ההצעה הרי לא יכולה להבדיל בין סינגל קיים ושחוק לסינגל בתול ולא חוקי מאחר וגם לי כרוכב לפעמים קשה להבדיל, אז בטח שלחוק היבש קשה יותר. זה הכל או כלום.
אני לא כלכך מבין בדיוק מה הבעיה בפתיחת סינגל חדש ואני לא מבין איך סינגלים קיימים ישמרו אם לא ישתמשו בהם (הטבע לוקח בחזרה את שלו). שוב, בבן שמן, מיקרוקוסמוס של שימוש כבד ומעורב, יש רקפות ויש לטאות ויש סינגלים ואופניים ואופנועים וארבע גלגליים וכולם חיים בשלום זה עם זה. עדיין יש שפע של טבע ולפעמים אם תתאמץ ותחפש ממש מקרוב בין העצים תמצא איזה סינגל חבוי. ומלא מלקטי פטריות על שתיים בשלב הזה של השנה, שעושים כנראה נזק לרקפות בדיוק כמו המצלר סיקסדייז אקסטרים שלי.
בכל יער אחר המצב של הטבע כנראה טוב עוד יותר.
אתם יודעים מי הורס את הטבע? לא רוכבי אופנועים, בטח שלא רוכבי אופניים ואפילו לא ג'יפאים. מי שהורסים טבע ויערות הם שטחי אש, פיתוח נדל"ן ושטחים חקלאיים. שטח חקלאי הוא לא טבע שצריך להגן עליו כי הוא טבע (אפילו שאולי יש עליו צמחים וזה מבלבל) הוא קניין פרטי שצריך להגן עליו כמו שמגינים על חצר מפעל ואין לו מה לדור בכפיפה אחת עם שיקולים סביבתיים.
נכתב במקור על ידי קידוזו
זה נכון גם לגבי אנשים שלקחו להם את האפשרות לרכב בשטח? או שרק הצבאים צריכים לפרוק סטרס?
נכתב במקור על ידי קידוזו
אפקטיבית זה בדיוק מה שקורה. אתה כמעט ולא תמצא סינגל אחד לצד סינגל אחר פשוט כי הרבה יותר כיף לרכב בסינגל שעשה מישהו אחר מאשר לדרוס צמחיה ולמצוא אבנים. חוץ מאלו שלא רוצים לעבור בבוץ.