ה-NT עומד כ-ניו טוריניג, לא מוזכר ספורט בשום מקום, תקשיבו קצת לדובר. (דקה 4:25)
אני מאוד רוצה את האופנוע הזה בתור שדרוג לשלי. אני כבר מעל 6 שנים עם הCB500X המדהים. אבל צריך להתקדם.
עשיתי רכיבת מבחן על דגם הDCT (זה מה שהיה באותו רגע בסוכנות), אהבתי את האופנוע אבל אני רוצה ידני.
ראיתי בחמישי שעבר NT על הכביש.
יש פה מישהו עם האופנוע שיכול לתת חוות דעת יום יומית?
הרגיש לי מעולה, אבל 40 דקות לא מספיקות לבחון את כל האפשרויות וההתנהגות הרגילה.
אז אם יש פה מישהו עם הNT1100 (ואם ידני אז בכלל טוב) ויכול לספר מה דעתו, אשמח.
*לגבי הערות שעולות על האופנוע הזה (גם פה), זה לא אופנוע ספורט-תיור. הונדה מגדירים אותו תיור, בלי ספורט. מי שקרא לזה ספורט-תיור היו המגזינים וכתבי האופנועים שהשווה אותו לאחרים כמו ninja 1000 sx או gsx-s 1000 gt.
*אבל יכול להיות שאני טועה.
ה-NT עומד כ-ניו טוריניג, לא מוזכר ספורט בשום מקום, תקשיבו קצת לדובר. (דקה 4:25)
נערך לאחרונה על ידי השושנים; 17-02-2022 בשעה 19:52.
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!
זה לא משנה את העובדה שהוא לא צריך 150 כח סוס כדי לעשות את העבודה, אם כבר יותר סמ״ק
אני לא אפסול אופנוע אף פעם על מראה,
אבל מכיוון שבמילא לא אקנה כזה, ארשה לעצמי להעיר שהפרונט של הnt הזה נראה מנופח מעבר לכל פרופורציה בריאה. פשוט לא מסתדר בעין.
אתה צריך סמ״ק בשביל לסחוב מורכב וציוד לא כח סוס.
תיור אי אפשר לעשות עם טייפון או אופנוע עם סמ״ק וכח סוס נמוך.
אני מוכן להתערב איתך שהסקרמבלר XE 1200 של טריומף משאיר לך אבק עם ה90 כח סוס שלו ברגע ששניהם עמוסים עם מורכב וציוד.
הXE בהחלט מוכיח ש90 כח סוס מספקים ביותר לתיור וספורט תיור.
הורסיס 102 ניוטון מטר ב7700 סמ״ק והטריומף סקרמבלר 110 ניוטון מטר ב3900 סל״ד זה הבדל ענק והבדל שרוכב מרגיש שלא כמו כח סוס בלבד
אה דרזנר, אתה מתבלבל אם אתה חושב שתצליח לבלבל את מר שושני כאן עם עובדות.
אני עם דרזנר במקרה הזה. אפילו 75 כ"ס אבל עם מומנט בריא מספיקים לסחוב מורכב וציוד בשיוט על 130 140 עם גיחות לכיוון 170 קמ"ש. רוב היצרנים בכל מקרה מגבילים\ מכסתח"ים רכיבה עם הארגזים ל 150 קמ"ש. זה לא יהיה אופנוע טורינג הכי מוצלח כי יש נוחים מרווחים וחזקים ממנו אלא טורינג שנותן מענה לרוב הרכיבות היומיות.
SUZUKI GSX ES 550 E 1986HONDA NC 750 X 2016KTM 1090 Adventure S 2018
2020 Husqvarna 701 Enduro
KTM 790 Adventure S 2021