תוצאות 1 עד 4 מ 4

אשכול: חצי המלצה על אזעקה ביפר spy (בעיקר אם יש לכם מצבר לא קטן, הרחבה בפנים)

צפייה משולבת

Senior Member הסמל האישי של mudale222

חצי המלצה על אזעקה ביפר spy (בעיקר אם יש לכם מצבר לא קטן, הרחבה בפנים)

אז זאת האזעקה המדוברת, עלתה כ200 שקל, אצלי כחצי שנה:

https://www.aliexpress.com/item/32701001694.html

קיימת בכל מיני גרסאות עם שינויים קטנים.
    המערכת מגיעה עם 2 שלטים דו כיווניים וטווח מוצהר של "5000 מטר" (אולי בחלל).
    למערכת יש הרבה פיצ'רים והגדרות: גלאי זעזועים\גלאי מיקרוויב\אזעקה-אזעקה שקטה\דריכה אוטומטית\ניתוק מנוע מרחוק\אזעקה בסיבוב מפתח ללא נטרול וכו'.. תוכלו לעבור על כל הפרטים בקישור למעלה.

מבחינת התקנה, לאחר הבנה של ההוראות המאוד גרועות שלהם (שאותם לוקח הרבה זמן להבין), מתברר שזה לא כל כך מסובך.
    מקבלים: סירנה,מוח,אנטנה,גלאי מיקרו,נורת לד. ממקמים את כל אלה באופנוע ומחברים אותם לקונקטורים שלהם.
    אי אפשר להתבלבל כי זה קונקטורים שונים לכל דבר.
    נשארים עם החוטים הבאים מהמוח: אדום, שחור עם רינג, שחור בלי, חום, ורוד, אפור, 2*צהוב, כחול.
    אדום (חובה) - ל+ מצבר.
    שחורים (חובה 1 מהם) - 1 למצבר, 1 לשלדה (הארקה), לא זוכר כבר מה למה, נראה לי הטבעת לשלדה.
    חום (חובה) - חוט חשוב מאוד - הולך לacc או לכל חוט שחי אחרי סיבוב של הסווי'ץ. את החוט הזה חובה לחבר מ2 סיבות:
    1. הוא מזהה ניסיון הנעה לא מורשה (שהאזעקה לא נוטרלה לפני).
    2. למערכת יש דריכה אוטומטית כל 30 שניות. אם החוט לא מחובר היא תדרוך לכם את האזעקה באמצע הנסיעה והסירנה תפעל כל הזמן.
    ורוד ואפור (לא חובה אבל מאוד מומלץ) - המעגל עבור דרך היחידה והוא סגור כל הזמן למעט מתי שהאזעקה פועלת (לא דרוכה אלא ממש פועלת, קיבלה זעזוע או מיקרו או מהשלט).
    אמורים לחבר לחוט כוח של הCdi (בדר"כ שחור, ראשון), אני חיברתי לחוט של החיישן של הרגלית שהולך לcdi במקום.
    בלעדי החיבור של 2 חוטים הללו תהיה התרעה אבל הגנב יוכל להניע ולברוח.
    הצהובים - הולכים ל2 לאיתותים. (לא חובה לחבר).
    כחול (אל תחברו) - לסטרטר ריליי, להנעה מרוחק, בתנאי כמובן שהשארתם את האופנוע על ניוטרל. מאוד מאוד לא מומלץ. גם כי זה יגרום לכם להשאיר את האופנוע על ניוטרל שזה דבר מסוכן בפני עצמו וגם בגלל שאפשר להניע בטעות מהכיס בלי לשים לב כשהאופנוע על הילוך ואז הוא יפול...

זהו מבחינת התקנה.
    מבחינת האזעקה, קודם כל הכל פועל ופועל לא רע. הסירנה ממש ממש חזקה ומומלץ לא לחבר אותה עד סוף ההתקנה (אלא אם אתם אוהבים צפצופים באוזניים, וזה לא קרה לי בכלל כמובן).
    כל הפיצ'רים עובדים החיישן מיקרו קצת בעייתי למי שחונה על מדרכות ואנשים עוברים ליד, פחות מומלץ, אבל למי שבחנייה פרטית זה יכול להיות אמצעי הגנה נוסף.
    מבחינת הטווח, ההתרשמות שלי הוא שהוא לא שווה ל2 הכיוונים. היחידה שבאופנוע משדרת לשלט גם מממש רחוק במקרה של נגיעה. אני לא בדיוק כמה רחוק אבל מאוד רחוק. השלט ישדר חזרה לאופנוע ממרחק של כמה מאות מטרים באוויר פתוח בלי בעיה. בתוך בתים וכו' אז תלוי בבטון וכו'...

סה"כ הכל טוב. עכשיו הבעיה שלשמה התכנסנו. ריקון המצברים. אני עם מצבר קטן (וישן) יחסית של 12 אמפר. אחרי כ4 ימים ללא הנעה כשהאזעקה דרוכה כבר מתחיל לעשות בעיות....אנשים שנוסעים כל יום תמיד או עם מצברים של 15 או 17 אמפר או אפילו יותר אם קיים לא צריכים לדאוג..
    שמה זה כבר יהיה למעלה משבוע בטוח.
    כל אזעקה תרוקן את הסוללה במוקדם או במאוחר אין כאן יותר מדי ברירה, אבל כאן זה מהר מדי יחסית, הייתי רוצה לראות שבוע-שבועיים.
    מה שאני עושה היום, בבית אני דורך אותה רק בלילה, וכמובן כל מקום שאני לא בבית ומחנה אז היא דרוכה.
    סה"כ אזעקה ממש סבבה אבל עם חסרון לצערי די ברור.
    peace

חיישן המיקרו, צורך יחסית הרבה מאוד זרם, סביר להניח שהניתוק שלו (פיזית) יפתור את הבעיה.
    השאלה היא, עד כמה הוא הכרחי עבורך ?

נ.ב.
    תתחדש, ואחלה סקירה.

* ולמה אין לי אפשרות עריכה...

Senior Member הסמל האישי של mudale222
    תודה. אני בעיקרון נטרלתי את החיישן דרך השלט אבל בתכל'ס הוא עדיין מחובר ככה שיש מצב שהוא עדיין צורך זרם (בכל זאת, אזעקה סינית).
    אני ינתק אותו בכל מקרה ויעדכן. (זה כנראה ייקח הרבה זמן, כי בחודשים האחרונים חזרתי לנסוע יומיומי).