עד כ200 מעלות אין בעייה לטגן בשמן זית
יתרה מזאת שאם זה משרה עם חומרים נוספים ( דבש וכו ) בכל מקרה נדרשת טמפרטורה נמוכה יותר כדי לא לשרוף את הסוכר במשרה ( לקרמל ולא לשרוף).
Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk
עד כ200 מעלות אין בעייה לטגן בשמן זית
יתרה מזאת שאם זה משרה עם חומרים נוספים ( דבש וכו ) בכל מקרה נדרשת טמפרטורה נמוכה יותר כדי לא לשרוף את הסוכר במשרה ( לקרמל ולא לשרוף).
Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI