דיג אוהב דגים? רן אוהב אופנועים? אז בוא באנלוגיה:
אם היית שואל אותנו איזה אופנוע לקנות, והינו ממליצים לך על כזה שכולו פיירינג, סגור בברגים שאף אחד לא יכול לפתוח,
הפיירינג מכסה אפילו את האגזוז כך שאתה לא בטוח שיש שם אחד או שזה רמקול בס בשרני. כנל המנוע - רמקול. או לא. אף אחד לא יודע.
הוא נוסע פצצה! תאורת הפנס שלו מספיק חזקה. והוא גם יפה. והוא גם מתעד בדיוק איפה היית. ומתי. ועם מי(!) באיזו מהירות הגעת לשם
ומדווח לרשויות
אדון קונספירטור נכבד, לא משנה מאיפה וכמה אתה גולש. הטביעות אצבע הדיגיטליות שלך מופיעות בכל מקום. שחרר.
אלא אם כן קנית טלפון משומש או חדש במזומן, אתה משתמש בסים חד פעמי נטען, מטעין אותו במזומן, ולא משוייך אליו שום חשבון של שום דבר.
ואם זה המצב- לך קניה נוקיה עם 'סנייק'.
אם זה לא המצב- תנוח.
בסדר, הבעת את דעתך, יותר מפעם אחת. הבנו. פלאפונים זה השטן, והסינים הם האם אמא של השטן.
הבנאדם רוצה לדעת על מחיר, ביצועים, נוחות, עמידות ואמינות. אל תחרב כל שרשור כל פעם שאתה נכנס לאזור הדמדומים שלך. אפילו אם זה באוף.
גם לי זה הציק. ניתן להתקין רום על השיאומי, אפילו לא אכפת להם כי זה לא מפריע להם לעקוב אחריך (מרוצה נאור?).העדות לכך היא שכדי למחוק ולהתקין אתה מבקש (ומקבל מהם) אישור לפתיחת הטלפון לקיסטום.
זה לפחות בדגמים הישנים. אבל....
שושני לא בכיוון הזה וחבל לזרוק אותו לטריטוריות כאלו. ולכן ההמלצה שלי, היא שאם קונים שיאומי, אז רק עם מערכת הפעלה נקיה. אני ניסיתי לקנות mi a3, מסתבר שבגלל שהוא היה כל כך בול בשבילי (קטן, אנדרואיד נקי, סוללה), הפסיקו לשווק אותו, ולא המשיכו לa4.
על תתיחס. בן אדם פשוט לא יכול בלי זה. תאוריות מטורפות שלו - זה מה שנשאר לו. פשוט תחייך ותעבור.
לגופו של שאלה:
אם רוצה מותג - זה סמסונג.
לא רוצה מותג - שיומי או oneplus בהתאם למאפיינים הרצויים. שניהם באיכות בסדר.
נכון, אפליקציות של שיומי אי אפשר למחוק. אם זה מפריע - אפשר לעשות ריפלאש.
Sent from my iPhone using Tapatalk
תכל'ס.
אבל גם הדיוטות התלוננו על ה MIUI , אני מאמין שקראת מאמרים.
בנימה אישית זה בעסה להיות בין היחידים שברחו מתעודה ביומטרית למשל. (בעוד שכל השאר עפו על זה כאילו מחלקים להם כסף)
אני מאמין שלשושני יש קרובים מאד טכנים (ברמה של לדעת להחליף רום)
האם שאל גם אותם?
נערך לאחרונה על ידי NAOR2207; 30-07-2021 בשעה 15:20. סיבה: הסבר על הנימה אישית
לא נעים להעיר אותך מהאשליה שלך, אלא אם כן אתה מתכוון להישאר בתוך כלוב הזהב שנקרא מדינת ישראל ולעולם לא לצאת לחו"ל אז גם הדרכון הלא ביומטרי שלי הפך לביומטרי. אל תשאל אותי איך הם הצליחו. אבל עובדה - כל פעם שאני יוצא לחול עם דרכון לא ביומטרי אני מזדהה בעזרת הפנים היפות שלי.
והירוששמאות צודק - חוץ ממזומן בכל מקום אין שום דרך לברוח ממעקב. וגם אז יש את המצלמות החדשות של המשטלע....
אזהרה: מחרחרי אנטיגוניזם מוזמנים להפסיק לקרוא -> פה
למה ללכת רחוק ? גם שינוי סטטוס משפחתי, או שינוי רישום מקום מגורים או כל שיט אחר הופך את הת"ז לביומטרי.
ובכל מקרה עברו כמה? חמש שש שנים? נותרו עוד שנים ספורות.
ממתי ת"ז פגת תוקף? (רמז - אני לא נולדתי ככה)
אבל. אנחנו עכשיו. במצב הרבה הרבה הרבה יותר גרוע עם הפרת זכויות אדם שלא יעלו על כל דמיון.
עזוב קונספירציה - ממתי פעולה פולשנית "רפואית" חובה ללא הסכמתך הפכה ל"חוקית"? (זה עדיין לא חוק. אלו תקנות. אבל אנחנו כבר שם)
איפה נירנברג? אה. נכון. התפטרה.
עזוב. אנשים פה חיים בלהלה לנד ואתה אומר שאני חי בכלוב זהב.
אבל יש תקווה. אנשים מתעוררים.
אם לא פה בפורום אפנועים* שאמורים להיות בו שיא הנון קונפורמיסטים ועכשיו הפך לפורום ספתות על מזדה שותות גוגל מוגל - אז במקומות אחרים.
נערך לאחרונה על ידי NAOR2207; 30-07-2021 בשעה 18:46. סיבה: *Born To Be Wild עאלק
לתז שלי אין פג תוקף, אז אני רק מקווה לא לאבד אותה. לעומת זאת לדרכון שלי, אז לצערי הרב עוד 8 שנים אצטרך להחליף לתועבה ביומטרית.
חוץ משושני ששותה גוגל מוגל כל השאר כאן שותים 40% ומעלה.
תתנחם בזה שחיינו על הכדור ספורים ואחרי שמתים הם יכולים לדחוף כמה שבבים שהם רוצים, רק התולעים יהנו מהם.