תוצאות 1 עד 15 מ 28

אשכול: לא יוצא לי העוף

תצוגה בשכבות

  1. #15
    Senior Member
    תאריך הצטרפות
    Mar 2018
    הודעות
    799
    תודה על כל התשובות. אז מדובר בשר רגיש שמאבד נוזלים בקלות, שצריך לדייק איתו בהכנה. כדי לעזור עם הדיוק (סיכום ביניים של חכמת הפורום) -
    - פורסים דק / חובטים
    - מעסים בשמן / עניינים (מניח שזה כדי לעכב את הנוזל שבתוך העוף מלברוח/להתאדות?)
    - לא שמים יותר מדי על המחבת
    - לא הופכים לפני שזה מושחם כדי לא לאבד נוזל (מתנגש עם משהו שאני זוכר שבו מבשלים את העוף בקטנה כהכנה לטיגון)
    - נעזרים בסכין כדי להעריך מה המצב בתוך העוף
    - מורידים מיד כשזה מוכן

    כמה שאלות המשך -
    - מה זה נותן שמטגנים בצל לפני?
    - בהתחלה השתמשתי במעט שמן אבל הוא התחיל להתיז. זה קורה, או שמשהו לא מכויל אצלי (חום גבוה מדי, יותר מדי עוף וכו')?
    - נניח שלא מחזיקים רטבים/ אבקות / עלים - מרינדה למניעת התייבשות מבוססת אשל / חומץ / שמן זה משהו שיכול לעבוד?
    - אם כן, להשרות שעה / שעתיים זה מספיק? (קונה טרי ומקפיא, מנחש שעדיף שזה יעבור מהמקפיא לבטן שלי באותו היום).
    עריכה: - מכסה למחבת, מה דינו כאן?
    נערך לאחרונה על ידי kaz; 31-12-2021 בשעה 20:33.

אשכולות דומים

  1. פעמון קלאץ לא יוצא מהציר xevo 250.
    על ידי edgaroviz בפורום פורום טכני
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 20-02-2019, 23:00
  2. 282 קמ"ש מ 675 CC נחשב יוצא דופן ?
    על ידי levil בפורום כללי
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 02-01-2019, 18:09
  3. שירות יוצא דופן
    על ידי Tunfash בפורום כללי
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 09-04-2016, 12:55
  4. יש מצב לנעול את העוף?
    על ידי R86 בפורום תמיכה טכנית באתר ובאפליקציה
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 12-02-2016, 21:39
  5. נגמר לי הפופקורן
    על ידי קסד בפורום אוף טופיק
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 17-07-2015, 21:07

הרשאות פרסום

  • אין באפשרותך לפרסם אשכולות חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך
  •  
Single Sign On provided by vBSSO