למדו מדואר ישראל
להד"ם.
בתכלס נשארתי עם האוויר ביד.
המוכר בפיצוציה (נקודת איסוף) אומר שאין לו איך לעזור.
צ'יטה כמובן סגרו את המשלוח כנאסף. אין להם שירות לקוחות.
יש מה לעשות?
האם צריך עו"ד בשביל זה?
פתחתי דיספיוט בעלי.
המוכר (בעלי) מצידו צילם מסך שהחבילה אצלי ונאספה. (כי ככה דיווח השליח והמוכר בפיצוציה)
אשכרה גנבים!
למדו מדואר ישראל
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
פניתי לפניות הציבור של צ'יטה. publicinquiries@chita-il.com
רק שאני לא דובר עו"דינית. בעסה.
זה מרתיח אותי איך משקרים לך(לי) בפנים! מישהו פה גנב! או המוכר בפיצוציה או השליח/בלדר.
גנב!
משווה ומעלה,
רכישה מעלי (מדינת מקור ארה''ב), לא נשלחה מהחנות. המוכר שינה סטטוס למשלוח שנאסף בערך שבוע אחרי הרכישה ועכשיו עבר הזמן לפתוח dispute. כתבתי לשירות לקוחות של עלי (פחחחח) וביקורת שלילית. תקשורת ישירות עם החנות (לפני כתיבת הביקורת) גם לא הועילה.
מתלה לנעליים לדלת שהזמנתי פעם (עלה ~35$ באלי לזכרוני) הגיע בכלל למישהו אחר בעיר אחרת, נאסף והכל.. שלך לפחות הגיע לנק' הנכונה
לא טרחתי בכלל לפתוח דיספיוט, מה תגיד מה תאמר שבת אחים גם יחד.
השאלה היא - איך משלוח של עלי הגיע לצ'יטה? מה בחרת שם?
ממה שאני מכיר, בד"כ Ali Standard זה דרך דואר ישראל, ואפשר לבחור נק' חלוקה לבד דרך סמס שמגיע. במקרה כזה אם הם גונבים חבילות, אמורות להצטבר תלונות אצל הדואר וזה יקפיץ דגל (אני משער/מקווה).
תכל'ס תשבור ת'ראש ולא תמצא חוקיות בח*א הזה,
חלק מהחבילות אתה מקבל SMS לשינוי ניתוב ואז יש לך אופציה הכי קרובה - פיצוציה חמש קילומטר ממך,
חלק פשוט מגיעות לסופר ליד הבית (זה שאתה לא יכול לבחור ב"שינוי ניתוב") - ואז אתה מקבל סמס שזה ממתין לך שם,
חלק הכי גרוע, בעיקר מעטפות קלות, והלוואי שהשליח (דואר) יאבד את הפרנסה שלו - הרס לי את הצימחיה לגמרי בשביל לזרוק בחצר - כשיש תיבת דואר שהכל נכנס בה על השער
חלק מגיע עם שליח (כזה שמתקשר ומוסר לך ביד. לא הנבלה של הדואר) ...
בחודשים האחרונים נכנסתי לבולמוס קניות. זו מחלה.
קונה בעיקר ג'וקים כמו ATTINY85 או BME280 , כך שיש לי מספיק דאטא להזין ל AI.
מה שכן, סוללות לוקחות פי שלוש זמן מהממוצע.
סוללות כפתור - השליח זרק לחצר.
מה שהזמנתי זה סוללות נטענות
אם כבר אנקדוטות. זה לא קשור, אבל משלוח (איחוד חבילות לא קשורות) אחד נפל במכס,
שזה מוזר, כי כל הפריטים שם הוזמנו בפעם השניה והשלישית והגיעו קודם ללא בעיה
יאללה לפרק את המדינה הזו אני אומר
אני רואה חוקיות ברורה. בדואר ישראל מקפידים שהלקוח לא יידע אף פעם לאן החבילה תגיע, עם מי תגיע, אם תגיע, מתי יעודכן, איך יעודכן (באתר אזור אישי יש חבילה, אפליקציה אין חבילה) אם יעודכן, ואם נמשיך עוד שנים קדימה אני רואה שעומד להיות שמח במיוחד. ניסיתי להבין את ההבדל בין גוגל מפות לבין גוגל מפות שלי ולמה מסלול שנשמר בראשון לא יכול להגיע לשני ומה ההבדל בין המסלולים של גוגל ארץ. התאגידים המסחריים הם האוייב הגדול של השפיות. חווה על פיסטין עם נביעה קטנה ביוון. שק קמח בחודש הכל מהגינה והעז וכוסומו על כולם.
SUZUKI GSX ES 550 E 1986HONDA NC 750 X 2016KTM 1090 Adventure S 2018
2020 Husqvarna 701 Enduro
KTM 790 Adventure S 2021
עדכון. (אם זה מעניין מישהו)
אז פניתי לתלונות הציבור של צ'יטה, כמובן בנימוס ובצורה תרבותית שאני בפונט בולד משתנה בין 40 ל70 ולפעמים אדום, לפעמים קו תחתון ושילובים של כל הנל בקומפוזיה הרמונית למופת.
ענו - "זו בעיה. הנה החתימה שלך. אתה חתמת שקיבלת" וצירפו חירבוט של MSPaint כהוכחה לחתימה שלי.
(בלי שלום שמי ציפורה או בברכה חדווה מחלקת תלונות ציבור)
עברתי לפורטה קרשנדו - "החבילה לא אצלי. לא אספתי אותה. אצלי החבילה לא! לא אצלי החבילה... עוד צירופים אשר השמטתי?"
חוצמזה מה הבעיה לחחרבט "חתימה"? האיש הקטן בפיצוציה מעולם לא ביקש. פשוט ביקש לראות SMS ומסר (כנראה פחד ממגע השקורונה)
ענו - טוב אני עושה עסקלציה למחלקה הביטחונית שלנו, אני פועלת לזכות אותך.
עניתי - מבלי לגרוע מהזיכוי - מישהו בשרשרת פשוט גנב. מישהו דיווח שהוא מסר את החבילה כאשר בפועל הוא לא.
הפלא ופלא! בשעות הערב כשבאתי לאסוף חבילה אחרת האיש הקטן בפיצוציה חייך - "יש לך שתיים"
"זו היתה בחברה אחרת" חיטרמל (שזה חירטט תוך מילמול)
כאילו, מה עבר לך בראש חסה שלך? שתצא מזה? שתצליח?
ועוד להביט לי בעיניים לא פעם אחת ולשקר??
יודעים מה? אני שמח שאני מתרגש כל כך (ברמה של רעידות בגוף מעצבים) מאיש כל כך קטן,
זה אומר שאני לא פוגש תדיר מקרים כאלו בחיים שלי. וזה אומר שהחיים שלי דבש!
לא הבנתי. הוא לקח את החבילה שלך אבל לא פתח אותה, כדי לראות אם מצליח לו? למה אתה מזמין אליו אם הוא מניאק? פעם הבאה ישים לך תלב"צים..
כל מקרה, כל הכבוד על העקשנות ושמח שקיבלת את הארדואינו. אתה בונה משבש 5G?
קידו - ווינטר איז קומינג
אתה חייב ללבוש מעיל כדי שאני לא ארטב ואחלה חלילה.
נאור, מישהו עולה באש. בקטנה, ככה קצת מהבגדים, לא נראה שמפריע לו (וזו זכותו בכל מקרה). לדעתך צריך לאפשר לו להיכנס לחד"כ / קניון?
אגב, אתה משתמש בתוכנה הרשמית של ארדואינו, או בעורך קוד עם תוסף? התוכנה שלהם נראית מה זה דרעק על לינוקס.
הבנתי שיש בארץ שטחים מפורזים, שאם תשים עליהם קראוון ותתחיל לגדל קשיו ועיזים, לא יכולים לבוא מרמ"י ולמצוץ למה פה למה שם.
לא יודע איפה השטחים האלה, אבל עברתי לא מזמן ליד הבית של בן גוריון בשד' (wait for it) בן-גוריון, אולי זה שמור שם באיזה ארכיב.
נאור, רציתי ללמוד קצת ארדואינו, אתה יודע שאני מפחד ממחשבים, למה אתה מחריש כמו אילומינטי עם שק של 4 קילו 5G. אם היית שואל משהו שאני יודע, כמו איפה יש שווארמה עם יוגורט בפאפוס, או כמה הונדה HR-V יש בפאפוס, הייתי עונה לך קומפלט, אפילו שאתה משתמש ב-VS Code. בסוף כולנו באותה סימולציה.
עכשיו במקום להתקדם עם ארדואינו, התחלתי לכתוב שיר, מתחיל ככה -
פניייי מלאך
הדביק קשיש בקורונה והלך
פנייייי מלאך
והקשיש מת מסיבוכיייים
קאז למה אני מחבב אותך ?
כי היוזר החינמי שלי ביאהו ב2001 היה ani_ka_z יענו אני כזה
עכשיו מה אתה רוצה לדעת?
פעם אמבדד היתה מילה וואו כאילו אתה כותב אסמבלר לברזלים ופתאום ב2021 הופ אתה מדליק לד בקצב שלך ובאיזה צבע שתבחר שתהיה.
טמבליזיות פלאט מגרשכדורגלאינצ' אתה אוסף כמו הומלס מהזבל ומפרק את ה IR רסיבר (כי בעלי זה עולה שני שקל) ומשתמש בו
המלצה שלי תפסח על כל האטמל ולך ישר על ESP
אז מה רצית לדעת?
רוצה לוח מגה ESP זה מסובך מדי בשבילי (הזמנתי עוד אחד או שניים. הם בדרך...)