מנסה להכין חלבון מחוץ ל-instant pot. קונה חתיכות חזה עוף, מפזר בשקיות ושם במקפיא. מוציא שקית ומנסה להכין על מחבת כשזה מפשיר.
יוצא.. אכיל, לא הרבה מעבר. ניסיתי חום גבוה/נמוך, עם/בלי מכסה, לא התקבלה תוצאה מוצלחת מדי. כן התברר שמכסה סגור שורף את התחתית פחות, וכמות נדיבה של שמן זית מאפשרת לסיים לפני שהשמן מתחיל להתיז לעיניים.
א ש-5G הורס לי את העוף, או שחסרה לי אינפורמציה איך לעשות שיצא טעים ועסיסי, ואם אפשר טיפ טיפה [המילה שמציינת שזה לא שרוף אבל כאילו crusty קצת מבחוץ].
אשמח לכל טיפ / תובנה.
אם זה רלוונטי - כירה חשמלית (בוחר חום 1-10), מחבת חרסינה עם שליכט אלומיניום מלמטה, הכלי שהופך דברים חמים מסיליקון -
chikin.jpg
תרגישו חופשי לפרט כאילו אני בן 10 - כמה דקות על איזה חום, מתי שמים מכסה, מתי הופכים וכו'. #אםישספק
(שאלת בונוס - איך מדביקים שכבת אלומיניום לחרסינה?)