עמוד 6 מתוך 8 ראשוןראשון ... 45678 אחרוןאחרון
תוצאות 76 עד 90 מ 107

אשכול: הצעת חוק: הגבלת רכיבה בשטח

ציטוט נכתב במקור על ידי קידוזו צפיה בהודעה
    ביקשת שקרים? קבל שלושה.

א. הנתונים המאיימים של השד הדמוגרפי שמציגים הפלסטינים (והערבים) הופרכו מזמן. חפש הרצאות של יורם אטינגר ביוטיוב.
    בנוסף ב 2018 המגמה השתנתה והיהודיה החילונית מולידה יותר מהערביה בישראל.
    ב. אתה כבר חי במדינה דו-לאומית ועל כל שלט מוסדי תמצא כיתוב בערבית. מה השקר? כשמדברים על שתי מדינות לשני עמים פתאום מתברר שאנשים חושבים שוכחים לספור כמה מדינות יש לערבים* בלבד:
    1. עזה.
    2. יהודה ושומרון.
    3. ירדן (רוב פלסטיני)
    בשלושתם השטח יהיה "נקי מיהודים" -לפי מתווה אוסלו.
    4. בישראל יגורו יהודים, אבל לא במדינה יהודית אלא מדינת כל אזרחיה.
    הקרן לישראל חדשה, האיחוד ומחלקת המדינה האמריקאית משלמים לקידום הרעיון כבר 30 שנה דרך מאות עמותות "זכויות" כשבכולם אותם אנשים באותם תפקידים.

*הערבים הישראלים מגדרים את עצמם כפלסטינים.
    אני מגדיר את הפלסטינים כערבים כי אין ולא היה עם כזה.

ג. השקר הכי גדול הוא שקר מדינת האפרטהייד והבידוד המדיני. מי שיודע קצת למד היסטוריה מבין שאין קשר בין איסורי בחוק לבין החוק והמשפט הישראלי.
    אזרחות מושהית, מותנית עתידית היא איננה שלילת זכויות. בוודאי כשיש להם אפשרות להצביע לפרלמנט הירדני. אנשים מוכנים לשלם הרבה כדי לקבל גרין קארד.

שלושה שקרים, קיבלת.
    ולרגע מהות.
    הציונות אולי קשה להגדרה שנסכים עליה אבל יש לה בסיס וככל שמתרחקים ממנו זה כבר פחות ציונות.
    דבר ראשון מדינה יהודית.
    אחר כך דמוקרטיה. (כי תנין ירוק גם לרוחב).
    אחר כך ביטחון, התיישבות, עצמאות.
    אחר כך אור לגויים.
    ואנחנו די קרובים לשם.
    כשאני כותב יהודית אני מתכוון בדיוק לאותה יהודית משכילה מסורתית (מדליקה חנוכיה) שלא משתטחת על קברי צדיקים אבל מכירה את התנ"ך וההיסטוריה של העם ברמה טובה.

מי שנלחם נגד הדברים האלה, גם אם הוא בתודעה של אכפתיות ואהבה למדינה פועל נגד הציונות וזה לא משנה כמה יאיר גולן או עומר בר לב היו רמבואיים בצבא. זה לא המדד היחידי ולא הקובע. מי שרוצה למסור שטחי מולדת, להביא מסתננים, להחליש את הנראטיב והמסורת היהודיים, לפגוע בהתיישבות פועל נגד הציונות. זאת לא ציונות, בעיני.
    קידוזו צודק, ומעט חידוד. הביטוי ציונות הוא חלול וריק מתוכן, אנחנו כאן כי אנחנו יהודים וזוהי נחלת אבותינו.

גילוי נאות, הכותב אינו שומר מצוות.

Banned
    מוזמנים להעביר את הפוליטיקה לעוף. לשם כיוונתי.
    http://fullgaz.co.il/forums/showthre...%A7-%D7%94-**)

מבטיח לא להתיחס לדברים שלכם לא פחות מההתעלמות שלכם את הודעותי.

להזכירכם. נחסמתי לצמיתות בגלל שהלנתי על כך שמנהל פתח שירשור פוליטי שלא קשור לאופנועים - בכללי
    נערך לאחרונה על ידי NAOR2207; 13-01-2022 בשעה 09:34.

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי the striker צפיה בהודעה
    קידוזו צודק, ומעט חידוד. הביטוי ציונות הוא חלול וריק מתוכן, אנחנו כאן כי אנחנו יהודים וזוהי נחלת אבותינו.

גילוי נאות, הכותב אינו שומר מצוות.
    כל הכבוד לפולגז ובעיקר למנהלי הפורום.

Junior Member
    ממליץ לכולם לראות את סרטו של רינו צרור "יהודים, פעם שלישית" מדבר על עלייתן ונפילתן של ממלכות ישראל ומלחמות היהודים מימי דוד המלך ועד היום.

ולעניינו המקורי של הדיון, בתור אחד שהתביב העיקרי שלו בשנתיים האחרונות זה לפתוח סינגלים וצירים חדשים להארד אינדורו אני חרד מהצעת החוק הזאת, מההשלכות שלה על חופש התנועה בשטחים הפתוחים וגם על ההשלכות בכל הנושא הביטוחי במקרה של תאונה שאירעה בשטח. אני מקווה שיהיה מי שירים את הכפפה ויצליח הרים מחאה/לובי להפלת החוק. אולי היבואנים (אופנועים, טרקטורונים, sbs, וג'יפים למיניהם) בתמיכה ואיגוד של רוכבים מקבוצות כמו ריידרס פור ריידרס, זולו ודומייהן יצליחו (או יותר נכון נצליח) לנדנד ח"כ אחד או שניים מהקואליציה וההצעה תרד מסדר היום.
    הרי במצב הפוליטי היום, על חודו של קול קם ונופל דבר. ואם מראש יודעים שאין רוב להצעה אז לא מעלים אותה כלל להצבעה.

בהצלחה לכולנו

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי א הזקן צפיה בהודעה
    כל הכבוד לפולגז ובעיקר למנהלי הפורום.
    ראיתי את ההודעה של אביעד רק אחרי ששלחתי.
    המקום הראוי באוף, מסכים.

ציטוט נכתב במקור על ידי znd צפיה בהודעה
    ממליץ לכולם לראות את סרטו של רינו צרור "יהודים, פעם שלישית" מדבר על עלייתן ונפילתן של ממלכות ישראל ומלחמות היהודים מימי דוד המלך ועד היום.
    ולעניינו המקורי של הדיון, בתור אחד שהתביב העיקרי שלו בשנתיים האחרונות זה לפתוח סינגלים וצירים חדשים להארד אינדורו אני חרד מהצעת החוק הזאת, מההשלכות שלה על חופש התנועה בשטחים הפתוחים וגם על ההשלכות בכל הנושא הביטוחי במקרה של תאונה שאירעה בשטח. אני מקווה שיהיה מי שירים את הכפפה ויצליח הרים מחאה/לובי להפלת החוק. אולי היבואנים (אופנועים, טרקטורונים, sbs, וג'יפים למיניהם) בתמיכה ואיגוד של רוכבים מקבוצות כמו ריידרס פור ריידרס, זולו ודומייהן יצליחו (או יותר נכון נצליח) לנדנד ח"כ אחד או שניים מהקואליציה וההצעה תרד מסדר היום.
    הרי במצב הפוליטי היום, על חודו של קול קם ונופל דבר. ואם מראש יודעים שאין רוב להצעה אז לא מעלים אותה כלל להצבעה.

בהצלחה לכולנו
    לחלק הראשון לא אתייחס (רינו צרור) כי פוליטיקה.
    פתיחת צירים זה בדיוק הרע שאני מדבר עליו. תן לחיות לחיות במובן הפשוט של המילה. לדעתי יש בארץ יותר שבילים (מסומנים ולא מסומנים) לקמ"ר מכל מדינה אחרת. הטבע הוא לא רק מקום שאפשר להדגים מה אפשר לעשות עם כלי שטח אלא גם בית לצומח והחי ואפילו שפיות למי שמחפש מדי פעם שקט. יש מספיק שבילים מאתגרים ולא צריך לגרום לנזק נוסף. לפני שבועיים פגשתי באזור השפלה עדר גדול של צבאים, מקרוב. שביל 4X4 לא מסומן. אם לא יהיה להם מקום שקט שיוכלו לברוח אליו העדר יתכווץ. לחץ נפשי משפיע בצורה חזקה על בע"ח במים באוויר וביבשה. לכן, אם מתחשק לך לאתגר את עצמך, תשתדל לרכב על שביל קיים. לא רק סמ"ש אלא שביל עיזים, נתיב שפרצו חזירים. משהו שכבר עברו עליו ונרמס.
    לפני שבוע רכבתי בשביל וכדי להימנע ממעבר בבוץ רכבתי לצידו ודרסתי פאקינג רקפות. זה לא בסדר וכשאני מוביל זה לא קורה. יען כי אני לא קדוש ולא מחבק עצים, ובכל זאת מוודא שהעמדה ברורה. מה שאפשר לשמור- לא הורסים וצמיג הורס.
    SUZUKI GSX ES 550 E 1986
    HONDA NC 750 X 2016
    KTM 1090 Adventure S 2018
    2020 Husqvarna 701 Enduro
    KTM 790 Adventure S 2021

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של ayalzo
    אל תיעלב,
    אבל מי שפותח סינגלים חדשים, הוא בדיוק הבעיה כאן.
    בעיני כמובן.

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי ayalzo צפיה בהודעה
    אל תיעלב,
    בעיני כמובן.

לקראת שבת קודש אני רוצה לשתף אתכם קטע ממסכת עירובין דף נ"ג ע"ב:

אמר ר' יהושע בן חנניה:
    פַעַם אַחַת הָיִיתִי מְהַלֵּךְ בַּדֶּרֶךְ

וְהָיְתָה דֶּרֶךְ עוֹבֶרֶת בַּשָּׂדֶה
    וְהָיִיתִי מְהַלֵּךְ בָּהּ.
    אָמְרָה לִי תִּינֹקֶת אַחַת: רַבִּי, לֹא שָׂדֶה הִיא זוֹ?
    אָמַרְתִּי לָהּ: לֹא דֶּרֶךְ כְּבוּשָׁה הִיא?
    אָמְרָה לִי: לִסְטִים שֶׁכְּמוֹתְךָ כְּבָשׁוּהָ.

העובדה שאתה רואה שמישהו כבר נסע פה, לא אומרת שהוא עשה טוב, ובוודאי שלא יוצא מזה שאתה עושה טוב שאתה נוסע בעקבותיו.

עורך ראשי FullgaZ הסמל האישי של אביעד אברהמי
    נכתבו פה בשרשור דברים מאוד מעניינים.
    מטבע הדברים, מכיוון שהנושא קשור לפוליטיקה, הדיונים גלשו עמוק לתחום הפוליטי.
    אנחנו לא נועלים את השרשור כי אנחנו מאמינים שחשוב לתת לגולשים להתבטא, וכל עוד הדיון הוא ענייני ולא גולש לפסים אישיים או לטונים גבוהים - אנחנו נאפשר גם נגיעה בפוליטיקה הקשורה ישירות לנושא השרשור.
    מכיוון שכל אחד כבר שטח את טיעוניו הפוליטיים, אני מבקש שנעצור כאן עם הפוליטיקה ונחזור להתרכז בנושא השרשור.

Banned
    ציטוט נכתב במקור על ידי אביעד אברהמי צפיה בהודעה
    נכתבו פה בשרשור דברים מאוד מעניינים.
    מטבע הדברים, מכיוון שהנושא קשור לפוליטיקה, הדיונים גלשו עמוק לתחום הפוליטי.
    אנחנו לא נועלים את השרשור כי אנחנו מאמינים שחשוב לתת לגולשים להתבטא, וכל עוד הדיון הוא ענייני ולא גולש לפסים אישיים או לטונים גבוהים - אנחנו נאפשר גם נגיעה בפוליטיקה הקשורה ישירות לנושא השרשור.
    מכיוון שכל אחד כבר שטח את טיעוניו הפוליטיים, אני מבקש שנעצור כאן עם הפוליטיקה ונחזור להתרכז בנושא השרשור.
    טוב

http://fullgaz.co.il/forums/showthre...l=1#post187802

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי ayalzo צפיה בהודעה
    אל תיעלב,
    בעיני כמובן.
    ההצעה הרי לא יכולה להבדיל בין סינגל קיים ושחוק לסינגל בתול ולא חוקי מאחר וגם לי כרוכב לפעמים קשה להבדיל, אז בטח שלחוק היבש קשה יותר. זה הכל או כלום.
    אני לא כלכך מבין בדיוק מה הבעיה בפתיחת סינגל חדש ואני לא מבין איך סינגלים קיימים ישמרו אם לא ישתמשו בהם (הטבע לוקח בחזרה את שלו). שוב, בבן שמן, מיקרוקוסמוס של שימוש כבד ומעורב, יש רקפות ויש לטאות ויש סינגלים ואופניים ואופנועים וארבע גלגליים וכולם חיים בשלום זה עם זה. עדיין יש שפע של טבע ולפעמים אם תתאמץ ותחפש ממש מקרוב בין העצים תמצא איזה סינגל חבוי. ומלא מלקטי פטריות על שתיים בשלב הזה של השנה, שעושים כנראה נזק לרקפות בדיוק כמו המצלר סיקסדייז אקסטרים שלי.
    בכל יער אחר המצב של הטבע כנראה טוב עוד יותר.

אתם יודעים מי הורס את הטבע? לא רוכבי אופנועים, בטח שלא רוכבי אופניים ואפילו לא ג'יפאים. מי שהורסים טבע ויערות הם שטחי אש, פיתוח נדל"ן ושטחים חקלאיים. שטח חקלאי הוא לא טבע שצריך להגן עליו כי הוא טבע (אפילו שאולי יש עליו צמחים וזה מבלבל) הוא קניין פרטי שצריך להגן עליו כמו שמגינים על חצר מפעל ואין לו מה לדור בכפיפה אחת עם שיקולים סביבתיים.

ציטוט נכתב במקור על ידי קידוזו
    שביל 4X4 לא מסומן. אם לא יהיה להם מקום שקט שיוכלו לברוח אליו העדר יתכווץ. לחץ נפשי משפיע בצורה חזקה על בע"ח במים באוויר וביבשה.

זה נכון גם לגבי אנשים שלקחו להם את האפשרות לרכב בשטח? או שרק הצבאים צריכים לפרוק סטרס?

ציטוט נכתב במקור על ידי קידוזו
    אם מתחשק לך לאתגר את עצמך, תשתדל לרכב על שביל קיים. לא רק סמ"ש אלא שביל עיזים, נתיב שפרצו חזירים. משהו שכבר עברו עליו ונרמס.

אפקטיבית זה בדיוק מה שקורה. אתה כמעט ולא תמצא סינגל אחד לצד סינגל אחר פשוט כי הרבה יותר כיף לרכב בסינגל שעשה מישהו אחר מאשר לדרוס צמחיה ולמצוא אבנים. חוץ מאלו שלא רוצים לעבור בבוץ.

אוקיי.
    כדאי לך לחקור לעומק מה הנזק שעושה קוליס. לא רק מבחינת הידוק אדמה, ורמיסת בע"ח שחיים בה, אלא גם מבחינת שינוי תוואי זרימת מים באיזורים צחיחים, וייבוש אזורים.
    מספר הקילומטרים של קוליסים שאני גירפתי בצעירותי בדרום, הוא יותר ממספר הקילומטרים שחלק מהרוכבים כאן רכבו בשטח (טוב, אני מדבר על רוכבי הכביש, מניח שמסתכםבמקרה הטוב בכמה עשרות בודדות, אבל זה עדיין הרבה ימים שנפרשו על תקופה מאוד ארוכה).
    כשאתה פותח סינגל חדש, או סתם מזיין גבעה בתולה כדי להוכיח שאתה יכול לעלות, הבא שיבוא אחריך, כבר יעשה את זה כי הוא חושב שזה שביל.
    רוצה לנסוע לא על שביל? סע בתוך ערוץ זרימה של נחל.

איך נמנעים?
    בתור התחלה, לא פורצים חדש.
    יש בארץ מספיק סינגלים כדי להעסיק אותך עד שתהיה מספיק מבוגר כדי שלא תוכל לרכב. חפש מפת ישראל הייקינג.

שנית כשאתה בטבע, יש כללים בסיסיים. אי אפשרלעמוד מאחורי התירוץ של"אני לא מכיר את הכללים". לפחות סע עם מפה/gps/אפליקציה וכו ... זה כמו להדליק מדורה ביער בקיץ, או להשאיר שקית עם זבל איפה שעשית קמפינג, או סתם להכנס לסלון של מישהו ולחרבן בו.

כמובן שאני לא יכול לחנך אף אחד,
    אבל התירוץ של בורות הוא תירוץ שלא תופס מים.

Senior Member הסמל האישי של KKatkov
    כדאי לך לחקור לעומק מה הנזק שעושה קוליס. לא רק מבחינת הידוק אדמה, ורמיסת בע"ח שחיים בה, אלא גם מבחינת שינוי תוואי זרימת מים באיזורים צחיחים, וייבוש אזורים.
    מבחינתי, הטבע הוא לא מוזיאון.
    אתה יכול לטעון עד מחרתיים שסינגל זה נזק, שבגללו הצבאים וחזירי הבר יברחו וימותו. משום מה, אני ממשיך לראות אותם חוצים את השבילים והסינגלים שאני רוכב בהם.
    מבחינת שינוי התוואי, הוא פחות משמעותי משביל שעושה עדר עיזים (העיזות טורפות את הצמחים, ברמה שהאופנוע לא מתקרב אליה). אז מה, עשיו גם תאסור על גידול עיזים?
    הגישה שלי היא - צריכות להיות שמורות טבע, באתרים שהם באמת יחודיים ודורשים שימור.
    בשאר המקומות - המדבר בנגב ובערבה, הגבעות בשומרון ובגליל שאר שטחים מסוג זה - אלה לא אתרים לשימור, אלא אתרים לשימוש (רצוי - שימוש מושכל שאינו גורם נזקים משמעותיים ומיותרים). מבחינתי פריצת סינגל היא בגדר שימוש סביר, הגיוני ולא מזיק. בטח כשמשווים את זה למחצבה פיראטית, משרפת זבל, נחל ביוב, משחטת רכב או מפגע תברואתי אחר שכל כפר סביבי דואג לייצר.

והערה אחרונה, בנושא הגלישה לפוליטיקה.
    קל להתעלם מפוליטיקה כשמדברים על מנועים, צמיגים, שמנים או דגמים חדשים.
    אבל כשאנו גולשים לדיון בהחלטה שמתקבלת במנגנוני הממשל וניסיון להשפיע על ההחלטה הזו - באופן טבעי, אנו נאלצים לדבר על המערכת הפוליטית וההנהגה המדינית. מכאן, אין שום דרך למנוע מאנשים לחלוק את ראייתם הפוליטית, כי זאת העדשה שדרכם אנשים מבינים את המתרחש ומנחשים את התהליכים שגורמים להחלטות שבהן הם מעוניינים להיאבק.

אז או שנחליט שהפורום מחוץ לפוליטיקה - ולא ננסה לפנות לחברי כנסת ולהשפיע עליהם.
    או שננסה לפעול ולקדם את האינטרסים שלנו כרוכבים, כפי שעושים נציגי מועדון האופנועים - אבל אז באופן טבעי השיח ינוע סביב הממשלה ואופן פעולתה, ראייתינו של אותם חברי כנסת שקשורים במישרין או בעקיפין לנושא ודעתינו האישית על הכיוון שבו הולכת המדינה. זה יביא אותנו לדיון כמו שהיה לפני מספר עמודים כאן - ואין לדעת היכן זה יגמר כשתיבת הפנדורה הזאת נפתחת. לשמחתי, לא הייתה לי כ"כ הזדמנות להתערב בדיון, כי היו לי כמה ימים עמוסים מאוד. טוב שכך.
    עם זאת, הייתי שמח להישאר לא מודע לדעותיו של א_זקן (חבר פורום ותיק שאני מעריך, ויכול לנהל איתו דיון מכבד בנושאים שקשורים לאופנועים בלבד). הדעות שלנו מנוגדות ברמה די קיצונית, ואני חושש שזה עלול להשפיע על התפישה שלנו אחד של השני בעתיד גם בנושאים אחרים. בקצב הזה, אנחנו נצטרך פה שתי מדינות לעם אחד...
    Ducati Multistrada 1100
    Alfa Guiletta 1.4 Manual

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי KKatkov צפיה בהודעה
    מבחינתי, הטבע הוא לא מוזיאון.
    אתה יכול לטעון עד מחרתיים שסינגל זה נזק, שבגללו הצבאים וחזירי הבר יברחו וימותו. משום מה, אני ממשיך לראות אותם חוצים את השבילים והסינגלים שאני רוכב בהם.
    מבחינת שינוי התוואי, הוא פחות משמעותי משביל שעושה עדר עיזים (העיזות טורפות את הצמחים, ברמה שהאופנוע לא מתקרב אליה). אז מה, עשיו גם תאסור על גידול עיזים?
    הגישה שלי היא - צריכות להיות שמורות טבע, באתרים שהם באמת יחודיים ודורשים שימור.
    בשאר המקומות - המדבר בנגב ובערבה, הגבעות בשומרון ובגליל שאר שטחים מסוג זה - אלה לא אתרים לשימור, אלא אתרים לשימוש (רצוי - שימוש מושכל שאינו גורם נזקים משמעותיים ומיותרים). מבחינתי פריצת סינגל היא בגדר שימוש סביר, הגיוני ולא מזיק. בטח כשמשווים את זה למחצבה פיראטית, משרפת זבל, נחל ביוב, משחטת רכב או מפגע תברואתי אחר שכל כפר סביבי דואג לייצר.
    עד כאן אני מסכים עם כל מילה.

ציטוט נכתב במקור על ידי KKatkov
    עם זאת, הייתי שמח להישאר לא מודע לדעותיו של א_זקן (חבר פורום ותיק שאני מעריך, ויכול לנהל איתו דיון מכבד בנושאים שקשורים לאופנועים בלבד). הדעות שלנו מנוגדות ברמה די קיצונית, ואני חושש שזה עלול להשפיע על התפישה שלנו אחד של השני בעתיד גם בנושאים אחרים. בקצב הזה, אנחנו נצטרך פה שתי מדינות לעם אחד...
    אתה רוצה שתי מדינות, אחת לאלו שמסכימים איתך ואחת לאלו שלא מסכימים איתך? כנראה שעם מספיק זמן באותה קלחת, הפכנו דומים עד זהים לשכנינו.

Senior Member הסמל האישי של KKatkov
    אתה רוצה שתי מדינות, אחת לאלו שמסכימים איתך ואחת לאלו שלא מסכימים איתך? כנראה שעם מספיק זמן באותה קלחת, הפכנו דומים עד זהים לשכנינו.
    זה נכתב בהומור עצוב.
    ואם כבר, אז השכנים הם אלה שדומים לנו...
    יש על זה בדיחה ישנה:
    יהודי מגיע לאי בודד.
    אחרי כמה שנים, מוצאים אותו - ומגלים באי שני בתי כנסת.
    שואלים אותו: תגיד, אתה לבד פה. למה בנית שני בתי כנסת?
    עונה היהודי: באחד אני מתפלל, בשני אני לא מוכן לדרוך...
    Ducati Multistrada 1100
    Alfa Guiletta 1.4 Manual

בהמשך לכך,
    על הדעות שלך לגבי מהו נזק לטבע אין בעיה להתדיין (יש כאן במדינה המון אנשים שגם אין להם בעיה לשבת לעשות פיקניק בתוך ערמות של זבל שהשאירו אלו שלפניהם, זכותם וזכותך).
    גם אין בעיה עם להתווכח שהצעת חוק של איש כזה או אחר היא כן או לא טובה לעם, מדינה או לארץ.

כשזה הופך להיות האשמות אישיות כלפי פרסונות, זה מפסיק להיות דיון ענייני. וכאמור, זכותך לחשוב שכל מי שחושב אחרת ממך הוא עוכר ישראל,
    רק בבקשה, בנקודה הזאת, תנהל את הדיון בפלטפורמות שנועדו לזה (פייסבוק, טוקבקים באתרי החדשות וכו...).

כמובן שזכותך לכתוב מה שאתה רוצה על מי שאתה רוצה. זה עדיין אתר חופשי.

נ.ב.
    בשנים האחרונות, יוצא לי יותר מדי לענות לאנשים בנושאי אופנועים בג'יפולוג, כי הם טוענים שכאן כבר מזמן אין דיון מקצועי. האמת היא שמאז שאנשים בלחץ בגלל המצב, גם שם הדיונים מקבלים אופי לא ענייני. כנראה שבעתיד, התשובות המקצועיות היחידות יהיו בפורומים בחו"ל.