ציטוט נכתב במקור על ידי א הזקן צפיה בהודעה
כל הכבוד לפולגז ובעיקר למנהלי הפורום.
ראיתי את ההודעה של אביעד רק אחרי ששלחתי.
המקום הראוי באוף, מסכים.

ציטוט נכתב במקור על ידי znd צפיה בהודעה
ממליץ לכולם לראות את סרטו של רינו צרור "יהודים, פעם שלישית" מדבר על עלייתן ונפילתן של ממלכות ישראל ומלחמות היהודים מימי דוד המלך ועד היום.
ולעניינו המקורי של הדיון, בתור אחד שהתביב העיקרי שלו בשנתיים האחרונות זה לפתוח סינגלים וצירים חדשים להארד אינדורו אני חרד מהצעת החוק הזאת, מההשלכות שלה על חופש התנועה בשטחים הפתוחים וגם על ההשלכות בכל הנושא הביטוחי במקרה של תאונה שאירעה בשטח. אני מקווה שיהיה מי שירים את הכפפה ויצליח הרים מחאה/לובי להפלת החוק. אולי היבואנים (אופנועים, טרקטורונים, sbs, וג'יפים למיניהם) בתמיכה ואיגוד של רוכבים מקבוצות כמו ריידרס פור ריידרס, זולו ודומייהן יצליחו (או יותר נכון נצליח) לנדנד ח"כ אחד או שניים מהקואליציה וההצעה תרד מסדר היום.
הרי במצב הפוליטי היום, על חודו של קול קם ונופל דבר. ואם מראש יודעים שאין רוב להצעה אז לא מעלים אותה כלל להצבעה.

בהצלחה לכולנו
לחלק הראשון לא אתייחס (רינו צרור) כי פוליטיקה.
פתיחת צירים זה בדיוק הרע שאני מדבר עליו. תן לחיות לחיות במובן הפשוט של המילה. לדעתי יש בארץ יותר שבילים (מסומנים ולא מסומנים) לקמ"ר מכל מדינה אחרת. הטבע הוא לא רק מקום שאפשר להדגים מה אפשר לעשות עם כלי שטח אלא גם בית לצומח והחי ואפילו שפיות למי שמחפש מדי פעם שקט. יש מספיק שבילים מאתגרים ולא צריך לגרום לנזק נוסף. לפני שבועיים פגשתי באזור השפלה עדר גדול של צבאים, מקרוב. שביל 4X4 לא מסומן. אם לא יהיה להם מקום שקט שיוכלו לברוח אליו העדר יתכווץ. לחץ נפשי משפיע בצורה חזקה על בע"ח במים באוויר וביבשה. לכן, אם מתחשק לך לאתגר את עצמך, תשתדל לרכב על שביל קיים. לא רק סמ"ש אלא שביל עיזים, נתיב שפרצו חזירים. משהו שכבר עברו עליו ונרמס.
לפני שבוע רכבתי בשביל וכדי להימנע ממעבר בבוץ רכבתי לצידו ודרסתי פאקינג רקפות. זה לא בסדר וכשאני מוביל זה לא קורה. יען כי אני לא קדוש ולא מחבק עצים, ובכל זאת מוודא שהעמדה ברורה. מה שאפשר לשמור- לא הורסים וצמיג הורס.