עמוד 2 מתוך 6 ראשוןראשון 1234 ... אחרוןאחרון
תוצאות 16 עד 30 מ 89

אשכול: רוכבי ישראל הנהדרים, חפשו את עצמכם ב-RoadShamer

Member
    כן אבל אם האופנוען היה נהרג כי הוא עבר באדום זה כבר לא היה כזה משעמם וחסר חיים אני בטוח.
    זו לא נסיעה על השוליים של איילון בפקק, זה אור אדום.
    יש דברים שפשוט לא עושים.

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי כRובי צפיה בהודעה
    אשכרה.
    נותן הרגשה של אתר המלא בסרטונים שצולמו על ידי חבורה של "יותר צדיקים מהאפיפיור".
    צדיקים? בהחלט לא, אנשים שאכפת להם מהנעשה בכבישינו, כן, וטוב שכך.

ציטוט נכתב במקור על ידי אRני צפיה בהודעה
    wow כמה חסר חיים צריך להיות כדי להעלות שיט כזה לרשת? עצוב.
    מה שבאמת עצוב היא תגובתך, טוב שיש מי שמקדיש מזמנו להעיר ולהאיר על התנהגותם של אותם נהגים סוררים.
    לעלות שיט? רק בעיני המתבונן.

ציטוט נכתב במקור על ידי רוכב על 2 צפיה בהודעה
    לא הבנתי את הכותרת והתוכן.
    מתוך 146 סרטונים אם אינני טועה רק אחד הוא על עבירה של רוכב דו"ג.
    למה יש לי הרגשה שבעתיד תראה הרבה יות סרטונים על דו גלגלי?

If everything seems under control, you're just not going fast enough- M. Andretti

Member
    לאן נעלמו כל הטוקבקיסטים?

Junior Member
    מצאתי שני סרטונים שנוגעים לרוכב על דוד גלגלי. שניהם "מענינים":
    http://il.roadshamer.com/video/%D7%9...%99%D7%9D-132/
    http://il.roadshamer.com/video/%D7%9...%99%D7%93-656/

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי Aprilia צפיה בהודעה
    לאן נעלמו כל הטוקבקיסטים?
    אני מתנצל(אבל רק בשמי, לא בשם כל הטוקבקיסטים), היו לי קצת חיים, אבל עכשיו אני פה!

ציטוט נכתב במקור על ידי Aprilia צפיה בהודעה
    כן אבל אם האופנוען היה נהרג כי הוא עבר באדום זה כבר לא היה כזה משעמם וחסר חיים אני בטוח.
    זו לא נסיעה על השוליים של איילון בפקק, זה אור אדום.
    יש דברים שפשוט לא עושים.
    ואם לסבתא היו גלגלים?
    ואם סוסים מעופפים היו עושים קו שאטלים ישיר לירח?

הוא נהרג?
    - בסרטון לפחות זה לא היה נראה ככה, מי יודע, אולי בינתיים כבר הספיק ליפול עליו מהשמיים פסנתר, וקסדת הסקורפיון היפייפיה לא עזרה למסכן...

הוא הרג אחרים?
    - בסרטון, לא.

הוא עבר באדום?
    - לפי הסרטון גם זה בכלל לא בטוח, רואים את הרמזור הולכי רגל אדום (ואם התכוונת אליו, אז קבל את התנצלותי הכנה), רואים את הרמזור שלך אדום, אבל את הרמזור שלו לא רואים.
    למרות שלפי הצורה המאיימת שפתחת עליו את המשקף של הקסדה, זה נראה שזה באמת הרגיז אותך, אז אני אאמין לך.

אני מקווה שהייתי מספיק קטנוני.

ורק למקרה שלא:
    אז אתה חצית את הקו עצירה אל תוך הצומת כשהאור האדום עדיין דולק.
    כן, נכון, גם הכתום דלק, אבל כמו שכולנו יודעים, הוא רק אומר לנו להתכונן לנסיעה (קלאץ', ראשון וכאלה...).

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי חחח צפיה בהודעה
    אני מתנצל(אבל רק בשמי, לא בשם כל הטוקבקיסטים), היו לי קצת חיים, אבל עכשיו אני פה!

ואם לסבתא היו גלגלים?
    ואם סוסים מעופפים היו עושים קו שאטלים ישיר לירח?

הוא נהרג?
    - בסרטון לפחות זה לא היה נראה ככה, מי יודע, אולי בינתיים כבר הספיק ליפול עליו מהשמיים פסנתר, וקסדת הסקורפיון היפייפיה לא עזרה למסכן...

הוא הרג אחרים?
    - בסרטון, לא.

הוא עבר באדום?
    - לפי הסרטון גם זה בכלל לא בטוח, רואים את הרמזור הולכי רגל אדום (ואם התכוונת אליו, אז קבל את התנצלותי הכנה), רואים את הרמזור שלך אדום, אבל את הרמזור שלו לא רואים.
    למרות שלפי הצורה המאיימת שפתחת עליו את המשקף של הקסדה, זה נראה שזה באמת הרגיז אותך, אז אני אאמין לך.

אני מקווה שהייתי מספיק קטנוני.

ורק למקרה שלא:
    אז אתה חצית את הקו עצירה אל תוך הצומת כשהאור האדום עדיין דולק.
    כן, נכון, גם הכתום דלק, אבל כמו שכולנו יודעים, הוא רק אומר לנו להתכונן לנסיעה (קלאץ', ראשון וכאלה...).

תראה לי בבקשה איפה חציתי את קו העצירה לתוך הצומת כשהרמזור עדיין היה אדום.
    תראה לי את הרמזור של הקטנוע שאתה טוען שאי אפשר לדעת שעבר באדום(למרות שהוא נסע לאותו כיוון נסיעה שאני נסעתי, כאשר אני עמדתי ברמזור אדום להזכירך).
    והכי חשוב, לך תעשה בדיקת עיניים, אידיוט(או שעיניים זו לא הבעיה שלך ואז לך תעבור תיאוריה וטסט פעם נוספת, כי אתה פשוט סכנה לציבור שלא יודע להבחין בדברים בסיסיים וחוקי תנועה בסיסיים).
    אני לא אתפלא אם הרוכב הזה היית אתה.

אתה פשוט דוגמה קלאסית לטמבל עם רישיון מהמדינה.

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי רוכב על 2 צפיה בהודעה
    לא הבנתי את הכותרת והתוכן.
    מתוך 146 סרטונים אם אינני טועה רק אחד הוא על עבירה של רוכב דו"ג.
    בבקשה עוד אחד.

http://roadshamer.com/video/a-scoote...ht-of-way-673/
    If everything seems under control, you're just not going fast enough- M. Andretti

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של אRני
    יא אללה איזו עבירה מטורפת, שמע יצאת מלך אחי!! הצלת חיים זה בטוח!! רגע זה אתה מצלם מהרכב שנכנס לקטנוע לנתיב בדרך להוריד אותו מהכביש בכוח?

ברצינות בחרת סרטון שבו נהג הרכב מתעד עצמו מסכן באופן ממשי את חיי הרוכב ואז מעלה את זה לרשת כדי להתבכיין "איזה חרא הכבישים בישראל"?
    Fail fail fail
    נערך לאחרונה על ידי אRני; 02-06-2015 בשעה 17:12.

Senior Member הסמל האישי של zx2r
    יא אללה איזו עבירה מטורפת, שמע יצאת מלך אחי!! הצלת חיים זה בטוח!! רגע זה אתה מצלם מהרכב שנכנס לקטנוע לנתיב בדרך להוריד אותו מהכביש בכוח?

ברצינות בחרת סרטון שבו נהג הרכב מתעד עצמו מסכן באופן ממשי את חיי הרוכב ואז מעלה את זה לרשת כדי להתבכיין "איזה חרא הכבישים בישראל"?
    Fail fail fail
    ממחיש יותר את המציאות שרוכבי דו גלגלי חווים יום יום עם כלי רכב , יחד עם זאת רוכב הקטנוע יכל להתקדם יותר מהר אחרי הפניה ..

מזכיר לי שלפני יומיים בחור חצה מעבר חציה עם 3 נתיבים (2 לאותו כיוון , אחד נגדי) , הגיע רכב מהנגדי וציפצף בכעס על זה שהוא חוצה במעבר חציה . הוא לא בא במהירות בכלל , פשוט כנראה הפריע לו שהוא צריך להאט ..

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי aprilia צפיה בהודעה
    תראה לי בבקשה איפה חציתי את קו העצירה לתוך הצומת כשהרמזור עדיין היה אדום.
    תראה לי את הרמזור של הקטנוע שאתה טוען שאי אפשר לדעת שעבר באדום(למרות שהוא נסע לאותו כיוון נסיעה שאני נסעתי, כאשר אני עמדתי ברמזור אדום להזכירך).
    והכי חשוב, לך תעשה בדיקת עיניים, אידיוט(או שעיניים זו לא הבעיה שלך ואז לך תעבור תיאוריה וטסט פעם נוספת, כי אתה פשוט סכנה לציבור שלא יודע להבחין בדברים בסיסיים וחוקי תנועה בסיסיים).
    אני לא אתפלא אם הרוכב הזה היית אתה.

אתה פשוט דוגמה קלאסית לטמבל עם רישיון מהמדינה.
    תראה, זה בסרטון שלך, אתה באמת רוצה שאני אביא לפה לינק?

אתה גם רוצה שאני אראה לך את הרמזור? ידידי, אתה קצת מגזים.

אתה נסעת על הרצל, הוא הגיע מכיכר הרמב"ם, ככה שהרמזור שלו נמצא מולו, או כמו שבטח כבר הבנת, מצד ימין שלך.
    עכשיו, אם יש לך תוכנת csi מזן מסויים שיכולה להראות את הרמזור לפנייה שמאלה שהיה מולו זה יהיה מצויין.

בנוסף, רק כדי להיות בטוח, אתה יודע שכשיש כמה משתמשים בדרך, שבסופו של דבר הם יסעו באותו כיוון; וכל אחד מגיע מכיוון אחר: לכל אחד יהיה רמזור שונה! מפליא, נכון?
    למרות שבסופו של דבר כולם ממשיכים לאותו הכיוון! אתה רואה? אין! אין! על המוח היהודי הזה! איזה המצאות!

כן,כן, הוא נסע על המדרכה...בלה, בלה,בלה... הוא לא פנה מהנתיב שלו...בלה,בלה,בלה....

נ.ב.

אם אתה שולח מישהו לבדיקת עיניים, כי אתה חושש שהוא לא רואה טוב(אתה כנראה באמת אדם טוב) , הכינוי הנכון הוא "עיוור", לא אידיוט.

בנסיון השני שלך, השילוב של המילה טמבל דווקא התמזג יפה, למרות שלא ממש הבנתי את המטאפורה, אז אולי אתה צודק.

ציטוט נכתב במקור על ידי rideronthestorm צפיה בהודעה
    מדהים!

ישר לאוסקר!

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי אrני צפיה בהודעה

Fail fail fail
    דבר ראשון אינני אחיך, אנה ממך הגב לעניין, להציל חיים? נהג הרכב נאלץ לסטות שמאלה על מנת לא לפגוע ברוכב הקטנוע, לא נראה לי שנהג הרכב "מתעד עצמו מסכן" או "מעלה לרשת כדי להתבכיין" זה יותר לכוון של אכפתיות על הנעשה בכבישינו, במקום לשבת ולקטר הוא מעלה עבירות תנועה לרשת, אך אינני מכיר אותו לכן זו רק דעתי.
    אני מבטיח לך חגיגית שכל סרטון על עבירות קטנועים או אופנועים מאתר זה ימצאו דרכם לשירשור זה, יש כאן מעשה אזרחי נכון.
    ה fail הוא שלך, הכבישים בישראל אכן רוויי תאונות דרכים וכל דבר פעוט שנעשה לשיפור המצב הוא במקום.

ציטוט נכתב במקור על ידי zx2r צפיה בהודעה
    ממחיש יותר את המציאות שרוכבי דו גלגלי חווים יום יום עם כלי רכב , יחד עם זאת רוכב הקטנוע יכל להתקדם יותר מהר אחרי הפניה ..
    לי זה לא ממחיש שום דבר, לי זה מראה עבירת תנועה, ועבירה היא עבירה, קלה כחמורה, תחפשו מאמרים כיצד רודולף ג'וליאני הפך את ניו יורק לעיר בטוחה מאוד.

אגב שמתם לב שזה קטנוע של פיקוח עירוני, אותם פקחים שרוצים להקנות להם סמכויות לאכיפת חלק מחוקי התנוע בעיר.

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של אRני
    ציטוט נכתב במקור על ידי rideronthestorm צפיה בהודעה
    נהג הרכב נאלץ לסטות שמאלה על מנת לא לפגוע ברוכב הקטנוע, לא נראה לי שנהג הרכב "מתעד עצמו מסכן" או "מעלה לרשת כדי להתבכיין" זה יותר לכוון של אכפתיות על הנעשה בכבישינו
    ה fail הוא שלך, הכבישים בישראל אכן רוויי תאונות דרכים וכל דבר פעוט שנעשה לשיפור המצב הוא במקום.
    או שאתה טמבל או שאתה חושב שאני טמבל, אבל בסרטון לא רק שרואים בברור את הרכב "תוקף" באגרסיביות את הקטנוע מאחור לאחר הצומת, אלא גם שומעים את המנוע כשהוא מאיץ כדי להידחף לקטנוע בנתיב בכוונה ואת הנהג ממלמל לעצמו "הנה קטנוע הנה קטנוע שנדחף" תוך כדי שהוא עושה בדיוק את זה! חוסר מודעות אופייני לאידיוט. כל זאת בזמן שהרכב מלפנים בולם לפני מעבר חציה! ובכך לא רק שהנהג מבצע במודע עבירה חמורה הוא גם מסכן באופן ממשי את משתמשי הדרך שבסביבתו.
    אבל צדיק כמוך הרי לא צריך לרדת לפרטים הקטנים, הרי כאן הדגש הוא לא על פרטים ועובדות, הדגש הוא על השנאה העצמית וההכפשה השקרית. "הכבישים בישראל רוויי תאונות דרכים" באמת? ביחס לאיזו מדינה? קשקשן.

כrובי צדק, ככה זה כשאתה בטוח שאתה יותר צדיק מהאפיפיור.
    במקום לצלם אחרים לך תסתכל קצת במראה. כל תגובה נוספת מיותרת.
    נערך לאחרונה על ידי אRני; 02-06-2015 בשעה 23:36.

Member
    או שאתה טמבל או שאתה חושב שאני טמבל, אבל בסרטון לא רק שרואים בברור את הרכב "תוקף" באגרסיביות את הקטנוע מאחור לאחר הצומת, אלא גם שומעים את המנוע כשהוא מאיץ כדי להידחף לקטנוע בנתיב בכוונה ואת הנהג ממלמל לעצמו "הנה קטנוע הנה קטנוע שנדחף" תוך כדי שהוא עושה בדיוק את זה! חוסר מודעות אופייני לאידיוט. כל זאת בזמן שהרכב מלפנים בולם לפני מעבר חציה! ובכך לא רק שהנהג מבצע במודע עבירה חמורה הוא גם מסכן באופן ממשי את משתמשי הדרך שבסביבתו.
    אבל צדיק כמוך הרי לא צריך לרדת לפרטים הקטנים, הרי כאן הדגש הוא לא על פרטים ועובדות, הדגש הוא על השנאה העצמית וההכפשה השקרית. "הכבישים בישראל רוויי תאונות דרכים" באמת? ביחס לאיזו מדינה? קשקשן.

כrובי צדק, ככה זה כשאתה בטוח שאתה יותר צדיק מהאפיפיור.
    במקום לצלם אחרים לך תסתכל קצת במראה. כל תגובה נוספת מיותרת.
    סתם לעדכן אותך בכמה דברים שאולי לא ידעת:
    1) אם הקטנוע נדחף וגרם למישהו לשנות את נהיגתו, בין אם בבלימה ובין אם בסטייה, אז הקטנוע אשם שלא נתן זכות קדימה(ומעניין מאוד למה הקטנוע נכנס לנתיב והאוטו שעמד באותו קו איתו לא, אולי כי לא היה פנוי?).
    2) אם יש לרכב מקום לעקוף את הקטנוע גם אם זה "על אותו נתיב" זה חוקי, כמו שזה חוקי בשבילך לעקוף רכב כשיש פס לבן משמאלך בתנאי שאתה לא עובר את הפס(ועזוב שבוידאו זה בכלל היה מקווקו בקטע שאתה מלין עליו).
    אז ה"עבירה חמורה" שאתה מדבר עליה בכלל לא קרתה.
    אם כבר מישהו סיכן שמה משתמשי דרך זה האידיוט על הקטנוע שלא נתן זכות קדימה.
    משום מה אני לא מפחד שיצלמו אותי עושה עבירות כאלה כי אני פשוט לא עושה אותם בתור אופנוען, אז למה אתה כ"כ מתלונן על כל וידאו כאן? אתה מפחד שפעם אחת אתה תיתפס?

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי חחח צפיה בהודעה
    תראה, זה בסרטון שלך, אתה באמת רוצה שאני אביא לפה לינק?

אתה גם רוצה שאני אראה לך את הרמזור? ידידי, אתה קצת מגזים.

אתה נסעת על הרצל, הוא הגיע מכיכר הרמב"ם, ככה שהרמזור שלו נמצא מולו, או כמו שבטח כבר הבנת, מצד ימין שלך.
    עכשיו, אם יש לך תוכנת csi מזן מסויים שיכולה להראות את הרמזור לפנייה שמאלה שהיה מולו זה יהיה מצויין.

בנוסף, רק כדי להיות בטוח, אתה יודע שכשיש כמה משתמשים בדרך, שבסופו של דבר הם יסעו באותו כיוון; וכל אחד מגיע מכיוון אחר: לכל אחד יהיה רמזור שונה! מפליא, נכון?
    למרות שבסופו של דבר כולם ממשיכים לאותו הכיוון! אתה רואה? אין! אין! על המוח היהודי הזה! איזה המצאות!

כן,כן, הוא נסע על המדרכה...בלה, בלה,בלה... הוא לא פנה מהנתיב שלו...בלה,בלה,בלה....

נ.ב.

אם אתה שולח מישהו לבדיקת עיניים, כי אתה חושש שהוא לא רואה טוב(אתה כנראה באמת אדם טוב) , הכינוי הנכון הוא "עיוור", לא אידיוט.

בנסיון השני שלך, השילוב של המילה טמבל דווקא התמזג יפה, למרות שלא ממש הבנתי את המטאפורה, אז אולי אתה צודק.

מדהים!

ישר לאוסקר!
    טוב, אז לבקשתך אני אדייק יותר: אתה גם עיוור וגם אידיוט.
    נניח שאתה העו"ד של האידיוט הזה שנסע באדום ואתה אומר ש"לא רואים" את הרמזור שלו עאלק, אז למה שבריר שניה אחרי שהוא נוסע ועובר באדום(שאתה טוען שאין לו) מגיע רכב מאותו כיוון שאתה טוען שלא היה לו אדום, ועוצר?
    אה נכון, עכשיו אתה תבוא ותגיד שלא רואים את הרמזור אז אי אפשר להוכיח בלה בלה אולי היה צהוב בלה בלה אולי אתה צריך שייכנס בך פעם איזה אידיוט שעובר באדום ואז תהיה גיבור גדול תגן עליו.