עמוד 1 מתוך 3 123 אחרוןאחרון
תוצאות 1 עד 15 מ 41

אשכול: הנה זה בא

Senior Member

הנה זה בא

באוצר בוחנים: מס נסיעה על רכבים חשמליים (msn.com)

2 טעויות בכתבה: (1) רכב חשמלי הוא לא "רכב נקי מזיהום" כמו שמכונה בכתבה. (2) ב"הוצאות תחזוקה נמוכות" לא נלקח בחשבון הצורך להחליף סוללות אחרי 8 פלוס מינוס שנים.

האוצר, כדרכו, יטיל מס על כל הרכבים - מכוניות אופנועים וקטנועים, אולי יוותר אחרי מלחמה אולי לא. אבל פתאום לקנות זירו יהיה גם יותר יקר וגם עלויות השימוש יהיו יותר יקרות.....

לא שלא ידענו שזה יגיע.

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי א הזקן צפיה בהודעה
    2 טעויות בכתבה: (1) רכב חשמלי הוא לא "רכב נקי מזיהום" כמו שמכונה בכתבה..
    איך הם לא חשבו לפנות לפורום המכובד הזה? היו מסבירים להם, שטסלה מזהמת כמו מנוע קיטור שאופנוע 4-בשורה זה פתרון לבעיית התחבורה.

Facepalm

Sent from my iPhone using Tapatalk

Senior Member הסמל האישי של Dresdner
    ציטוט נכתב במקור על ידי xlib צפיה בהודעה
    איך הם לא חשבו לפנות לפורום המכובד הזה? היו מסבירים להם, שטסלה מזהמת כמו מנוע קיטור שאופנוע 4-בשורה זה פתרון לבעיית התחבורה.

Facepalm

הם לא פנו לאף אחד כי מטרת המס היא לפצות על ההפסדים העתידיים של המס על הדלק כתוצאה משימוש בחשמל.

הגיעה הזמן לרדת מהעץ, בהורדות הידיים הוירטואליות שהיו לך עם הזקן הוא ניצח.

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי Dresdner צפיה בהודעה
    הם לא פנו לאף אחד כי מטרת המס היא לפצות על ההפסדים העתידיים של המס על הדלק כתוצאה משימוש בחשמל.
    אז? אתה נשמע כאילו זה איזשהו סוד. אוטו מזהם יותר אם לוקחים עליו מס?

Senior Member הסמל האישי של השושנים
    Xiib בוא תבין משהו, כשאתה מתווכח עם מישהו (גם אם זה סתם לצורך ויכוח), תנסה להבין עם מי אתה מתווכח כמי שמכיר את הנפש
    הפועלת אני יכול הגיד לך שיש לו "קצת" מושג על מה הוא מדבר למרות שהוא "זקן".

תכנית החשמל והמגמה החשמלית התחילו לפני כמעט חצי יובל באירופה מתוך תקווה לפריצת דרך משמעותית בתחום אגירת האנרגיה,
    הרכבים אז זיהמו יותר, ותקנות האירו חנקו את המנועים עוד ועוד ורצו לאלץ את היצרנים ובעלי ההון להשקיע בפיתוח "ירוק" עכשיו בדיוק
    כמו קלטות הבטה (חפש בגוגל) שנראו על פניו כרעיון טוב שלא תפס והטכנולוגיה עקפה את הפיתוח כל כך מהר, בתחום המכני זה לא קרה
    אבל במקביל קורים המון תהליכים חיצוניים אחרים משפיעים.

צעירי הפריפריה בכל מקום בעולם, נוחתים בערים הגדולות במספרים הולכים וגדלים ו-80% מאוכלוסיה רוצה לגור על 20% מהשטח מה שאומר
    שצריך למצוא פתרון ת"א שהייתה חולות ניצלה כבר מספר פעמים את כל עתודות הקרקע שלה ועכשיו מתחילים לבנות לגובה, כמה גובה?
    בעוד 40 שנה גורדי השחקים הכי גובהים שאתה מכיר היום יהיו הנמוכים בשטח...(ע.ע ניו יורק) אף אחד מהם לא יצטרך רכב.

המגמה הכללית במדינה היא לייתר את הרכב הפרטי, עכשיו כיוון שאף אחד לא יוותר על הרכב הפרטי שלו מעצמו הוא יאלץ לעשות זאת בכוח.

כמה מפליא ככה פשוט.

אנחנו על קו התפר בדיוק כמו הדור שעבר מהכרכרות לרכב ממוכן רק שאנחנו עוד לא יודעים את זה.(אבל בשביל זה יש לך אותי)
    פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של lokimonster
    המדינה לא באמת מעניין אותה זיהום האוויר
    זה יהיה הבעייה של הדור הבא והבא והבא

מה שכן מעניין את המדינה זה תקציב.

בלי תקציב אין את הדברים הבאים ( לא בהכרח בסדר הזה ) מתחיל מהחשוב ביותר:

1. משכורות מנופחות לשרים + חברי ממשלה
    2. פנסיות לשרים ושרי הממשלה.
    3. בורקסים עוגיות למי שכן מגיעה לישיבות או לכנסת
    4. שתיה מתוקה ( רק מזכיר שזה נהיה עסק יקר אז הם לא יביאו מהבית)
    5. הטבות ותנאים
    6. כל השאר

כמובן שזה תקף גם לחברי הכנסת שמתי שהוא מקווים להיות בממשלה.

מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
    SIC TRANSIT GLORIA MUNDI

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי השושנים צפיה בהודעה
    Xiib בוא תבין משהו, כשאתה מתווכח עם מישהו (גם אם זה סתם לצורך ויכוח), תנסה להבין עם מי אתה מתווכח כמי שמכיר את הנפש
    שושנים, לפני שאתה מלמד מישהו איך לחיות, אולי תנסה להבין עם מי אתה מתווכח. כי גם אני אוהב להתווכח, אפשר להמר שבכל מה שקשור לחשמל אני מבין יותר ממך וזקן ביחד.
    כאשר אתם דנים על חשמל בכלל ורכבים חשמליים בפרט, אתם נשמעים כמו קבוצת עיוורים שדנים על איך נראה פיל.

כמו קלטות הבטה (חפש בגוגל)
    כשתלמד טבלת כפל (חפש בגוגל) דבר איתי.

Senior Member
    אפשר להמר שבכל מה שקשור לחשמל אני מבין יותר ממך וזקן ביחד.

חבל רק שהזרימה שלו בין הסינפסות שנמצאות מעל העיניים שלך מאוד מופרעת ולא חלקה.

ובתור אחד שלא יודע מה חשמל עושה למים - אפילו ההצהרה הזו שלך כנראה אינה נכונה.

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של lokimonster
    אז מה היה לנו

נויירולוג - לחשמל
    גריאנטולוג - לרכב מיושן
    פרקטולוג - נו תבחרו אתם

מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
    SIC TRANSIT GLORIA MUNDI

תכנית החשמל והמגמה החשמלית התחילו לפני כמעט חצי יובל באירופה מתוך תקווה לפריצת דרך משמעותית בתחום אגירת האנרגיה,
    הרכבים אז זיהמו יותר, ותקנות האירו חנקו את המנועים עוד ועוד ורצו לאלץ את היצרנים ובעלי ההון להשקיע בפיתוח "ירוק" עכשיו בדיוק
    כמו קלטות הבטה (חפש בגוגל) שנראו על פניו כרעיון טוב שלא תפס והטכנולוגיה עקפה את הפיתוח כל כך מהר, בתחום המכני זה לא קרה
    אבל במקביל קורים המון תהליכים חיצוניים אחרים משפיעים.

צעירי הפריפריה בכל מקום בעולם, נוחתים בערים הגדולות במספרים הולכים וגדלים ו-80% מאוכלוסיה רוצה לגור על 20% מהשטח מה שאומר
    שצריך למצוא פתרון ת"א שהייתה חולות ניצלה כבר מספר פעמים את כל עתודות הקרקע שלה ועכשיו מתחילים לבנות לגובה, כמה גובה?
    בעוד 40 שנה גורדי השחקים הכי גובהים שאתה מכיר היום יהיו הנמוכים בשטח...(ע.ע ניו יורק) אף אחד מהם לא יצטרך רכב.

המגמה הכללית במדינה היא לייתר את הרכב הפרטי, עכשיו כיוון שאף אחד לא יוותר על הרכב הפרטי שלו מעצמו הוא יאלץ לעשות זאת בכוח.

כמה מפליא ככה פשוט.

אנחנו על קו התפר בדיוק כמו הדור שעבר מהכרכרות לרכב ממוכן רק שאנחנו עוד לא יודעים את זה.(אבל בשביל זה יש לך אותי)
    בדיוק קראתי כתבה שהטרנד הזה של הגירה לתוך ערים גדולות מתחיל כמו כל טרנד לדעוך, עוד מוקדם להגיד אבל המעבר לעבודה מהבית קשור לזה.

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של ayalzo
    שושנים, לפני שאתה מלמד מישהו איך לחיות, אולי תנסה להבין עם מי אתה מתווכח. כי גם אני אוהב להתווכח, אפשר להמר שבכל מה שקשור לחשמל אני מבין יותר ממך וזקן ביחד.
    כאשר אתם דנים על חשמל בכלל ורכבים חשמליים בפרט, אתם נשמעים כמו קבוצת עיוורים שדנים על איך נראה פיל.

כשתלמד טבלת כפל (חפש בגוגל) דבר איתי.

אם זכור לי נכון,
    בשרשור על ג'אמפ סטרטר של kaz, הדגמת בצורה מאוד משכנעת שאינך יודע מה ההבדל בין מתח לזרם.
    רק אומר...

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי ayalzo צפיה בהודעה
    אם זכור לי נכון,
    בשרשור על ג'אמפ סטרטר של kaz, הדגמת בצורה מאוד משכנעת שאינך יודע מה ההבדל בין מתח לזרם.
    רק אומר...
    פתגם ברוסית אומר ״על תפזר אבני חן לפני חזירים״. אז אני מודה שעברתי על חוכמה עממית. סליחה, לא יקרה שוב, אתה יכול לשבת.

Senior Member
    הרכב הפרטי זו בוננזה של מדינת ישראל. 50 מליארד שקל הכנסות....https://www.globes.co.il/news/articl...did=1001354792
    מנסים כבר שנים לשכנע אותנו שאנחנו חייבים לעבור לתחבורה ציבורית. אבל כמו שכולנו יודעים זה לא עובד.
    עולם הרכב החשמלי נהנה מהטבות מיסוי על מנת לעודד מעבר. אך המדינה איננה פראיירית וכשהכב הנמכר בישראל זה טסלה. המדינה הבינה שנקודת האל חזור של הסוללות היא פה. ולכן המיסוי מגיע.
    המדינה לא תוותר על ה 50 מליארד שקל בשנה. היא תקבל את הכסף מכל מי שמשתמש ברכב לתעבורה. לא משנה מימן חרדל גז או בטריה.
    אבל ויש אבל גדול....
    כשיגיע הרכב האוטונומי והוא יגיע. כל מודל החזקת הרכב ישתנה.. לא יהיה יותר צורך בלרכוש רכב. ולמי אכפת איזה דגם של רכב מגיע לאסוף אותי.
    הרכב האוטונומי בעצם יורה לכל עולם הרכב ברגל.

אני מחזיק בדעה שאנחנו הדור שהכי נהנה פה על הכדור. לפני 100 שנה היה זוועות. ובעוד 100 שנה יהיה זוועות.

שמת לב שבזמן האחרון כל היצרנים חזרו בהם מההצהרות על רכב אוטונומי?
    עדיין עובדים על זה ועדיין רוצים להכניס את זה אבל למדו שזה עוד רחוק מאיתנו, הסיכוי לרכב אוטונומי שעובד זה אם כל המכוניות יהיו אוטונומיות, תקופת המעבר היא הבעיה הכי קשה כאן לביצוע.

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי Dresdner צפיה בהודעה
    שמת לב שבזמן האחרון כל היצרנים חזרו בהם מההצהרות על רכב אוטונומי?
    כי זה תמיד היה scum אבל מסוג מעניין מאוד. תראה, מבחינה פיננסית, אסור שלחברה כמו אפל או אינטל יהיה יותר מדי כסף נזיל. הרי זה לא בנק. במקרה קיצוני יכול להיווצר מצב שווי החברה קטן יותר מכמות המזומנים שלה! אז קונים אותה בכסף של עצמה, ומפרקים. לא טוב, אז מה עושים? ״משקיעים״ באיזשהו פרויקט יקר חסר כל הגיון, רק שיהיה יקר מספיק. לא פשוט למצוא כזה - מדובר במיליארדים. רז אינטל קונה מובילאיי. אין כל סיכוי שההשקעה תחזיר את עצמה. אפל רוצה לפתח לבד. למה לא? אפשר לבזבז ככה כל סכום.
    למה לא לשלם דיבידנד אתם שואלים? עיניים של דימוי. חברה שמשלמת דיבידנד נחשבת לאחד שנגמרו לא רעיונות חדשניים.
    לכן - רכב אוטונומי - פרוייקט יקר שלא נגמר

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם אשכולות חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך
  •  
Single Sign On provided by vBSSO