עמוד 4 מתוך 6 ראשוןראשון ... 23456 אחרוןאחרון
תוצאות 46 עד 60 מ 80

אשכול: במיוחד לנאור, קצת גם לאחרים

Senior Member הסמל האישי של Dresdner
    ציטוט נכתב במקור על ידי NAOR2207 צפיה בהודעה
    אל.
    זו היתה גניבת דעת בדיוק כמו ה Q . יותר משאלת לב כמוסה מאשר תרחיש מציאותי.
    במציאות אנחנו לא אוכלים לקרדה, היא שוחה נגד הזרם בחלחולת
    עיין ערך בניטו והממשלה החדשה שעושה בדיוק את אותם דברים רק יותר חזק ומהר

ובגימטריה בנט והערבים = ירבעם בן נבט
    אבל אתה צורך את המידע שלך מאותם מקורות שהיו בטוחים שזה מה שיקרה אז אתה לא חושב שאולי הם טועים גם בדברים אחרים?

Banned
    ציטוט נכתב במקור על ידי Dresdner צפיה בהודעה
    אבל אתה צורך את המידע שלך מאותם מקורות שהיו בטוחים שזה מה שיקרה אז אתה לא חושב שאולי הם טועים גם בדברים אחרים?
    לא בדיוק אותם מקורות. אתה מכליל.
    התפזרנו על הרבה תחומים, בוא נתמקד או נמיין לסעיפים.
    מה אתה סבור שלא יקרה?

- לא תהיה קריסה כלכלית?
    - לא יהיה שיעבוד אנושות אורווליאני עם מעקב ודירוג חברתי? (זה כבר קורה)
    - הסביבה לא תזוהם יותר מאשר כרגע עם גלים אלקטרומגנטים (חמסה ג'י) ?
    - ילדים לא יופרדו מהוריהם באג'נדת מירב קסטנר?
    - לא הוטל מס פחמן תודה לזנדברג?

לא דיברתי על כוכב יעקב (X) זה הקבצה א' אתה לא שם

Banned
    לנוגע במקורות שלי, מבלי לפגוע חלילה בשמץ מכבודו של הזקן אני מעדיף להקשיב לזקן אחר.
    מקס איגן. אוסטרלי חביב. הנה טעימה :

https://brandnewtube.com/v/bdeR9Y

Member הסמל האישי של tree
    לנוגע במקורות שלי, מבלי לפגוע חלילה בשמץ מכבודו של הזקן אני מעדיף להקשיב לזקן אחר.
    מקס איגן. אוסטרלי חביב. הנה טעימה :

https://brandnewtube.com/v/bdeR9Y
    אני מודה שאני עושה טעות, אבל...

כל פעם שאני רואה אתר כזה אני רק מחפש את המילים ציוני/יהודי ומוצא את זה בתגובות ו"כתבות". האם אתה מחליט לסנן את התוכן שיש שם או שהמקורות האלה הם האורים והתומים שלך?

Sent from my SM-G980F using Tapatalk

Senior Member הסמל האישי של Dresdner
    לא בדיוק אותם מקורות. אתה מכליל.
    התפזרנו על הרבה תחומים, בוא נתמקד או נמיין לסעיפים.
    מה אתה סבור שלא יקרה?

- לא תהיה קריסה כלכלית?
    - לא יהיה שיעבוד אנושות אורווליאני עם מעקב ודירוג חברתי? (זה כבר קורה)
    - הסביבה לא תזוהם יותר מאשר כרגע עם גלים אלקטרומגנטים (חמסה ג'י) ?
    - ילדים לא יופרדו מהוריהם באג'נדת מירב קסטנר?
    - לא הוטל מס פחמן תודה לזנדברג?

לא דיברתי על כוכב יעקב (X) זה הקבצה א' אתה לא שם
    בו נעבור אחד אחד
    1. אנחנו חיים מקריסה כלכלית אחת לשניה זה לא חדש ולא קונספירציה
    2. אנחנו בהחלט מאבדים מהחירות שלנו מאז הקורונה ורואים שהקומוניזם עשה קאמבק רק בצורה מודרנית, זאת גם לא קונספירציה חלק גדול מהאזרחים אשכרה רוצה את זה
    3. לגבי 5 G אין כרגע הוכחות חותכות לסכנה ממנו או כמה הוא יותר מסוכן מG 4, רוב הקונספירציות לגבי זה אינם נכונות וחלקם גם סופר מגוכחות
    4.מירב מיכאלי מופרעת לגמרי אבל כח פיליטי לבצע את הדברים הכי פסיכים שלה אין לה.
    5. מס פחמן ועוד מיסים ירוקים ירדו עלינו כדי לכפר על הפסדי המס מחוסר שימוש בדלקים

Banned
    ציטוט נכתב במקור על ידי tree צפיה בהודעה
    אני מודה שאני עושה טעות, אבל...

כל פעם שאני רואה אתר כזה אני רק מחפש את המילים ציוני/יהודי ומוצא את זה בתגובות ו"כתבות". האם אתה מחליט לסנן את התוכן שיש שם או שהמקורות האלה הם האורים והתומים שלך?

Sent from my SM-G980F using Tapatalk
    אכן אתה פותח פה נושא בעייתי. יהדות ובעיקר ציונות. את דעותיי בעניינים האלו אשמור לעצמי כי זה ממש יזעזע אתכם.
    ורק לסבר את האוזן שירתתי בקרבי סדיר מילואים הייתי בלבנון עזה קסבה של חברון וכ'ו. משלם מיסים מלאים וברוך השם לא מוצץ מעטיני הממסד טיפה (הקלות בבט"ל , אבטלה וכ'ו)

אותו בחור אשר הבאתי התייחס למה שאמרת. התייחס לתגובות. הוא אמר
    "כולם אומרים בתגובות למה אתה לא מתיחס לפיל שבחדר שזה היהודים ששולטים בעולם ובגללם אנחנו במצב הזה? היהודים רוצים לחסל אותנו!"
    הוא המשיך "טיפשים. היהודים אשר עושים את זה (רוקפלרים מגן אדום וכ'ו) הם לא באמת יהודים! הם לא יהודים אמיתיים. תסתכלו מה הם עושים לעם שלהם בישראל. היהודים האמיתיים. הם ואנחנו באותה סירה"

ציטוט נכתב במקור על ידי Dresdner צפיה בהודעה
    בו נעבור אחד אחד
    1. אנחנו חיים מקריסה כלכלית אחת לשניה זה לא חדש ולא קונספירציה
    2. אנחנו בהחלט מאבדים מהחירות שלנו מאז הקורונה ורואים שהקומוניזם עשה קאמבק רק בצורה מודרנית, זאת גם לא קונספירציה חלק גדול מהאזרחים אשכרה רוצה את זה
    3. לגבי 5 G אין כרגע הוכחות חותכות לסכנה ממנו או כמה הוא יותר מסוכן מG 4, רוב הקונספירציות לגבי זה אינם נכונות וחלקם גם סופר מגוכחות
    תחפש מה 60Hz עושה לנשימה שלך.
    תשמע מומחים שעסקו בתדרים האלו כנשק צבאי

4.מירב מיכאלי מופרעת לגמרי אבל כח פיליטי לבצע את הדברים הכי פסיכים שלה אין לה.
    בנתיים ילדים נחטפים ע"י הרווחה בשביל בצע כסף ואפילו חברת הכנסת מרינה סלוצקי אמרה את זה לפני 15 שנה
    5. מס פחמן ועוד מיסים ירוקים ירדו עלינו כדי לכפר על הפסדי המס מחוסר שימוש בדלקים
    הגיוני בסך הכל
    נו דרזדנר רכשת כרטיס למארס בקריסטמסט ? תיירות חוץ חלל וזה

Member הסמל האישי של ofirus
    נאור היקר אני מכבד אותך ואת דעותיך,
    אך התיאור של הרב שלך מאד מזכיר לי את "ספר הרזים" שנכתב ע"י המלאך רזיאל והועבר למתושלח על פי המקורות.
    מאיין לך שבסיס הסיפור שלו לא נלקח משם?

Banned
    הערכתך מחמיאה לי. אך אין ולא היה לי שמץ על "ספר הרזים" אותו הזכרת. כך שאין לי כל כך דעה לפה או לשם.
    מה שאני כן יודע שאותו הרב "שלי" (אלון ענווה לצורך העניין) לא היחיד שמדבר על זה.
    יש עוד רבים. ביניהם הרב יצחק כהן.
    https://www.youtube.com/watch?v=ckAtENva6NU

כך שאני כן משוכנע שאם כולם מזכירים את אותם דברים כנראה שהמקור הוא כן קבלי.

אותו כנ"ל לגבי כוכב יעקב.
    חלק אומרים בחסד. חלק אומרים בדין חלילה. אבל כולם מדברים על כוכב מלווה בשאר כוכבים.

Senior Member
    https://ecowiki.org.il/wiki/%D7%AA%D...A7%D7%A9%D7%A8
    גזרתי והדבקתי חלקים נבחרים, שלא תגיד שאני סתם זורק עליך ביטים

חוסר האמינות של תאוריות קונספירציה רבות לא סותר את הקיום של קונספירציות אמיתיות שמתגלות מדי פעם.

קונספירציות אלה קשורות בדרך כלל למעשי פשיעה, ניסיונות הפיכה או ניסיונות לרמות את הציבור על ידי תאגידים גדולים במגוון הקשרים, במיוחד על רקע קיום של קרטל, פגיעה בבריאות הציבור (לדוגמה הטיית מחקרים על ידי חברות) או הכחשת זיהום הסתרה של פעילות לא אתית של חברה או ממשלה וכן מזימות של ממשלות חזקות לשנות את המשטר במדינות קטנות יותר.

קונספירציה בהקשר הכלכלי היא דבר נפוץ למדי - עוד בזמנו של אדם סמית הוא טען כי כאשר בעלי הון נפגשים זה עם זה - הם קושרים קשר נגד הציבור.

מקרים של קונספירציות אמתיות שנחשפו מראים שהן בדרך כלל שונות באופיין מתאוריות קונספירציה במספר מובנים: אופי המזימה והקושרים, הצעדים שננקטו לשמירת הקונספירציה בסוד, הגופים והאנשים שחושפים את המזימה, הראיות לקיום המזימה ועוד.

אחד המאפיינים המבדילים בין קונספירציות אמיתיות לבין תאוריות קונספירציה היא שבקונספירציה אמיתית שנחשפת, במשך הזמן יותר ויותר ברור תשובות לשאלות עיתונאיות בסיסיות כמו מי?, מתי?, איפה?, למה?, איך? וכו'.

לעומת זאת תאוריות קונספירציה הן בדרך כלל עמומות.
    לדוגמה לא ברור מי בתוך הממשל האמריקאי טרח לבצע זיוף של נחיתה על הירח. או מי בדיוק מרוויח מקיום של תאוריה של עולם עגול (לעומת עולם שטוח) או מתי ואיפה החלו להפיץ תאוריה כזו. תומכי תאוריות קונספירציה מסכימים בדרך כלל על הפרטים הכלליים בלבד, אבל קשה יותר לגבש תיאור מדוייק יותר.

תאוריות קשר הן כביכול "נגד הממסד" וחלק מהאמונה והפצה שלהן מתבססת על רגשי עליונות שהן גורמות למאמינים בהן - מול ההמונים שהם כביכול פתאים שמאמינים לכל דבר.

למרות זאת הן בדרך כלל מסייעות לשימור של סדר יום שמרני, לבחור במנהיגים מושחתים או טוטליטריים ולמנוע התמודדות מול בעיות אמיתיות. לדוגמה החשש הרב של אנשים מפני חיסונים לא רק גורם לנזקים בריאותיים בגלל חיסונים, הוא גם גורם למיקוד של שיח ותשומת לב בנושא זה במקום בסיכונים בריאותיים גלויים וברורים כמו עישון, ..

ה"מהפכנות" של תומכי תאוריות קונספירציה רבים בדרך כלל לא קוראת תיגר על מבני כוח גלויים כמו קפיטליזם או הדרך בה בנויים תאגידים רב לאומיים ולרוב לא כרוכה בתיקון חברתי עמוק או בהצעות לצעדי תיקון כמו שביצעה לדוגמה התנועה הפרוגרסיבית אלא ברצון ילדותי ומונע-אגו להוכיח ש"אנחנו צודקים".

ההסבר העיקרי להופעת תאוריות קשר הוא הניסיון להעניק הסבר בהיר ופשוט לאירוע או לתופעה מסויימת. זאת לעומת מצב שבו ההסבר הוא מורכב, ההסבר לתופעה אינו ידוע או שהוא לא נוח למי שיצר את התאוריה.

ככל הנראה קונספירציות נפוצות יותר על רקע משבר האמון בעיתונות, בממשלה, בתאגידים ובאקדמיה..

במקביל העיתונות עצמה נחלשה - הכנסות שלה ירדו ולעיתים קרובות יותר היא נאלצת לסמוך על בעלות של בעלי הון שלא בהכרח מרוויחים מקיום העיתון..
    דבר זה מייצר הרגשה של "אין על מי לסמוך" ובאווירה כזו פורחות תאוריות קונספירציה.

הבעיה היא שקבוצות המפיצות תאוריות קונספירציה הן לעיתים קרובות עוד פחות אמינות ממוסדות אחרים להפצת אמת.
    הבעיה היסודית בתחום זה היא אמת כמוצר ציבורי והקושי לתחזק אותו עקב התחזקות האידאלים של חברת-שוק שבה יותר ויותר יחסים בין אנשים וכן מוסדות חברתיים הופכים להיות מוטי רווח.

חשיבה טלאולוגית (Teleology) היא חשיבה כי "לכל דבר יש כוונה". אנשים שמאמינים בדבר זה מאמינים לדוגמה כי תאונה או אירוע שהתרחשו במקרה, התרחשו עקב כוונה נסתרת כלשהי או מטרה.[2] דבר זה הוא אחד הבסיסים לאמונה בבריאתנות..
    אנשים שנטו להאמין בשני הדברים נטו יותר לתשובות שהעידו על הטיה של חשיבה תאולוגית. [6]
    מה דעתך על העשן האדום שריססו איתו מסביב לירושלים? דרך מפנקת למיינד קונטרול - מתחילים שריפה, ישר קונספירציות אקלים/הצתות/למה אין מטוסים, בזמן הזה מפמפמים חומר "מעכב בעירה" ואף אחד לא מתמהמה לשאול מה זה.

במישור החוף כמובן אין בזה צורך כי שואבים מאקוויפר החוף, ושם כבר מוסיפים את המיינד קונטרול בתחנה (פעם זה היה בלאגן עם הכינרת, היה צריך להוסיף בלילה ולבקש מהסורים שיתקפו ועניינים). אנשי הצפון מן הסתם עמידים למיינד קונטרול, לא סתם הם לא ברחו לירושלים כשהרומאים באו. בשביל זה מוחקים את פולגז מדי פעם - כדי שכל הדיונים עם התובנות שמצטברים יימחקו "בטעות" וגם שאנשים לא יחליפו רפידות לבד.

(מאנשי הדרום לא מספיק אכפת בשביל להתעסק, לראיה כמעט שכחתי לציין אותם)
    נערך לאחרונה על ידי kaz; 20-08-2021 בשעה 16:08.

Senior Member הסמל האישי של השושנים
    וזה שהעולם בעצם עשוי ממרשמלו, לא מעניין אף אחד?
    פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של ayalzo
    ציטוט נכתב במקור על ידי השושנים צפיה בהודעה
    וזה שהעולם בעצם עשוי ממרשמלו, לא מעניין אף אחד?
    שושני, יקח אותך האופל.ירדתי בגללך לגינה ודחפתי גוש אדמה לפה. גועל נפש.🤮
    למען הדורות הבאים,
    העולם עשוי מחמרה, קקי של חתולים, וחתיכות פלסטיק שהיו פעם חלק מכף של טרקטור צעצוע... 😠

Senior Member
    למה גילית. עכשיו ימחקו את הפורום "בטעות", ויילך גם המידע בפורום הטכני והטיפים על הכנת חומוס.

Banned
    בתכל'ס אתם מנסים להגחיך ולהסיט את הדיון לעבר הארץ אשר נישאת על פילים הנישאים על צב,
    כאשר הארץ נשמטת מתחת רגליכם (תרתי משמע) והבדיחה היא עליכם

רוצו לטלאי הירוק

Senior Member
    את החיסון השלישי עשיתי ומודה שלא בלב שלם והיו תופעות לוואי.
    כיום אני לא ממליץ לאף אחד להתחסן וגם לא ממליץ לאף אחד לא להתחסן. לא יודע או מבין מספיק ואני לא בטוח שיש מישהו שבאמת יודע מה טיבו של החרא הזה ולאן העסק הולך.
    אישית, סכנת הקורונה מפחידה אותי יותר מהחיסונים בגלל מגוון עצום של תופעות לוואי ממושכות בדרגות חומרה שונות.
    מה מפחיד אותי יותר?
    כת או תנועה שחבריה משתדלים מאוד להראות עד כמה הם מאמינים במשהו שנראה להם נכון (שמורכב גם מאוסף שטויות שהייתי פוסל על הסף בכיתה ח') למרות שאין כל הוכחה. פרסום עמדתם בפומבי הוא החלק העיקרי באמונה ובלי קהל ותשומת לב אני די בטוח שהבלון היה מתרוקן מאוויר.
    מפגיני בלפור ואני מכיר מקרוב חלק מהגרעין שמניע את העניין ומתנגדי החיסונים נמצאים אצלי באותה מגירה בדיוק.
    מה מבאס אותי?
    לא הטמבלים שמצטרפים כי חסר להם עדר אלא אנשים עם קלבאסה שאשכרה סוגרים וילון למציאות ופונים לאמונה במקום לכלי חשיבה, הערכה ובקרה.
    ביבי מושחת!
    לחקור את הצוללות!
    אין קורונה!
    זה לא רק מבאס אלא מפחיד. אנשים עם ראש כולל בעלי תפקידים שעשו משהו בחייהם מעדיפים להאמין במקום לחשוב.
    עכשיו, יכול להיות שעוד שנה או פחות תוכל להגיד אמרתי לכם שהחיסונים לא יעזרו ויכול להיות שפתאום יגיע וריאנט שיקטול אחוז מהאוכלוסיה. לי זה לא משנה.
    אין לי שליטה על הוירוס או הממשלה ובמקרה הזה הממשלה עושה את הדבר הנכון.

החיסונים מבטאים גישה קהילתית או חברתית (לא קשור מדינה ולא משרד אוצר או בריאות) שבה מנסים לשמור על כמה שיותר חיי אדם. זו גישה יהודית במהותה- קדושת החיים. הגישה השניה מציעה שכל אחד יחליט וידאג לעצמו. גישה אחת דוגלת בביטוח חובה רפואה ציבורית ובשניה- אם אין לך, זבש"ך. התרבות המערבית, החופש הקידמה והאושר היחסי שלנו (לעומת החושך של הקומוניזם והאיסלאם) נובעים מכך שהציבור מרצונו החופשי מתיר לממשלה לקחת החלטות כוחניות שלא מספקות את כולם אבל יעילות עבור הרוב. במקרה של מגיפה קטלנית בשיעור קומה היסטרי תראה חיילים ברחובות ותשמע צרורות מעבר לבלוק של אנשים שהעזו להפר סגר. לטובת הרוב. ככה פשוט. אנחנו לא שם, עדיין.
    אבל אותם מכחישי קורונה הם האיום האמיתי בסרט הזוועה. לא הממשלה.
    SUZUKI GSX ES 550 E 1986
    HONDA NC 750 X 2016
    KTM 1090 Adventure S 2018
    2020 Husqvarna 701 Enduro
    KTM 790 Adventure S 2021