כמו ששושנה כתבה,ארשום לך מתכון קצת יותר מפורט תנסה ותראה שיצא לך פצצה.
לטגן בצל במעט שמן עד שיזהיב, אפשר בינתיים את החתיכות חזה לתבל בתוך קערה עם מה שאתה אוהב ולערבב טוב (אני למשל שם:קצת שמן זית,חרדל,מלח,פלפל,שום,רוטב סויה,פפריקה מתוקה,וקצת שטה גרוסה)יש שמוסיפים דבש או סילאן או רטבים למיניהם טריאקי/ברביקיו/ועוד....
כשהבצל הזהיב מכניס את החזה המתובל פנימה ומערבב קלות עד שהחזה מלבין, לא יותר מזה ממש דקות בודדות..
כדי לבדוק אם מוכן אתה יכול לקחת את החתיכה הגדולה ביותר שאתה רואה בעיין ותחתוך אותה אם היא לבנה מבפנים זה מוכן,ככה תבין שזה צריך בישול ממש קצר...
לבריאות.


ציטוט ההודעה בתגובה