בפעם הראשונה שזה קרה לי לפני חצי שנה הייצי בטוח שזה בגלל שנגמר לי הדלק כי נשאר לי ממש קצת אז פשוט נסעתי באוטו להביא דלק מילאתי והנעתי והמשכתי לרכב.
אחרי חודשיים בערך שוב נכבה המנוע אני מסתכל על המד דלק והוא כמעט מלא ואומר טוב בטח משהו חד פעמי.
אחרי כמה זמן זה התחיל לחזור על עצמו יותר ויותר פעמים ושמתי לב שיש פה משהו קבוע לפני שנכבה המנוע בכל פעם.
אני נוסע רגיל בכיף שלי, מגיע לרמזור, מאט קצת את האופנוע עם ההילוכים לוחץ על הקלאץ כדי להוריד עוד הילוך ואיך שאני לוחץ המנוע נשמע גוסס ונכבה.
מניע שוב בזמן שאני עוד בתנועה שוב פעם מנסה להוריד הילוך לפני עצירה לוחץ על הקלאץ והופ נכבה המנוע.
בקיצור זה קורה רק אחרי שאני בולם קצת עם הקלאץ ואז לוחץ עליו והופ נכבה.
היום זה כבר נהייה מוגזם וזה קורה לי כמעט 3 פעמים בנסיעה. זה כאילו עם הזמן קורה יותר ויותר.
חוץ מזה האור עדיין דולק כרגיל בלוח שעונים ולא חושב שיש לי בעיית חשמל.
אני גם לא חושב שזה קשור להזרקת דלק כי האופנוע אף פעם לא נכבה לי לבד סתם ככה, להיפך.. כל הפעמים שהמנוע נעצר לי זה רק אחרי שהאטתי את האופנוע שצת ולחצתי על הקלאץ ורק אז נכבה.. מה יכול להיות הסיבה?
ברור שאני הולך למוסך אבל עד אז לפחות אני אשמע פה עצות אם זה קרה כבר למישהו או משהו..
לגבי האופנוע.. rc200 שנת 2017 טיפולים הכול בזמן עכשיו הוא עומד על 47 אלף קילומטר.