גם מבחינת בטיחות אופנוע בהרבה יותר יציב מקטנוע ככה שאם יש תיק על הגב זה לא יפריע ליציבות של האופנוע

[QUOTE=KKatkov;183649]לא. תכנון קו התנועה שומר על הברקסים יותר מכל דבר אחר.
למה מה לגבי ירידות ארוכות?
הברקסים נועדו לשמור עליך. לא אתה עליהם. רפידות הן זולות. תשתמש בהם כמו שצריך וכמה שצריך. אלא אם אתה מתכנן לעשות שליחויות כל יום מערד למלונות ים המלח, אין לבלימת מנוע שלך מה להכנס כשיקול.
ואני אוסיף, ברשותך, אל תיעלב.
שאלת שאלה, קיבלת תשובה שאם לסכמה בקצרה זה יהיה משהו כזה:
"כן, בלית ברירה ניתן לעשות שליחויות על rc200, אבל זה ממש חרא, ואחד הכלים הכי לא מתאימים לזה".
עכשיו, אתה כבר החלטת בראש שזה מה שאתה רוצה לעשות, ולכן לא משחרר. אז שב, קרא שוב ותחליט בשביל עצמך. האנשים כאן מייעצים לך על סמך מה שנכון להם, ומנסיונם. הם לא מכירים אותך. אם אתה נעול רק על rc, ולא מוכן להיראות על קטנוע בשום מחיר, אז שום עצה הגיונית לא תרגיע לך את הנפש, ולכן לא מתאימה לך.

חחח לא למה ככה קודם כל אני מכבד פה את העצות של כולם כי כולם פה עם ניסיון יותר ממני על דו גלגלי זה בטוח.
פשוט אני תקוע עם הכלי הזה ועם קילומטראז גבוה ככה שאין טעם בכלל למכור אותו וברור שכל דבר שקשור למשלוחים אין שום וויכוח שקטנוע עדיף על אופנוע אבל אם כבר אני תקוע עם אופנוע רציתי פשוט לדעת אם זה עדיין אפשרי לעשות איתו משלוחים או לבדוק אם יצא למישהו פה לעשות משלוח עם אופנוע לדוגמא

אני עשיתי משלוחים על cbr250 איזה חצי שנה. שמתי ארגז והיה סבבה לגמרי, לפניו עבדתי על מובי ובאמת היה יותר נוח בעיקר בגלל האכסון מתחת לכסא, הוו לשקיות מקדימה והתאים מקדימה לפלאפון והפאוצ' טיפים. לא מכיר ספציפית את הrc200 אבל מניסיוני, לעשות שליחויות על אופנוע קטן זה אולי לא אופטימאלי אבל אפשרי לגמרי ורחוק מלהיות סיוט כמו שמתארים פה

כלכלית משתלם לך לרכב על ה 200. (ככה אתה אומר).
אז קצת פחות נוח. (פעם היו הולכים ברגל)
תתחיל שליחיות ותראה איך אתה מסדר.
Sent from my iPhone using Tapatalk