לא בטוח שככה הוא יראה, ההלבשה של הפנס כנראה לבלבל את האוייב, על הפלסטיקה בצד יש חיפוי שמסתיר מה שיש מתחת.
הם כיסו את ראשי המנוע יש האומרים שאולי מערכת שסתומים אלקטרונית.
בב.מ.וו עובדים על R1300GS חדש לחלוטין, שיחליף את ה-R1250GS ונמצא בהליכי פיתוח מתקדמים; תמונות 'ריגול' ראשונות חושפות כיצד הוא ייראה.
https://fullgaz.co.il/%d7%91-%d7%9e-...7%d7%93%d7%a9/
![]()
לא בטוח שככה הוא יראה, ההלבשה של הפנס כנראה לבלבל את האוייב, על הפלסטיקה בצד יש חיפוי שמסתיר מה שיש מתחת.
הם כיסו את ראשי המנוע יש האומרים שאולי מערכת שסתומים אלקטרונית.
פןחדים שמישהו בסין יעתיק מנוע בוקסר.
SUZUKI GSX ES 550 E 1986HONDA NC 750 X 2016KTM 1090 Adventure S 2018
2020 Husqvarna 701 Enduro
KTM 790 Adventure S 2021
לא יודע אם העתקות אבל הם רוצים לשמור על בז קבוע עד להשקה ושאנשים כבר יזמינו מבלי שאף אחד ראה את האופנוע, שיטה טובה לממן את היצור לפני שהאופנוע הראשון התגלגל החוצה.
כל האופנוע מכוסה, השאלה הגדולה היא הפנס, אם זה באמת מה שהולך להיות שם אז במוו עשו קטמ (העסיקו את הלן קלר לעיצוב) והם עומדים לקבל הרבה מיילים זוהמים ולקוחות לא מרוצים.
אני מעריך שזה לא העיצוב הסופי והפנס עם המקור הזה הוא זמני בלבד
ב.מ.וו שומרת על שמרנות כללית מצד אחד ומתפרעת מהצד השני, מנוע הבוקסר העתיק לא משנה תצורה בדגמים מסוימים כבר שנות דור,
במכוניות סמל ה-"כליות" בחזית הרכב הוא סימן ההיכר של כל בימר, אבל הטכנולוגיה מרקיעה שחקים.
מעניין באמת לאיזה כיוון ייקחו את הפנסים הפעם, האם ידבקו במסורת או יעופו על מראה הייטקי קשה לעיכול.
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!
בספק ש יצרן הדגם ישבור את המסורת וישנה משהו באופן קיצוני. כמו ההבדל בין 1200 ל- 1250, סביר להניח שזה יהיה משהו מינורי.שיפור בביצוע כנירא יותר
כנראה שלא לדעתי זה יהיה הדגם של שירת הברבור של מנועי הבעירה הפנימית, ב-2030 יהיה איסור ייצור מנועי בעירה פנימית לרכבים
באירופה ולכן על מנת לתת פייט למתחרים שיש להם מנועים עם הספקים של 150-170 כ"ס החברה חייבת ליישר קו, שמונה השנים
האחרונות יהיו מעניינות בתחום ורוב האופנועים האלה יהיו פריטי אספנות נחשקים עם המעבר למנועי חשמל...
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!
שושנה
בתור חובב אספנות מן הראוי שתרכוש לך אחד כזה ותשמור אותו עד שיזדקן.
ובכלל מאחר ואיש אינו יודע את יום פקודתו אין הגיון להמתין עד גיל שישים.
לך לך מביתך וצא ללבנט התל אביבי וחפש לך איזה GS1250 ולכבוד שנות השישים שבעז"ה תהיה כבר דרדסבא רכוש לך דנדש ותרגיש אדם מחודש.
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
נו, עוד קצת נפח לבוקסר כדי לקושש עוד כמה סוסים?
זה, בכל זאת ... בוקסר 2 צילינדרים תלויים בצידי הכלי. אם יפתרו את הנידנודים/וויברציות בצורה משמעותית, אז אחלה!! חוצמיזה, הבסט-סלר מקבל עוד קצת יחצנות עם הסמ"ק שעולה והעוד כמה סוסים/עיבוי קג"מ.
חבל שלא החזירו את ייצור ה K1300 או תצורת המנוע הזו עם עוד קצת סמ"ק כדי לספק את תקן היורו.
אבל זה רק אני ועוד כמה, לא כח שוק כזה חזק
........................................ KKK-BITCH
......................... We Ride Together, We DIE Together
... Respect Your Bike & All Others that Ride the Same Kind of Beast
האופנועים הראשונים של החברה הזו הופיעו בשנת 1923, אם אני לא טועה, אני חושב שהם יסיימו את הדגם החדש לא לפני ל מאה שנה לחברה