ציטוט נכתב במקור על ידי כRובי צפיה בהודעה
מצד אחד אתה טוען שזו "לא הערכה" כי אתה יודע שיבואן מקבל הנחה משמעותית, ומצד שני אתה צריך שמישהו "מבפנים" יכתוב לך את מחירי האופנועים כדי להוכיח זאת. אז אתה יודע או לא יודע?
אני חוזר שוב - הטענה לכך שיש הנחה + העובדה שהיא "משמעותית", היא נטו הרגשת הבטן שלך.

תגיד - יש מצב שאתה שכיר במקום עבודתך ולא ניהלת עסק משלך מעולם?
עובדה של החיים - יבואן לא קונה במחירים שבן אדם פרטי קונה כול מוצר וגם לא קרוב לזה.
אני לא באמת שצריך שתכתוב לי (אלא אם כן אתה רוצה להוכיח לי הפוך, מה שכנראה לא תעשה מסיבה ברורה) בכמה עופר אבניר קונים את האופנועים שלהם כי לא צריך להיות מדען טילים בשביל זה. הנוסחא דיי ברורה.

אהבתי איך שהתעלמת מהחלק הראשון של מה שכתבתי ופשוט המשכת עם הטענה / שאלה הקודמת עם תוספת אישית לתגובה הזאת.

אז אענה לך גם לשאלתך - לא.

את הדיבור של האיש מכירות תשאיר ללקוחות פוטנצאליים אח.

ציטוט נכתב במקור על ידי ziki צפיה בהודעה
תשמע יש לך סטארט-אפ.
כולם גונבים אותנו. מחירי הצמיגים שערוריה.
אני מזמין אצלך 4 צמיגים לסיפתח של העסק.
המחירים כאלה מהמון סיבות.
1. שוק פיצפון.
2. משכורות גבוהות.
3.שיחרור ממכס עמיל פה עמיל שם.
4. תקנים אם תביא מסחרי אתה חייב תקן.
5. אחסון צמיגים זה דבר שתופס מקום.
6. שיווק זה שהבאת קונטיינר לא אומר שהצלחת להעיף את כל הסחורה.
7. הפצה - לשלוח ללקוח /חנות.
8. מימון אתה משלם ואחר-כך מוכר.
9. ביטוחים לכולם!!!
10.בסוף הצלחת להרוויח ולא להפסיד מכל העסק הזה. פה נכנסת המדינה לקחת לך חצי
ויש עוד מליון דברים שאני לא יודע (אין לי עסק לצמיגים).
אז אם מצאת דיל קרוקודיל באיזה אתר במרשתת שמוכר מאות אלפי צמיגים בחודש ולהשוות את זה ליבואן מקומי קצת לא במקום.
הקלה
האופנוענים ״הישנים״ היינו מחליפים זוג צמיגים ב2500 שח. כשעוד היה אפשר לקנות דירה במרכז בחצי מליון שח. המחיר של 2000 שח שעולה היום זוג צמיגים לא זהה ל 2500 לפני 18 שנים.
אז מבחינתי יש הקלה אדירה במחירי הצמיגים.
למזלנו נפתח השוק והיום יש יבוא מקביל.
לדוגמא: זוג צמיגי שטח עולה בישראל 700 שח שלא מאוד רחוק ממחיר חול.

Sent from my iPhone using Tapatalk
אולי תשאל את עצמך איך REVZILLA (ובערך כול משווק אחר בארה"ב) מוכרים זוג (שרלוונטי אלי לפחות לצורך העניין) ללקוח קצה בארה"ב ב550 ש"ח ועדיין עושים רווח, כנ"ל, גם הם מתעסקים עם ניירת, אישורים, מיסים (אומנם לא 50%), משכורות, אחסון, שיווק, הפצה (משלוח בחינם... רוצה להוסיף?) וכו...'
אני אענה לך על חלק מהתשובה, תחרות.

אני שמח שפעם היו גונבים אותך פחות והיו דורשים ממך על דירה בבניין מגורים מתפורר רק חצי מליון ש"ח אבל צמיגים לאופנוע היו קצת יותר יקרים, אבל גם היום אלפיים שקל זה עדיין אלפיים שקל וחבל שאנשים כאן לא קולטים את זה (וכן רגע לפני שתקפוץ אני יודע מה זה אינפלציה... ). ואני אעצור פה לפני שזה אגלוש למחוזות אחרים...

ציטוט נכתב במקור על ידי KKatkov צפיה בהודעה
יפה כתבת.

אם אתה חושב, שיבואני הצמיגים עושים מליונים על הגב שלך - פתח עסק ליבוא צמיגים, ושווק אותם במחירים הוגנים (למשל - 700 שקלים לסט GPR300). זאת תהיה הוכחה חותכת שניתן להוריד משמעותית את מחירי הצמיגים בישראל, ולך יהיה עסק משגשג.
אם אין לך כוונה לפתוח עסק שכזה, ואתה רק רוצה להתלונן - זאת זכותך, אבל אל תופתע שמי שסולד מצעקות "אכלו לי, שתו לי" סטייל "מחאת יוקר המחיה" מלפני עשור לא לוקח את מה שאתה אומר ברצינות.
מהמשפט האחרון אני יכול להבין שכסף זה לא הבעיה שלך ו2X00 ש"ח לזוג צמיגים לאופנוע זה נראה לך סביר ביותר ומבחינתך גם אפשר לדרוש עוד, אלא אם כן, ואני אצטט, "יש לך דואליות במסרים" אז אתה מוזמן לתקן אותי, כול עוד הבנו אחד את השני אז אין לנו על מה להמשיך להתכתב כי ממילא לא נגיע להסכמה. פיס.

ציטוט נכתב במקור על ידי xlib צפיה בהודעה
תגיד, אתה מבין בכלל איך העסק הזה של ״יבואן״ עובד? או כל עסק לצורך העניין? אתה מבין שכל הרעיון בעסק כלשהו זה לעשות רווח?
יבואן לא מייצר כלום. הוא ״מתעשר״ על חשבונך *בהגדרה*.
במקרה של יבוא צמיגים אף אחד לא עוצר אותך או את אף אחד מלהיות יבואן בעצמו. תוצאה - ראה הסבר של קטקוב.

שושני גילה שלהיות יבואן זה לא רק לספור כסף, צריך גם לעבוד. איום ונורא. אין צדק בעולם.

Sent from my iPhone using Tapatalk
כן, כמו שאף אחד לא עוצר אותי מלהיות יבואן אופנועים של מותג שכבר קיים בארץ. אה, רגע...