיה וואו. נוף מדהים, טמפרטורה נעימה ככל שעולים והחלק הקל יותר של הכביש הוא קרוז נעים לכל רוכב.
לגביי החלק של הפיתולים, כדאי לדעתי בפעם הראשונה לנסוע לאט ולהכיר אותם קצת לפני (לא יודע אם אני מחדש פה למישהו). אני דהרתי לפניה הראשונה (גבר גבר אחרי קורסי רכיבה) ולא נעים לגלות שאתה נוסע מהר מדי שניה לפני כניסה לסיבוב...
עריכה: אה, ודבר נוסף, למי שנכנס ליישובים שם, שימו לב שיש באמפרים ללא שילוט בכל מקום.
Vespa GTS SuperSport 300 HPE Blu Energia 2020"עודדו את הילדים שלכם לקנות אופנוע, לא ישאר להם כסף לסמים!"
Moto Guzzi V85 TT Evocative Rosso Uluru 2022
Saucony Triumph 2024
אחד המקטעים היותר מלהיבים. אחלה וידיאו.
קראתי שהגופרו 10 יודעת לתקן או ליישר אופקיות עד זווית מקורית של 45 מעלות, אני מבין שגם הגופרו מקס?
לגבי הקצב -רואים את התסכול עד כאן![]()
לא פשוט למצוא אנשים באותה רמת רכיבה עם כלים דומים ובעלי אותה פרספקטיבה וגבולות לסיכון והנאה.
KTM 790 Adventure S 2021
הכרובלוג
יום מסלול - המדריך המלא