ציטוט נכתב במקור על ידי DeeKay צפיה בהודעה
אמממ... טוב קודם כל לא כזו כמות של עוף במחבט. לא יודע אם התמונה להמחשה בלבד, אבל בפורמט הזה אחיד זה לא ייצא, פלוס חלקים יישארו נעים ולעוף לא מוכן יש טעם של תחת.
עם כמות כזאת המסה מורידה את טמפ' המחבת והעוף מתבשל. נסה לטגן במנות קטנות יותר בטמפ' החדר. לגבי מרינדה ורטבים, הכל הולך. כמעט שאי אפשר להרוס חזה עוף...כל כיוון שמתחשק שלך יכול לצאת טעים מקוקוס דרך קארי רוטב עגבניות מרינדות שונות ובמיוחד עישון.