נאור, כבר אמרתי שזה לא הוגן לשלוח אנשים לקישורים וסרטונים. ניסיתי ונכוויתי בעבר.
להתבטא אתה יודע בלי עין הרע, דבר בשם עצמך.
מאמין לך שעשרות מתו מדלקת בשריר הלב ואולי אפילו מאות כתוצאה מהחיסונים. זה בטל בשישים לעומת מאות המליונים שחוסנו והסכנה מהמגיפה.
לגבי מכחישי שואה וקורונה, כן. זה קיים ומקבל נפח ברשתות. PC זה בדלת ממול, לא אני. גם אתה מכיר את הטיפוס שטוען בכל דיון במה וקבוצת ווצאפ שהקורונה היא סתם (שפעת, לא קיימת, לא מסוכנת) והסכנה היא מהמדינה, חברת התרופות ושכולם דבילים. יש לי חברים ובני משפחה כאלה.
נלך עם ההיגד שכולם דבילים עוד צעד. אם דבילים הם אלה שאוספים את הממצאים ודבילים מחליטים בדיוני וועדות לפרוטוקול מה שמחליטים, הם לא יכולים באמת לקנפג קונספירציה גלובלית. אמרנו דבילים, כן?ההאפשרות השניה שמדובר בקנוניה בסדר גודל של אלפי אנשים וכולם שו"ס נכלוליים וזה גם לא הגיוני. לא הגיוני אם מדובר בגאונים או בדבילים. לא הגיוני.
אני מסכים שהמדינה וחברת התרופות עלולות להיות איום- אבל הקורונה היא כבר איום ונראה לי שטרם אמרה את המילה האחרונה. מעניין באיזה אחוז או כמות מתים אפשר יהיה להסכים שמדובר בסכנה אמיתית. היהדות היא תרבות רחמנית ואם תרצה להוסיף סוציאלית אני לא נעלב- זה נכון. היהדות מגלמת דאגה כנה לאדם והחברה. ככל שמדינה אימצה יותר מהחוקים שהיהודים העבירו מדור לדור בתנ"ך מצב האזרחים טוב יותר. העברנו לעולם את ערכי קדושת האדם, הקניין, החופש מודל וחוקים לסדר חברתי. מאמין שמהתרבות היהודית יגיעו גם חיסונים טובים בהמשך.