עמוד 4 מתוך 6 ראשוןראשון ... 23456 אחרוןאחרון
תוצאות 46 עד 60 מ 89

אשכול: רוכבי ישראל הנהדרים, חפשו את עצמכם ב-RoadShamer

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי zx2r צפיה בהודעה
    כנראה שמאוד לא הבנת את דבריי , אני לא מצדיק ולא מתכוון להצדיק נסיעה באור אדום . הוא לפחות ביצע את העבירה תוך התחשבות במשתמשי הדרך "יחסית" לנהגים/רוכבים אחרים .
    אז הוא לא ציית לחוקי התנועה אבל לפחות הוא כיבד את משתמשי הדרך ולא התפרץ לצומת תוך סיכון שלו ושל אחרים .
    טוב כנראה זה עניין של תפיסה.
    אדם שעובר באור אדום, בעיניי צריך להיענש, להתבייש ולהיות מבויש. לא משנה אם הוא "מתחשב" בשאר משתמשי הדרך. אם אתה מתכוון לנהוג בכביש, תציית לחוקי התנועה, בטח ובטח לרמזור אדום. תחכה עוד 10 שניות. מה קרה?

לרוכב אופנוע הזה לדעתי מגיע שלילה וקנס של כמה שיותר. עם זלזול כזה לחוקים לא מגיעה לו הזכות להיות בעל רשיון נהיגה.

Junior Member
    כנראה שמאוד לא הבנת את דבריי , אני לא מצדיק ולא מתכוון להצדיק נסיעה באור אדום . הוא לפחות ביצע את העבירה תוך התחשבות במשתמשי הדרך "יחסית" לנהגים/רוכבים אחרים .
    אז הוא לא ציית לחוקי התנועה אבל לפחות הוא כיבד את משתמשי הדרך ולא התפרץ לצומת תוך סיכון שלו ושל אחרים .
    חוקי התנועה הראשונים בכבישים נקבעו ע"י הפרלמנט באנגליה ב1861 וכבר ב1865 עברו שינויים לראשונה, מקווה שכל משתתפי ומגיבי הדיון מבינים שזה דבר הכרחי על מנת ליצור סדר והרמוניה בתנועה בכבישים, אפילו במרוצי רכב ישנם חוקים וכללים החלים על המשתתפים ונהגים סוררים או טועים נענשים.
    ברגע שקיבלת רישיון נהיגה מטעם גוף כלשהו הינך מסכים וכפוף לכללים הנלווים לרישיון, החשוב מהם הוא שמירה על כללי וחוקי התנועה.
    בלתי אפשרי "לבצע עבירה תוך החשבות במשתמשי הדרך" זולת אם אתה לבד לגמרי בכביש, לכן ישנה סתירה בדבריך "אז הוא לא ציית לחוקי התנועה אבל לפחות הוא כיבד את משתמשי הדרך".
    ברגע שנהג מבצע עבירת תנועה ביודעין או שלא ביודעין הוא לא מכבד את משתמשי הדרך האחרים.
    If everything seems under control, you're just not going fast enough- M. Andretti

Senior Member הסמל האישי של zx2r
    ציטוט נכתב במקור על ידי wooj צפיה בהודעה
    טוב כנראה זה עניין של תפיסה.
    אדם שעובר באור אדום, בעיניי צריך להיענש, להתבייש ולהיות מבויש. לא משנה אם הוא "מתחשב" בשאר משתמשי הדרך. אם אתה מתכוון לנהוג בכביש, תציית לחוקי התנועה, בטח ובטח לרמזור אדום. תחכה עוד 10 שניות. מה קרה?

לרוכב אופנוע הזה לדעתי מגיע שלילה וקנס של כמה שיותר. עם זלזול כזה לחוקים לא מגיעה לו הזכות להיות בעל רשיון נהיגה.
    נכון , ואני מסכים עם נקודת המבט שלך על הנושא, לגבי גובה העונש ... לא הייתי מרחיק לכת ושולל לו על המקום (אם זו עבירה ראשונה) , אבל נק' וקנס (אפילו מוגדל) זה בטוח .

בעיניי נהג כזה : http://roadshamer.com/video/trippy-driver-468/ הרבה יותר מסוכן מרוכב הקטנוע שעבר באדום . - לו הייתי נותן שלילה במקום .

אבל אני לא שופט וטוב שכך

ציטוט נכתב במקור על ידי RiderOnTheStorm צפיה בהודעה
    חוקי התנועה הראשונים בכבישים נקבעו ע"י הפרלמנט באנגליה ב1861 וכבר ב1865 עברו שינויים לראשונה, מקווה שכל משתתפי ומגיבי הדיון מבינים שזה דבר הכרחי על מנת ליצור סדר והרמוניה בתנועה בכבישים, אפילו במרוצי רכב ישנם חוקים וכללים החלים על המשתתפים ונהגים סוררים או טועים נענשים.
    ברגע שקיבלת רישיון נהיגה מטעם גוף כלשהו הינך מסכים וכפוף לכללים הנלווים לרישיון, החשוב מהם הוא שמירה על כללי וחוקי התנועה.
    בלתי אפשרי "לבצע עבירה תוך החשבות במשתמשי הדרך" זולת אם אתה לבד לגמרי בכביש, לכן ישנה סתירה בדבריך "אז הוא לא ציית לחוקי התנועה אבל לפחות הוא כיבד את משתמשי הדרך".
    ברגע שנהג מבצע עבירת תנועה ביודעין או שלא ביודעין הוא לא מכבד את משתמשי הדרך האחרים.
    אין שום סתירה בדבריי רק אם אתה יוצר סתירה בדבריי , כמו ש WOOJ רשם , זה עיניין של תפיסה . כך אני תופס את העיניין .
    ולא מעניין מתי ואיך הומצאו חוקי הנהיגה וע"י מי , מספיק לראות ו/או לנהוג בהודו בכדי להבין שחוקים לחוד ומציאות בשטח לחוד . שם עם כל העומס\בלאגן שיש , יש תפיסה ברורה של "כבוד" בדרך . נהגים שם מתחשבים אחד בשני יותר ממה ששראיתי פה בארץ .

ועוד משהו לגבי חוקים , בארה"ב למשל :
    "- מותר לפנות ימינה ברמזור אדום, אך לפני הפנייה חייבים לעצור ולוודא שהדרך פנויה.
    - כאשר יש אור ירוק לנסיעה ישר או שמאלה, מותרת פנייה שמאלה רק לאחר מתן זכות קדימה לתנועה הזורמת ממול. רק ברמזור עם חץ ירוק שמאלה פונים שמאלה כמו בארץ (ללא מתן זכות קדימה).
    - אסור לעקוף אוטובוס בית ספר, הבולט מאד בצבעו הצהוב, אם כל אורותיו האדומים מהבהבים. זה סימן שהוא מעלה או מוריד תלמידים.
    - בצמתים רבים יש שלט "עצור" בכל הכיוונים. על הנהגים המגיעים בכל הכיוונים לעצור ולראשון שהגיע לצומת יש זכות קדימה.
    - להולכי רגל זכות קדימה תמיד, גם ללא מעבר חצייה! בכלל יש לתת זכות קדימה לכל מי ומה שחוצה את דרככם."

אתה משתמש בדרך ? שים לב למה שהולך , אל תזלזל במשתמשי הדרך ואל תעבור על חוקי התנועה . - מבחינתי .
    למה חוקי התנועה בסוף ? כי הם הומצאו , ומחר מחרתיים יכולים לבוא ולשנות אותם/את חלקם .

ובכדי להבהיר : אין באמור לקרוא\לעודד\לאשר\לגרום\להסכים עם עבירות תנועה ואי ציות לחוקי הדרך .

ושיהיה לכולנו שבוע נפלא
    נערך לאחרונה על ידי zx2r; 21-06-2015 בשעה 13:21.

Junior Member
    אבל אני לא שופט וטוב שכך
    בעניין זה אני מסכים איתך, בעיקר כוון שלא מעניין אותך מתי ואיך נוצרו חוקי הנהיגה וע"י מי.

אין שום סתירה בדבריי רק אם אתה יוצר סתירה בדבריי , כמו ש WOOJ רשם , זה עיניין של תפיסה . כך אני תופס את העיניין .
    ולא מעניין מתי ואיך הומצאו חוקי הנהיגה וע"י מי , מספיק לראות ו/או לנהוג בהודו בכדי להבין שחוקים לחוד ומציאות בשטח לחוד . שם עם כל העומס\בלאגן שיש , יש תפיסה ברורה של "כבוד" בדרך .
    בניגוד לתפיסת עולם שכל אחד ואחד יכול לאמץ לעצמו, לא כך לגבי חוקים, והם נקבעו לרוב ע"י החברה על מנת שיהיה סדר בהתנהלות היום יומית של כלל החברה, ומי שאינו מכבד את החוק נענש בדרך כלל, לכן הסתירה קיימת בדבריך.
    בהודו גם מקובל למכור בנות לזנות כוון שהם מעמסה על משפחות עניות, שלא לדבר על ענישת נשים באמצעות אונס, וגם קביעת מעמדות על ידי קאסטות, לא נראה לי שניתן ללמוד משהו על "כבוד בכביש" מהחברה ההודית.

ועוד משהו לגבי חוקים , בארה"ב למשל :
    "- מותר לפנות ימינה ברמזור אדום, אך לפני הפנייה חייבים לעצור ולוודא שהדרך פנויה.
    - כאשר יש אור ירוק לנסיעה ישר או שמאלה, מותרת פנייה שמאלה רק לאחר מתן זכות קדימה לתנועה הזורמת ממול. רק ברמזור עם חץ ירוק שמאלה פונים שמאלה כמו בארץ (ללא מתן זכות קדימה).
    - אסור לעקוף אוטובוס בית ספר, הבולט מאד בצבעו הצהוב, אם כל אורותיו האדומים מהבהבים. זה סימן שהוא מעלה או מוריד תלמידים.
    - בצמתים רבים יש שלט "עצור" בכל הכיוונים. על הנהגים המגיעים בכל הכיוונים לעצור ולראשון שהגיע לצומת יש זכות קדימה.
    - להולכי רגל זכות קדימה תמיד, [U]גם ללא מעבר חצייה! בכלל יש לתת זכות קדימה לכל מי ומה שחוצה את דרככם."
    בשמחה רבה הייתי מאמץ בישראל חלק מחוקי התנוע של ארה"ב, בעיקר אלה הנהוגים ליד בתי ספר.

אתה משתמש בדרך ? שים לב למה שהולך , אל תזלזל במשתמשי הדרך ואל תעבור על חוקי התנועה .
    אז מה החלטתך: לפי תפיסת עולמך או לפי החוקים?
    If everything seems under control, you're just not going fast enough- M. Andretti

Senior Member הסמל האישי של zx2r
    ציטוט נכתב במקור על ידי RiderOnTheStorm צפיה בהודעה
    בעניין זה אני מסכים איתך, בעיקר כוון שלא מעניין אותך מתי ואיך נוצרו חוקי הנהיגה וע"י מי.

בניגוד לתפיסת עולם שכל אחד ואחד יכול לאמץ לעצמו, לא כך לגבי חוקים, והם נקבעו לרוב ע"י החברה על מנת שיהיה סדר בהתנהלות היום יומית של כלל החברה, ומי שאינו מכבד את החוק נענש בדרך כלל, לכן הסתירה קיימת בדבריך.
    בהודו גם מקובל למכור בנות לזנות כוון שהם מעמסה על משפחות עניות, שלא לדבר על ענישת נשים באמצעות אונס, וגם קביעת מעמדות על ידי קאסטות, לא נראה לי שניתן ללמוד משהו על "כבוד בכביש" מהחברה ההודית.

בשמחה רבה הייתי מאמץ בישראל חלק מחוקי התנוע של ארה"ב, בעיקר אלה הנהוגים ליד בתי ספר.

אז מה החלטתך: לפי תפיסת עולמך או לפי החוקים?
    אם עדיין לא הבנת שאין סתירה במה שאני מתכוון\אומר - אז זה כבר לא יעזור . אתה מחליט שיש , אני אומר שאין . נסגור את זה ב : let's agree to disagree .
    אם לדעתך לא ניתן ללמוד מההודים משהו - קטנותי .
    לגבי השאלה שלך , זה שאתה שואל אותה בכלל , מעידה על כך שאתה לא מבין (שלא לדבר על לנסות להבין) "למה התכוון המשורר" .

אני אשאיר את זה פה .

מבחינתי הדיון מיצה את עצמו , המשך ערב מהנה לכולם
    נערך לאחרונה על ידי zx2r; 24-06-2015 בשעה 20:49.

Junior Member
    אין חדש תחת השמש... או הירח.

http://roadshamer.com/video/scooter-...ed-light-1059/

Senior Member
    כל הצדיקים ברכבים שמעלים תמונות של קטנועים ואופנועים ששורפים אדום בכביש ריק משועממים.
    מה אכפת לך שידרס. למה להלשין?
    תלשין על נהגת מפגרת שאוכלת קורנפלקס תוך כדי נהיגה.
    תלשין על הקטנוען שנוסע על המדרכה 50 תוך כדי שילדי בית ספר הולכים בה.
    לטעמי אני בדעה של zx.
    אם הקטנוען על המדרכה היה נוסע במהירות כמעט אפסית עד 5 קמ"ש ומה שנקרא מכבד אבל עובר על החוק עדיין היו מעלים סרטון?
    לדעתי גם כן.
    כולם צדיקים.
    עדיף לאבד רגע בחיים מאשר את החיים ברגע.
    אבל לא כשהשעה 3 בלילה ואתה עושה משלוח אחרון,באזור שאתה מכיר אותו כמו את המהשמו שלך,מוודא בהחלט שהכביש ריק ופשוט נוסע באדום.
    ועכשיו נחכה לתגובות הצדיקים שבטוח עושים עבירות במודע או לא מודע.
    אני לא אטיף שכדאי לעשות עבירות אבל גם אם עושים עושים בחכם.
    לשרוף אדום בשנייה האחרונה בצהריים הומים באזור מוטרף לא שווה ערך להגעה הביתה ב2 לפנות בוקר לאיזור מגורים עם כביש רפאים ולדלג על לעצור לגמרי בעצור.
    קרה לי משהו דומה אבל מרפי היה שם וקיבלתי לשלם 500 שקל לשרים כלשהם בממשלה.

Junior Member
    לאחר בחינה מעמיקה חלקית של הסרטון :
    לאור תגובותיך ה"מלומדות" לא יכולתי שלא להיתייחס גם לפוסט זה.

סתירה נוספת: בחינה מעמיקה לא יכולה להיות חלקית.

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי JohnnyDee צפיה בהודעה
    כל הצדיקים ברכבים שמעלים תמונות של קטנועים ואופנועים ששורפים אדום בכביש ריק משועממים.
    מה אכפת לך שידרס. למה להלשין?
    מה שנתפס אצלך ואצל כל מי ששולל את הפרסום של הסרטונים, כקבוצת צדיקים משועממים, היא קבוצת אנשים אכפתיים שרוצים לגרום לשינוי בתרבות הנהיגה כאן.
    למיטב ידיעתי האנשים שמעלים את הסרטונים לאתר בחרו שלא להעבירם למשטרה, ולמיטב זיכרוני, פרט למקרה של הנערים הטישפים שהעלו סרטון של עצמם לרשת נוסעים במהירות מטורפת בכביש החוף, עוד לא העמידו לדין והרשיעו נהגים אחרים עקב כך.

תלשין על נהגת מפגרת שאוכלת קורנפלקס תוך כדי נהיגה.
    סרטון זה צולם באנגליה, לא רלוונטי לדיון.

לטעמי אני בדעה של zx.
    אם הקטנוען על המדרכה היה נוסע במהירות כמעט אפסית עד 5 קמ"ש ומה שנקרא מכבד אבל עובר על החוק עדיין היו מעלים סרטון?
    לדעתי גם כן.
    תפנימו, היא אפשר לעבור על החוק ולכבד גם יחד, האחד סותר את השני, כבר היו במחוזותינו האנס המנומס ושודד הבנקים המתנצל, ולמרות היותם מנומסים ומכבדים הם יושבים מאחורי סורג ובריח, וגם היה אחד משלנו שלא כל כך קשור לעניין, האופנובנק.

אני לא אטיף שכדאי לעשות עבירות אבל גם אם עושים עושים בחכם.
    לשרוף אדום בשנייה האחרונה בצהריים הומים באזור מוטרף לא שווה ערך להגעה הביתה ב2 לפנות בוקר לאיזור מגורים עם כביש רפאים ולדלג על לעצור לגמרי בעצור.
    קרה לי משהו דומה אבל מרפי היה שם וקיבלתי לשלם 500 שקל לשרים כלשהם בממשלה.
    לא מרפי היה שם, אלה אתה שלא "עשית בחכם" את העבירה, וגם שוטר שנתן לך דו"ח בצדק.

Banned
    לילדי הפאווליק מורוזובים שלום.

סעו רק על הקווים ושאו ברכה.
    יאללה לנעול!

Senior Member
    מה אתה מזיין את השכל תגיד לי? כי אתה פתחת את האתר?
    אם בצדק או לא מי אתה שתקבע יא חתייאר?
    אם אתה האידיוט שהעלה את הסרטון עם הקטנוע ה"נדחף" אתה באמת אידיוט.
    "הנה קטנוע הנה קטנוע".
    מה אתה אומר לי מה אפשר ומה לא?
    כשהייתי שליח הייתי בפנים של שוטרים נוסע על המדרכה גם כשיש שם אמא עם עגלה.
    ואם הם לא הרגישו שאני שם זין מספיק בשביל לתת לי דו"ח אז אתה הצדיק שתצלם אותי בשביל שיתנו לי?
    הכל בטאקט חביבי, אני נסעתי על המדרכה בכזאת אלגנטיות שג'יימס בונד קטן עליי, ולא סיכנתי אף אחד במהירות הכמעט אפסית שרכבתי בה.

איך יעזור ה' לעם ישראל אחים?
    כשהם אחד על השני מלשינים.
    זה הדעה שלי זה מה יש.
    אם העבירה באמת מסכנת מצדי שיכלאו את העבריין.
    אם לא אז למה לזיין תשכל, ועוד לעזור להביא אותו לדין.

Senior Member
    היום למשל עמדתי ברמזור אדום חדש,חיכיתי 2 דקות שלמות בשמש היוקדת ועוד עם מגפי שטח וצבי-צב.
    שמתי לב שיש חיישן לרמזור.
    מחכה עוד מחזור אין שינוי.
    מנסה לזוז קצת אין שינוי.
    נסעתי באדום.
    עכשיו יבוא איזה צדיק ויצלם אותי בשיימר, שלושה מחזורים חיכיתי כמו שצריך, אפילו כפתור הולכי רגל לא היה.
    יום שבת והצומת היא דשנים ככה שהייתה ריקה לגמרי, הרמזור החדש הוא לבאים מכביש השירות מתחנת הדלק "דלק" מכיוון צומת קרית אתא.
    עדיין חיכיתי ויכלתי להמשיך בכל רגע נתון, שלושה מחזורים שלמים!
    נערך לאחרונה על ידי JohnnyDee; 27-06-2015 בשעה 20:16.

Banned
    בימשך ג'ונידי אתה עוד מתנצל? על מה?

http://www.mako.co.il/tv-erez-nehede...51adb41006.htm

Senior Member
    סליחה, מוציא קצת תסכול, לאדם הממוצע אין כסף לשלם דוחות שמגיעים בדואר על "שטויות".

Member
    מה אתה מזיין את השכל תגיד לי? כי אתה פתחת את האתר?
    אם בצדק או לא מי אתה שתקבע יא חתייאר?
    אם אתה האידיוט שהעלה את הסרטון עם הקטנוע ה"נדחף" אתה באמת אידיוט.
    "הנה קטנוע הנה קטנוע".
    מה אתה אומר לי מה אפשר ומה לא?
    כשהייתי שליח הייתי בפנים של שוטרים נוסע על המדרכה גם כשיש שם אמא עם עגלה.
    ואם הם לא הרגישו שאני שם זין מספיק בשביל לתת לי דו"ח אז אתה הצדיק שתצלם אותי בשביל שיתנו לי?
    הכל בטאקט חביבי, אני נסעתי על המדרכה בכזאת אלגנטיות שג'יימס בונד קטן עליי, ולא סיכנתי אף אחד במהירות הכמעט אפסית שרכבתי בה.

איך יעזור ה' לעם ישראל אחים?
    כשהם אחד על השני מלשינים.
    זה הדעה שלי זה מה יש.
    אם העבירה באמת מסכנת מצדי שיכלאו את העבריין.
    אם לא אז למה לזיין תשכל, ועוד לעזור להביא אותו לדין.
    רק הערה:
    אם אתה מודה ומתרברב בביצוע עבירות תנועה באינטרנט, ועוד טורח לציין לפרטי פרטים באיזו סיטואציה זה קרה וכמה אתה גבר שעשית את זה בפנים של המשטרה, אז כנראה שהאידיוט היחידי כאן זה אתה.
    רק צריך שתשאיר שם וכתובת ותעשה למשטרה את העבודה עוד יותר קלה.