עמוד 1 מתוך 4 123 ... אחרוןאחרון
תוצאות 1 עד 15 מ 50

אשכול: מחפש לקנות סלולארי סביר, לא מבין כלום מחפש המלצות

Senior Member הסמל האישי של השושנים

מחפש לקנות סלולארי סביר, לא מבין כלום מחפש המלצות

היי

שוב המיזו הישן שלי גוסס קשות ואני מחפש להחליף למשהו חדש ונחמד. היות ואני לא איש טכנולוגיות
    הדרישות שלי מצומצמות יחסית אבל חשובות:

1. אמין וחזק.
    2. סוללה שתספיק לפחות ל-15 שעות.
    3. דור מתקדם רצוי נגד מים

התקציב עד 2500 ש"ח מוכן לרדת עד אילת למכשיר טוב.

הקטע שעמך ישראל נוהר רובו ככלו אחר הסמסונג והאייפון מבחנתי סמסונג בסדר בתנאי שהסוללה תחזיק.
    אשמח לשמוע גם על תחליפים סיניים מהטובים ביותר.

אם ניתן יהיה לרכוש אותו במחסני החשמל שקם אלקטריק זה בכלל יהיה נהדר כי יש לי שם זיכוי גדול.

מי עוזר לי?
    פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

Banned
    לא אייפון

Junior Member
    מבדיקה שאני זוכר שאני ביצעתי לפני חודש חודשיים אלו הדגמים שהיו לי על הכוונת עם בערך אותם דרישות חוץ מנגד מים שלא ממש מעניין אותי כי גם כשהיו לי טלפונים עמידים הייתי מרחיק אותם ממים כמה שאפשר.

1. סמסונג A52 - היה לי את ה A51 שנה, בA52 שיפרו אותו כמעט בכל אספקט, טלפון מצויין! סוללה גדולה, מצלמה טובה, ביצועים טובים למה שאני משתמש (דפדפן יוטיוב שיחות וסמסים... בלי כל הרשתות ומשחקים וזה)
    (מחיר נע בין 1500 - 1800 )

2. XIAMO M3 PRO - חפרתי עליו בביקורות כי חיפשתי דגם יחסית זול עם 5G וסוללה גדולה, והוא נופל בדיוק לדרישות האלו, אבל! אני חושב שהוא IP67 ולא 68, אבל סוללה של 5000! ( מחיר נע סביבות 1000-1300)

3. XIAOMI MI 11 LITE - יש לחבר טוב שלי, עובד מכונאי אופנועים ולא שומר על הטלפון (ילדים) , מחזיק לו יומיים, עובד חלק, שורד מכונאות אופנועים ( מים שמן ספריים למיניהם ) וישאר לך עודף ( סביבות ה 1300-1500 אאל'ט)

4. OnePlus Nord CE 5G - סטייל ה M3 PRO אבל עם מערכת הפעלה שהיא הכי קרובה ל CLEAN ANDROID וביצועים יותר טובים ( סוללה קצת יותר קטנה)

אני הכי הייתי ממליץ (כמה מפתיע) על סמסונג, קצת לא סומך על הסינים ( למרות שהיו לי מכשירים רבים שלהם, היום עם יותר מודעות החלטתי להניח למכשירים סינים, לא שסמסונג והשאר לא מרגלות ואוספות מידע אבל... סין.)

אלו המכשירים שאני בדקתי כשרציתי לקנות, לא רשמתי נתונים מלאים כי שיארתי שגם ככה תחפש לבד
    נערך לאחרונה על ידי tav94m; 26-07-2021 בשעה 14:02.

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של lokimonster
    אני משתמש בשיומי אם אני לא טועה בדגם.NOTE9
    על פניו מכשיר בסדר. וגם הסוללה שורדת זמן רב.
    לגבי עמידות למים אני חושב שהוא מוגדר כעמיד.

סך הכל בשביל אלף וקצת שקלים תמורה טובה ובהשוואה לכל מיני מכשירי פרמיום מאפשר החלפה תכופה יותר ( הוא כבר שנה וחצי אצלי אין טענות יותר טוב מוורסיס).

עריכה:
    NOTE 9 PRO

מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
    SIC TRANSIT GLORIA MUNDI

Banned
    מכשיר מעקב מזורגג זו הפעם האחרונה שהשתעבדתי
    http://fullgaz.co.il/forums/showthre...ghlight=XIAOMI

בתכלס אני חופשי. לא מקנא בכם

ציטוט נכתב במקור על ידי tav94m צפיה בהודעה
    מבדיקה שאני זוכר שאני ביצעתי לפני חודש חודשיים אלו הדגמים שהיו לי על הכוונת עם בערך אותם דרישות חוץ מנגד מים שלא ממש מעניין אותי כי גם כשהיו לי טלפונים עמידים הייתי מרחיק אותם ממים כמה שאפשר.

1. סמסונג A52 - היה לי את ה A51 שנה, בA52 שיפרו אותו כמעט בכל אספקט, טלפון מצויין! סוללה גדולה, מצלמה טובה, ביצועים טובים למה שאני משתמש (דפדפן יוטיוב שיחות וסמסים... בלי כל הרשתות ומשחקים וזה)
    (מחיר נע בין 1500 - 1800 )

2. XIAMO M3 PRO - חפרתי עליו בביקורות כי חיפשתי דגם יחסית זול עם 5G וסוללה גדולה, והוא נופל בדיוק לדרישות האלו, אבל! אני חושב שהוא IP67 ולא 68, אבל סוללה של 5000! ( מחיר נע סביבות 1000-1300)

3. XIAOMI MI 11 LITE - יש לחבר טוב שלי, עובד מכונאי אופנועים ולא שומר על הטלפון (ילדים) , מחזיק לו יומיים, עובד חלק, שורד מכונאות אופנועים ( מים שמן ספריים למיניהם ) וישאר לך עודף ( סביבות ה 1300-1500 אאל'ט)

4. OnePlus Nord CE 5G - סטייל ה M3 PRO אבל עם מערכת הפעלה שהיא הכי קרובה ל CLEAN ANDROID וביצועים יותר טובים ( סוללה קצת יותר קטנה)

אני הכי הייתי ממליץ (כמה מפתיע) על סמסונג, קצת לא סומך על הסינים ( למרות שהיו לי מכשירים רבים שלהם, היום עם יותר מודעות החלטתי להניח למכשירים סינים, לא שסמסונג והשאר לא מרגלות ואוספות מידע אבל... סין.)

אלו המכשירים שאני בדקתי כשרציתי לקנות, לא רשמתי נתונים מלאים כי שיארתי שגם ככה תחפש לבד
    תודה ה-A52 נשמע לי מצויין עכשיו נשאר רק למצוא איפה הכי כדאי דווקא במחסני חשמל ושק"מ אלקטריק אזלו המדף...

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של ayalzo
    הנסיון שלי לאורך השנים עם שיאומי היה טוב יותר מאשר עם סמסונג (לא מכשירי דגל, אלא בתחום הבינוני).

Senior Member הסמל האישי של Dresdner
    מצטרף להמלצה השיאומי וסלידה מסמסונג, המכשירים של סמסונג מרגישים עמוסים, מכשיר שיאומי עם חומרה פחות טובה יעבוד באותה מהירות ואפילו יותר מסמסונג.

הדוגמא הכי טובה זה שאני משתמש תמיד בטלפונים ישנים שלי כGPS באופנוע בעזרת גוגל מאפס אוף ליין שום בעיה עם שני שיאומי ולאחרונה שמתי את הסמסונג x cover על האופנוע שזה מכשיר עלק outdoor והוא כל הזמן נכבה בגלל התחממות יתר, חזרתי לשיאומי והכל חזר לתפקד

אם כך על איזה שיומי אתם ממליצים?

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של lokimonster
    כפי שרשמתי למעלה
    יש לי NOTE 9 PRO שיושב ל הטרייסר9
    מסתבר שהסיני יותר טוב מהיפני הא משמש אותי כבר שנה וחצי ללא מחאות או תלונות נכון לרגע זה.

מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
    SIC TRANSIT GLORIA MUNDI

Member
    מוסיף המלצה על מוטורולה G7. יש לי את דגם ה power עם סוללה של 5000mAh.
    בשימוש סביר היא מחזיקה סופש שלם בלי טעינה.

גרסת אנדרואיד שקרובה מאוד למקור. אמור להשאיר קצת עודף מ 1000₪.

בנוסף, מתאים במידות למחזיק Ram X שמורכב לי על הכידון.

Sent from my moto g(7) power using Tapatalk
    It's not about the speed. It's about the ride!

Senior Member
    היו לי מספר מכשירי סוני פרימיום עלק בגלל המצלמה וזהו. נשבר לי מסוני כי אחרי שנתיים שלוש מחליטים שהסוללה צריכה להעביד אותך בהטענות.
    כבר שנתיים עם One Plus 6T ומאוד מרוצה, מהכל. המצלמה מעולה והטענה מספיקה לפעמים ליומיים. אין לו אחסון נשלף אז מעמיס על המחשב מה שצריך לשמור והשאר זורק- וזה עדיף על אחסון ללא הגבלה שבו לא ממיינים כלום אף פעם.
    SUZUKI GSX ES 550 E 1986
    HONDA NC 750 X 2016
    KTM 1090 Adventure S 2018
    2020 Husqvarna 701 Enduro
    KTM 790 Adventure S 2021

Senior Member הסמל האישי של 600 ירושלמי
    עם השיואמי השני שלי כרגע (הראשון גם עדיין עובד). אני עם נוט 9 (לא פרו) ואחת הסיבות שבחרתי בו זה הסוללה. מחזיקה נצח.

אין על שיואמי. ה9 עלה לי לפני שנה וחצי 800 ₪. כשנשבר או מתקלקל הטלפון אתה פשוט ניגש וקונה חדש. כשזה טלפון של 2000 שקל אתה מנסה לתקן וזה אף פעם לא כמו חדש. כשזה עולה פחות מ1000 שקל אתה פשוט מחליף וזהו.

שיואמי. אלא אם כן יש לך איזה פטיש לאפל או להראות לחברים שיש לך את הדגם האחרון של *****.

היום בדקתי את שיאומי מסתבר שהזיכוי שלי לא תופס במחלקת הסלולאר...בכל מקרה חבר יביא לי מאילת בעוד שבועיים,
    שכחתי לציין בפרמטרים כי אני מחפש שגם המצלמה תהיה טובה מהממוצע אז אני מקווה שזה לא דרישה מוגזמת.

Banned
    נו אף אחד לא מקשיב לי. בעסה.
    הסינים גנבו לנו תתחתונים ואתם לא שמים לב
    ובשביל מה שושני? בשביל מה? איך אדון שוטר כמוך שם על עצמך אזיקים? בהתנדבות.
    פאק איט מגיע לנו להיכחד