ציטוט נכתב במקור על ידי א הזקן צפיה בהודעה
ניסית, אולי לחשוב שאין כאן אבסורד כי הם בעצם ממשיכים את אותן אהבת ישראל שהייתה להם בזמן ששירתו? אני לא רוצה להיכנס להגדרות של ציוני, אבל בטוח שהם אוהבי ישראל – היו ועדיין. הם רק, בניגוד לך, רואים שהדרך שבה אנו הולכים מביאה לאבדון – בפירוט – מדינה דו לאומית או מדינת אפרטהייד. והם (כמוני) מעוניינים לשמור על הצביון היהודי (האמיתי, לא של היהדות המזויפת הכוללת השתטחות על קברי צדיקים והליכה אחרי כתות) והדמוקרטי של המדינה. אתה יכול לחלוק עליהם (ועלי) אבל זה לא עושה אותך ציוני/אוהב ישראל יותר מהם. הם אגב, חיים כאן בדיוק כמוני (ולי, אגב, היו הצעות לעשות את מה שאני עושה כאן גם בארה"ב וגם בגרמניה, ברווחה כלכלית ובתקציב מקצועי גדולים בהרבה, אבל בחרתי לחיות כאן) בניגוד לאחרים....
שיתוף פעולה עם אירגונים שהוקמו מראש כדי לחסל את מדינת ישראל זה לא אהבת הארץ, פולין למשל סובלת מהכפשות בתקשורת מסיבה אחת בלבד, הם בעטו את סורוס וזרועות התמנון שלו החוצה, אלו אותם אירגונים שהצמד חמד משתייכים.
אני מכבד כל דעה כל עוד היא לא מבוססת על שקר בדיוק כמו השקר שאתה מפיץ על הסיכוי למדינת אפרטייד, זאת הפחדה קלאסית גלבסית של מחנה הקרן לישראל/חברים של סורוס.