
נכתב במקור על ידי
kaz
תודה על כל התשובות. אז מדובר בשר רגיש שמאבד נוזלים בקלות, שצריך לדייק איתו בהכנה. כדי לעזור עם הדיוק (סיכום ביניים של חכמת הפורום) -
- פורסים דק / חובטים
- מעסים בשמן / עניינים (מניח שזה כדי לעכב את הנוזל שבתוך העוף מלברוח/להתאדות?)
- לא שמים יותר מדי על המחבת
- לא הופכים לפני שזה מושחם כדי לא לאבד נוזל (מתנגש עם משהו שאני זוכר שבו מבשלים את העוף בקטנה כהכנה לטיגון)
- נעזרים בסכין כדי להעריך מה המצב בתוך העוף
- מורידים מיד כשזה מוכן
כמה שאלות המשך -
- מה זה נותן שמטגנים בצל לפני?
- בהתחלה השתמשתי במעט שמן אבל הוא התחיל להתיז. זה קורה, או שמשהו לא מכויל אצלי (חום גבוה מדי, יותר מדי עוף וכו')?
- נניח שלא מחזיקים רטבים/ אבקות / עלים - מרינדה למניעת התייבשות מבוססת אשל / חומץ / שמן זה משהו שיכול לעבוד?
- אם כן, להשרות שעה / שעתיים זה מספיק? (קונה טרי ומקפיא, מנחש שעדיף שזה יעבור מהמקפיא לבטן שלי באותו היום).
עריכה: - מכסה למחבת, מה דינו כאן?