דרז אתה טעם נרכש.
1. למה בעוף??? רישיון לרכב בכללי זה בסדר?
2. אל תאמין למדע, אם היה לי טיובלס והתולעת היתה מחזיקה אז למה לא ?
והפעם בפינת סכן את הרוכב ראיין ממליץ שימוש בתולעים כתיקון קבוע לצמיג ומזלזל בתיקון הפיטריה המאושר והבטוח.
עכשיו תגידו שיש לי משהוא נגדו ואתם צודקים יש לי משהוא נגד יוטיוברים שמאכלים שטויות ציבור שלם ומסכנים אותו.
לא כל מי שלובש חלוק לבן ועושה סירטוטים על לוח יודע על מה הוא מדבר.
אז לרקורד תיקון פטריה הוא התיקון הקבוע היחיד המותר בחוק ברוב המדינות בעולם וגם זה רק עם החור בגודל המתאים ובמקום שמותר לתיקון, לאופנוע יש רק 2 גלגלים והוא מאיץ מהר ומגיע למהירויות גבוהות לכן לתיקון צמיג אופנוע יש קשר ישיר לשרידות שלכם, אל תקשיבו לראיין!
https://youtu.be/Qm6fTWaj3QE
דרז אתה טעם נרכש.
1. למה בעוף??? רישיון לרכב בכללי זה בסדר?
2. אל תאמין למדע, אם היה לי טיובלס והתולעת היתה מחזיקה אז למה לא ?
בבטיחות לא מדובר על המקרה הבודד אלה על אחד מ... כלומר אם ל1000 איש הייתה תולעת כתיקון ורק לאחד היא השתחררה אז זה נחשב למסוכן.
התולעת מעולה לתיקון בצד הדרך (יש לי קיט בארגז) אבל אחרי התיקון הדבר הנכון לעשות זה להמשיך בנסיעה איטית עד לתיקון קבוע או החלפת הצמיג.
ברמת העיקרון גם בארץ אם תיהיה תאונה שקשורה לצמיג והבוחן ימצא תולעת בצמיג אז הרוכב בבעיה כי זה לא חוקי כנ״ל גם בגרמניה ותאמין לי שזה לא בגלל שיצרני הפטריות בעלי לובי חזק בכנסת.
תולעת משי?
אנצל במה זאת כדי להזכיר בפעם האלף, שתולעת (ובעיקר המחדר) לרכב הם גדולים מדי מה והרבה פעמים ירחיבו את החור עד כדי פסילת צמיג.
הצטיידו לכם בערכה שמיועדת לאופנוע או אופניים.
(גם מה שיש במוטודיפו זה של רכב).
וכמובן שזה רק בשביל להגיע לפנצ'ריה/מוסך בשביל תיקון ראוי.
נ.ב.
מה שבתמונה נראה כמו של רכב.
סרטון מציק משהו עם הרמיזות המיניות הלא מצחיקות שלו.
מה שכן, אני חושב כמוהו כבר שנים בעניין הזה.
הוא לובש גם משקפי מגן!
האם מי מאלה מתאים בתור ערכת תיקון חירום לאופנוע?
https://www.aliexpress.com/item/1005002913492166.html
punc1.jpg
https://www.aliexpress.com/item/1005002502240412.html
punc2.jpg
נערך לאחרונה על ידי kaz; 30-10-2021 בשעה 10:59.
דרזדנר, אתה בסדר? מה עובר עליך?
הוא לא מזלזל בתיקון הפטרייה "המאושר והבטוח". מה שהוא קורא לו "mushroom plug" זה לא התיקון שאתה מתכוון אליו, אלא הגרסה הזמנית שלו שמוחדרת מבחוץ, "Dynaplug". גם הבדיקה שלו הראתה שתיקון פרטייה רשמי הוא עמיד בלחץ פי 4 יותר גבוה מכל שאר הפתרונות, וגם היחיד שהוא "אוטם כפול" (גם הראש אוטם וגם הזנב שיוצא החוצה אוטם). אז הוא מעיד על עצמו שהוא רוכב עם תלאים זמניים, זבש"ו - כל אחד יעשה את הבחירה שלו.
ובאמת שאין לי מושג למה זה באוף...
גם אחרי מה שכתבתה ניסיתי לראות את הסירטון מהתחלה ועד הסוף אבל הוא מאד מתיש בנסיון להיות מצחיק.
אז אני מאמין לך שהוא התכוון לפטריה מבחוץ למרות שהוא עושה תנועת מרכאות שהוא מדבר על הפטריה הקבועה (מזלזל)
לכל אחד יש חופש לעשות הרבה דברים אבל עם כמות הפאן בוייס שיש לו יש מי שיקח את מה שהוא אומר ברצינות וירכב עם תולעים בצמיג כדרך קבע.
אגב זה נראה שהוא עושה את זה בכוונה תחילה כדי לזכות בצפיות גם עם הצמיג של הרכב מאחור הוא אמר שאין אחיזה אבל מי שצריך צמיג שמחזיק הרבה זמן יכול לבחור בזה, זה שווה ערך כמו להגיד מי שרוצה לחסוך ברפידות שיוציא אותם.
גם עם אפודים מתנפחים אותו סיפור, עשה ״מבחן״ שלא קשור לבטיחות ואז המליץ על אפוד מתנפח מכני בזמן שאין ספק אפילו קל שהאלקטרונים מתקדמים יותר וטובים יותר, דבר שהוכח במבחן בטיחות אמיתי של הADAC .
מבין את האלרגיה שלך לאיש (והאגדה) אבל הערוץ שלו בסה"כ כמו פופ. חרא קליט שהרבה אוהבים כי הוא מספק תמורה.
כן, חלק ניכר מהתמורה הוא בידור ההומור לא תמיד משובח והמידע לא תמיד מדוייק. אבל הוא משקיע וייחודי.
SUZUKI GSX ES 550 E 1986HONDA NC 750 X 2016KTM 1090 Adventure S 2018
2020 Husqvarna 701 Enduro
KTM 790 Adventure S 2021
צפיתי בארות שלו עד שזה נהיה בולשיט לגמרי (ווידאו אחרון על קרביראטורים והזרקה). וכשזה בולשיט - זה לא משעשע יותר.
Sent from my iPhone using Tapatalk
כשאני ראיתי, הייתי מדלג בערך ביחס של 1:4 - על כל דקה צפייה 4 דקות דילוגאבל את הנקודות העיקריות שהוא מנסה להעביר מצאתי. בעיקר בגלל שההתחלה היתה מספיק מצחיקה כדי להשאיר אותי בהקשבה ל-2-3 דקות ראשונות.
ערוץ פופ כבר אמרו.. סטייל מצחיק יש לו, אבל הוא די מייגע איתו ואני בהחלט מבין את מי שלא יכול לסבול את זה אחרי מספיק דקות.
גילוי נאות - פעם ראשונה שאני רואה את הבחור ו\או איזשהו וידאו מהערוץ שלו... יכול להיות שעוד 2-3 כאלה ולא הייתי שורד גם את הדקות הראשונות.