בוא נתחיל בהבנת הנקרא, לא ביקשתי ממך כלום.
עכשיו, בוא נתחיל מההתחלה:
אתה טענת כך:
א: שרוכבי ישראל הם נהדרים. - "רוכבי ישראל הנהדרים, חפשו את עצמכם..."
ב: ששונאים את רוכבי ישראל הנהדרים - "ואז תשאלו למה שונאים אותנו..."
ג: שהאופנוען עבר באור אדום - "כי הוא עבר באור אדום" , "זו לא נסיעה על השוליים של איילון בפקק, זה אור אדום"
ד: שכל הטוקבקיסטים נעלמו - "לאן נעלמו כל הטוקבקיסטים?"
ה: שאני טמבל עם רישיון מהמדינה - "אתה פשוט דוגמה קלאסית לטמבל עם רישיון מהמדינה"
ו: שאני גם עיוור וגם אידיוט - "אתה גם עיוור וגם אידיוט"
ז: שאני אבוא ואגיד שלא רואים את הרמזור אז אי אפשר להוכיח - "עכשיו אתה תבוא ותגיד שלא רואים את הרמזור אז אי אפשר להוכיח"
אני חשבתי בכלל שזה דיון על "יותר צדיקים מהאפיפיור" ואתה איכשהו, סובבת את זה לדיון אם הוא עבר ברמזור אדום או לא.
עכשיו תראה, חשבתי שתבין את זה כבר מההודעה השנייה שלי, אבל כנראה שלא, אז אני אנסה להסביר לך לאט.
לא - אכפת - לי - אם - הוא - עבר - באדום - או - לא.
אני רק ניסיתי להראות שהסרטון הזה הוא טרחני. כבר כתבתי לך שלפי איך שפתחת עליו את המשקף של הקסדה, אני אאמין לך שהוא עבר באדום.
אחרי זה, מתוך כוונה טובה בלבד, ניסיתי להסביר לך איך מערכת רמזורים בצומת עובדת, שכשיש למישהו אדום, כנראה שלמישהו אחר יהיה ירוק.
אבל תראה, אתה מתחיל לשלוח פה מילים סתם וקצת לאבד את זה, וזה נשמע שכנראה מישהו נכנס בך באור אדום קצת חזק מידי, אז כדי שלא תפגע בעצמך או משהו, נראה לי שאסיים להגיב לדיון הזה כאן.
אני מקווה שהאתר הזה שייך לך ולפחות עשית כמה גרושים מפרסומות על כל הטרחנות הזאת שמתנגנת שמה.
לילה טוב.