יאללה שכנעתם אותי... אני יורד מזה.
אקנה יפני.
אני עדיין לא בשלב בחיים שאוכל לשלם על בעיות בדרישאפט כבדרך אגב.
יאללה שכנעתם אותי... אני יורד מזה.
אקנה יפני.
אני עדיין לא בשלב בחיים שאוכל לשלם על בעיות בדרישאפט כבדרך אגב.
אני לא מדבר על אחריות לדברים רנדומלים, אני מדבר על כשלים הנדסיים שהם יודעים טוב מאד מהם ובמקום לטפל בזה הם מחכים לכשל אצל הלקוח כדי לעשות משהוא ולפעמים גם מגדירים בעיות כמוד עבודה תקין.
גם בגרמניה יש אחריות בבמוו ומחליפים חלקים וגם את כל האופנוע אם צריך אבל כל עוד האופנוע נוסע מבחינתם זה הכל תקין.
את הג׳נטים בסוף הם החליפו יזום בישראל אבל מישהוא כמעט שילם בחייו על זה וגם אז לא התייחסו אליו ברצינות זה שירות טוב?
עשית בחוכמה, הבמוו GS הוא אופנוע מעולה ואין על זה ויכוח אבל עם הנתונים שהבאת כמו שנת יצור והצורך לאמינות ואחזקה זולה זה לא מתאים.
עד היום אני עדיין מתגעגע ללנד רובר שהייתה לי אבל אם יהיה לי שוב בעתיד זה יהיה רק בליסינג וכמובן חדש רק ככה אני רואה את עצמי מחזיק לנד רובר, אין דרך אחרת
פחות מבין ב- GS מבין רוב המגיבים אבל 3 חברים עם הכלי ואף אחד לא התלונן על אמינות או אכל לקרדות וכולם עם כלים בני 5+. כלים שמשמשים רק לטיולים ומטופלים לפי הספר במוסך- לא פחות וגם לא יותר. אם התחזוקה יותר יקרה מיפנים? כן. זה לא קשור לאמינות. זוכר ששקלתי מולטיסדרדה וכולם הבהילו אותי עם האמינות עד שבדקתי בציציות ונרגעתי. לא רכשתי מסיבות אחרות. גם כלפי האדוונצ'ר הכתום מקובל להשמיע מנטרות על אמינות ומדובר ברב סרן שמועתי. היפנים כנראה אמינים יותר- זה לא הופך את האירופאים לכלים לא אמינים.
מה זה אופנוע לא אמין?
מכונה שמבאסת בגלל שלל תקלות חוזרות. ניקח את משאבת הקלאץ' הסוררת של ה 690 וה- 701 שמחליפים במוסכים המורשים במשאבה אחרת מהיצרן -וגם היא לא אמינה. לא עדיין, האופנוע הזה אמין. למרות שיש תקלה נפוצה. בכל רגע נתון הוא יניע ואם יתחשק לי יגיע גם לאילת. אופנוע לא אמין זה כלי שאתה לא רוצה לבדוק אם הוא יגיע בכלל.
אני חושב שלאף יצרן מוביל אין באמת בעיית אמינות. יש אמינים יותר ויש פחות אבל אין היום כלים גרועים. באף היבט.
הגרוע נגמר מזמן. יש לנו מבחר עצום והכל טוב.
SUZUKI GSX ES 550 E 1986HONDA NC 750 X 2016KTM 1090 Adventure S 2018
2020 Husqvarna 701 Enduro
KTM 790 Adventure S 2021
erani ברשותך, אחרי 98 ולפני 100
וכן, גמני גר במקום שכל מפגש או טיול אופנועים בקושי כל כלי שלישי זה לא GS 1200/1250 ... זה נהייה עד כדי כך נפוץ גם פה (אן-בליוובל !!! יש פה ערמות שלהם !!!)
סתם עקצתי אתכם.. כי, זה קצת הזוי שכבר 4 דפים בשרשיר לבקשת מישהו שמחפש דיעה על הכלי ואף אחד פה לא מחזיק GS (לא תופס רכיבות מבחן או טיול של שבוע~שבועיים)
וזה שאני מחזיק בימר, לא אומר שאני יכול לתת דעתי. בכל זאת חיה אחרת מהבוקסר GS
וגם אני שמעתי על אחד פה אחד שמה עם כשל כזה או אחר, לאידע אם זה מחלה/ות כלשהן או סתם סטטיסטית כשיש כ"כ הרבה כאלו, יהיה אחד ל... עם תקלה כלשהי
........................................ KKK-BITCH
......................... We Ride Together, We DIE Together
... Respect Your Bike & All Others that Ride the Same Kind of Beast
........................................ KKK-BITCH
......................... We Ride Together, We DIE Together
... Respect Your Bike & All Others that Ride the Same Kind of Beast
כתבתי כמה משפטים למעלה. אני לא חושב שהמחשבות שלי יכולות לעזור לאדם ששאל מעלה.
מה אתה רוצה לדעת?
כשקונים מוצר פרימיום במחיר פרימיום והתחושת פרימיום ורכיבת פרימיום והמכלולים פרימיום
זה גם עולה לטיפול וטיפוח פרימיום.
אופנוע בן 5-6 יש לו בלאי סביר
ורק לטפל בבלאי סביר זה פרימיום.
האופנוע מעולה ויש לו עדת מעריצים רק פרימיום
Sent from my iPhone using Tapatalk
יפה כתבת
אין צורך להוסיף כלום