מנסה להכין חלבון מחוץ ל-instant pot. קונה חתיכות חזה עוף, מפזר בשקיות ושם במקפיא. מוציא שקית ומנסה להכין על מחבת כשזה מפשיר.

יוצא.. אכיל, לא הרבה מעבר. ניסיתי חום גבוה/נמוך, עם/בלי מכסה, לא התקבלה תוצאה מוצלחת מדי. כן התברר שמכסה סגור שורף את התחתית פחות, וכמות נדיבה של שמן זית מאפשרת לסיים לפני שהשמן מתחיל להתיז לעיניים.

א ש-5G הורס לי את העוף, או שחסרה לי אינפורמציה איך לעשות שיצא טעים ועסיסי, ואם אפשר טיפ טיפה [המילה שמציינת שזה לא שרוף אבל כאילו crusty קצת מבחוץ].

אשמח לכל טיפ / תובנה.

אם זה רלוונטי - כירה חשמלית (בוחר חום 1-10), מחבת חרסינה עם שליכט אלומיניום מלמטה, הכלי שהופך דברים חמים מסיליקון -

chikin.jpg

תרגישו חופשי לפרט כאילו אני בן 10 - כמה דקות על איזה חום, מתי שמים מכסה, מתי הופכים וכו'. #אםישספק


(שאלת בונוס - איך מדביקים שכבת אלומיניום לחרסינה?)