אומרים שהאראי קוונטיק החדשה מאווררת טוב, בארץ היא נמכרת באיזור 4000 ש"ח בחו"ל חצי.
הי, אני רוכב עם שואי נאוטק ומרגיש שאני נחנק.
באופנוע הקודם היה נכנס אויר מהפתח אוורור בסנטר אבל ברכיבה על הטרייסר 9 לא נכנס בכלל אויר מהפתח התחתון, אפילו לא טיפה כך שאני רוכב קבוע עם משקף פתוח.
יש קסדות עם אוורור לחלק התחתון של הפנים שמצליחות להכניס הרבה אויר גם ברכיבה על אופנוע עם מיגון רוח?
אומרים שהאראי קוונטיק החדשה מאווררת טוב, בארץ היא נמכרת באיזור 4000 ש"ח בחו"ל חצי.
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!
כל קסדה עם משקף שמש פחות מאוררת בכללי, הרגשת האיורור במצח כמעט ולא קיימת, אם תרגיש איורור במצח כנראה שפחות יהיה איכפת לך מהאיורור התחתון.
גם בgt air רוב האיורור מסתמך על הפתח התחתון ואם הוא חסום כמעט ולא מרגישים את הפתח העליון.
הפיתרון כנראה קסדה בלי משקף פנימי עם חורי איורור במצח ומשקף פוטוכרומטי.
אם אתה חובב שואי אז יש עכשיו מבצעים על הNXR היוצאת ויש לה אפשרות למשקף פוטוכרומטי מקורי של שואי שעובד טוב יותר מפינלוק פוטוכרומטי
ה NXR עם מגן סנטר פתוחה ומאווררת מאוד. רוכב תמיד עם משקפי שמש.
אבל
כשרכבתי על הגוצי TT85 שמגיע עם משקף יעיל במיוחד כמעט נחנקתי.
המסקנה שלי: כשאין זרימת אוויר גם קסדת חצי לא תעזור...
SUZUKI GSX ES 550 E 1986HONDA NC 750 X 2016KTM 1090 Adventure S 2018
2020 Husqvarna 701 Enduro
KTM 790 Adventure S 2021
לפני כמה ימים פירקתי את הסגירה התחתונה של הסנטר ומאז הבעיה נפתרה, אני מצליח לנשום גם עם משקף סגור והרעש בקסדה לא השתנה באופן מורגש. מצד שני, בדיבורית שומעים אותי פחות טוב. בהתאם לכך שאני בכל מקרה ממעט לדבר תוך כדי רכיבה, נראה לי שמצאתי פתרון לבעיה.