לגמרי. פעם כל תגובה שהזכירה פוליטיקה היתה נמחקת. עם או בלי באן.
לגמרי. פעם כל תגובה שהזכירה פוליטיקה היתה נמחקת. עם או בלי באן.
נ.ב. לגבי נמלת האש הקטנה.
בארץ המקור שלה כל קן נושא רצף גנטי אחר והם תוקפים אחד את השני. כך יש איזשהו אויב טבעי שמונע פיצוץ אוכלוסין.
בארץ, מכיוון שכל נמלי האש הגיעו מאותו מקור, הן בעצם "שייכות לאותו קן" ולכן אין ביניהן מלחמה. מכאן שהאויב הטבעי העיקרי שלהן לא קיים.
חרגתי מהנושא אבל לאור הכיוון שהשרשור לקח, זה עדיף.
לא striker, אתה התחלת.
יש הבדל עצום בין דיון על חוק (נושא הפורום) לבין דיון על מי שהציע את החוק (פוליטיקה).
אני לא אכנס אתך לוויכוחים למי יש הפרעה נפשית ומי משתמש בסיסמאות נבובות מבית היוצר של זה שאסור לנקוב בשמו, זה מתחת לכבודי. אבל מה שאתה אומר על רם בן ברק מזכיר לי את הפתגם הידוע "ויקומו המלפפונים ויכו את הגנן".
ואביעד – זו אחריותך: אם אתה מרשה תגובה של קוסטה ("ממשלה מחורבנת שקמה במרמה תוך גניבת קולות הבוחרים" – אגב, קוסטה, אני מבין לליבך. בבחירות האחרונות זה קרה לי עם אורלי לוי-אבקסיס שעזרה להקים ממשלה מחורבנת תוך גניבת קולות הבוחרים), תגובות של סטרייקר (כולל לאחר שכתבת בלי פוליטיקה) וכו' – אל תתפלא שבאקלים הנוכחי – כל מי שלא מסכים עם דעותיך הוא בוגד – לא משנה מה אמר ועשה בעבר ומה הרציונל שלו – זה מתפתח לאן שהתפתח.
במספר פארקי רכיבה שאני מכיר, האופנועים או קיום פארק אופנועים הוא הגורם לשימור הפארק, אחרת הכל היה הופך נדל"ן.
בנוסף לפקקים של גלגלי האופנועים אפקט של הפיכה של הקרקע הכנסה של חמצן שמעודדת צמיחה, הוכח בניגוד לציפיות בפארק אחד שנסגר כאן.
ודבר אחרון,
לא ברור למה כל הירוקים רואים את האדם כמעל הטבע ולא חלק מהטבע, גלגלי האופנועים הורסים את הטבע באותה מידה שכן של נמלת האש הורס את הטבע או חבורת חזירי בר שמחפש באדמה וחופר ומסוגל להפוך מרבדים שלמים עשרות מטרים לכל כיוון אם הרגליים והגוף שלהם לשדה שנראה כאילה מישהו חרש אותו בגלגלי אופנוע.
אין שום הבדל בין האדם לחיות שניהם משנים את הטבע לא הורסים אותו.
If you are a good rider it will prove & exploit your skill to the world, if you are mediocre it will kick you in the teeth & laugh at you
It is purpose built for strafing curves, serious commuters or tourers need not apply
When you ride it nothing else matters except it, you & making the next turn
ROGUE RC51
יאללה, אנשים. אני מנצלש ומחזיר את הדיון לרום של נשימה חופשית. חזרתי עכשיו לטראנסאלפ אחרי שש שנים על קטנוע. שמתי צמיגים 80/20 אבל חוץ מלרדת לאיזה שביל כורכר מהודק באזור כפ"ס לא עשיתי שום דבר שבאמת יכול להיחשב שטח. אני יודע שזה לא דו"ש קלאסי אבל יש לו יכולות שאני יודע שאני לא מממש. אם יש פה למישהו טיפים איך להיכנס לנושא אשמח. אני מעיר שאני קצת חושש להיכנס לבד לשטח כי two is one one is none
ובצדק.
לא רוכבים לבד בשטח.
בטח לא בלי נסיון.
ובוודאי שלא עם בהמה כבדה.
אתה צריך למצוא חבר שיכניס אותך לעניינים וילמד אותך את הבייסיק. אני לא מאמין בלימוד שחיה בהתכתבות.
תזכירו לי רגע, מה היה נושא השירשור?
אה, כן - חוק להגבלת התנועה בשטח...
מצער לכל מי שהוא רוכב נורמטיבי, אבל כניראה שאין מנוס. אני מנחש שאילולא הפגיעה בשדות החקלאים, הנושא לא היה עולה, אבל זה כבר לא משנה. זה קורה.
לא נכון בעיני להמעיט בפגיעה בפרנסתם של אנשים. גם לא נכון להתעלם מהפגיעה בטבע. אנחנו כבר לא כמה מאות. אנחנו אלפים רבים ופגיעתנו בטבע כבר ניכרת (מדבר יהודה כדוגמה).
עדיף אולי לנתב את האנרגיות האקטיביסטיות שלנו להשפיע על אופי החוק מתוך עמדה של בגרות ואחריות (כפי שעשה אביעד בפנייתו לרם בן ברק) ולא לעוד התנצחות מיותרת על ימין ושמאל.
זה יפה ונחמד ומאד מנומס מצידך אבל החוק הזה הולך למקום אחד, הדרת רכב מנועי מכל דרך שהיא לא אספלט, תסתכל על אירופה, פעם היו הגבלות ועכשיו כל שנה שנתיים מדינה אחרת מודיעה על איסור גורף מיידי או כזה שיגיע משנה מסויימת.
תהנה כל עוד אתה יכול, הספירה לאחור התחילה
https://www.visordown.com/news/indus...-illegal-italy
בניגוד לדודות ולספתות אשר מטיפות לך ללבוש סוודר ("לא רוכבים ללא ניסיון") - הרי אתה צריך להתחיל מאיפה שהוא.
הרי לא תרכוב כל החיים שלך בקו ישר על אספלט מישורי.
גם תינוק לומד ללכת.
לי אישית היה F650 לבן מצוחצח ויקר כמה מונים למידותי (סטודנט) ורכבתי איתו המון בירושלים. המון!
עקב היותי עני מרוד (כל שריטה במיכל - כמה אלפים) היו לי שני חוקי ברזל
חוק מספר אחד - לא נופל בשטח
חוק מספר שנים - אני לא נופל בשטח!
והפלא ופלא עשיתי בורמות, סרפנטינות והרי אדר שלם ולבד.
טיפים - מיגון כמובן. אבל לא כזה שמעיק. (קניתי מגפי רכיבה בטון. ללא ציר. נשארים בארון)
לסיום אני חייב לחזור לפוליטיקה. ברשותך.
התחבבת עלי מזרח רמת גני. והיות ויש לנו מכנה משותף (לא רוכב בשבת) ראה זאת הזמנה לרכיבה משותפת באיזור בן שמן בואכה בורמה. (שישי עדיף)
הנבלה צריכה ריענון זיכרון.
נאור יקירי,
תבורך מבנים. אקח את ההזמנה בשתי ידיים.
לא בטוח שאני זה שתרצה ללמוד ממנו
בכל אופן אני כותב כאן גם למען האחרים - קבוצת אדוונצ'ר למתחילים (לי אין מתה)
השאר. במסרים.
ביקשת שקרים? קבל שלושה.
א. הנתונים המאיימים של השד הדמוגרפי שמציגים הפלסטינים (והערבים) הופרכו מזמן. חפש הרצאות של יורם אטינגר ביוטיוב.
בנוסף ב 2018 המגמה השתנתה והיהודיה החילונית מולידה יותר מהערביה בישראל.
ב. אתה כבר חי במדינה דו-לאומית ועל כל שלט מוסדי תמצא כיתוב בערבית. מה השקר? כשמדברים על שתי מדינות לשני עמים פתאום מתברר שאנשים חושבים שוכחים לספור כמה מדינות יש לערבים* בלבד:
1. עזה.
2. יהודה ושומרון.
3. ירדן (רוב פלסטיני)
בשלושתם השטח יהיה "נקי מיהודים" -לפי מתווה אוסלו.
4. בישראל יגורו יהודים, אבל לא במדינה יהודית אלא מדינת כל אזרחיה.
הקרן לישראל חדשה, האיחוד ומחלקת המדינה האמריקאית משלמים לקידום הרעיון כבר 30 שנה דרך מאות עמותות "זכויות" כשבכולם אותם אנשים באותם תפקידים.
*הערבים הישראלים מגדרים את עצמם כפלסטינים.
אני מגדיר את הפלסטינים כערבים כי אין ולא היה עם כזה.
ג. השקר הכי גדול הוא שקר מדינת האפרטהייד והבידוד המדיני. מי שיודע קצת למד היסטוריה מבין שאין קשר בין איסורי בחוק לבין החוק והמשפט הישראלי.
אזרחות מושהית, מותנית עתידית היא איננה שלילת זכויות. בוודאי כשיש להם אפשרות להצביע לפרלמנט הירדני. אנשים מוכנים לשלם הרבה כדי לקבל גרין קארד.
שלושה שקרים, קיבלת.
ולרגע מהות.
הציונות אולי קשה להגדרה שנסכים עליה אבל יש לה בסיס וככל שמתרחקים ממנו זה כבר פחות ציונות.
דבר ראשון מדינה יהודית.
אחר כך דמוקרטיה. (כי תנין ירוק גם לרוחב).
אחר כך ביטחון, התיישבות, עצמאות.
אחר כך אור לגויים.
ואנחנו די קרובים לשם.
כשאני כותב יהודית אני מתכוון בדיוק לאותה יהודית משכילה מסורתית (מדליקה חנוכיה) שלא משתטחת על קברי צדיקים אבל מכירה את התנ"ך וההיסטוריה של העם ברמה טובה.
מי שנלחם נגד הדברים האלה, גם אם הוא בתודעה של אכפתיות ואהבה למדינה פועל נגד הציונות וזה לא משנה כמה יאיר גולן או עומר בר לב היו רמבואיים בצבא. זה לא המדד היחידי ולא הקובע. מי שרוצה למסור שטחי מולדת, להביא מסתננים, להחליש את הנראטיב והמסורת היהודיים, לפגוע בהתיישבות פועל נגד הציונות. זאת לא ציונות, בעיני.
נערך לאחרונה על ידי קידוזו; 12-01-2022 בשעה 22:29.
SUZUKI GSX ES 550 E 1986HONDA NC 750 X 2016KTM 1090 Adventure S 2018
2020 Husqvarna 701 Enduro
KTM 790 Adventure S 2021
SUZUKI GSX ES 550 E 1986HONDA NC 750 X 2016KTM 1090 Adventure S 2018
2020 Husqvarna 701 Enduro
KTM 790 Adventure S 2021
קידוזמו, אמרו בלי פוליטיקה, אז לא אשיב לך כאן. אם יהיה לי זמן אכתוב לך בפרטי. אבל מדבריך עולה שאלה מעניינת.
כשאתה שוקל לרכוש אופנוע, אני מנחש שאתה לא מתייעץ עם השען שמתקן את השעונים המקולקלים שלך או עם רופא המשפחה שלך שמאבחן מצוין בעיות רפואיות. יש להניח שתתייעץ עם מכונאים המטפלים בכלי ועם אנשים שיש להם ניסיון ברכיבה ואתה סומך עליהם. נכון?
אז למה כשמדובר על דמוגרפיה, אתה מעדיף לצטט סוחר (מוצלח ככל שיהיה) מאשר אנשים ומכונים שדמוגרפיה היא עיסוקם המקצועי?
אנחנו בהתהוותה של מהפיכת המידע. אתה יכול להשיג ברשת כל מה שתרצה – אמיתי או שקרי. מה שחסר כדי שזה יגיע לבשלות היא היכולת להבחין בין מידע טוב ואמיתי לבין מידע שקרי, סתם דעות וכו'. נראה לי שזה הפח שנפלת בו.