איך אפשר להחזיק מהירות קבועה באיילון? גם ה500 סל״ד שעלו וירדו אמורים לספק, ובכלל חוץ מה20 דקות האלו בשאר הזמן לא היית בסל״ד קבוע.
99 אחוז שאין לך גלייזינג אנחנו לא בשנות ה80
אני חושב שעשיתי הרצה לא נכונה לאופנוע שלי😥
אמרו לי לא לעבור את ה4.5 סלד ולא להאיץ בטירוף וזה מה שעשיתי אבל עכשיו הבנתי שגם לשמור על סלד קבוע זה לא טוב ...ושזה גורם ל"לשכבת זיגוג ('גלייזינג') על דופן הצילינדר"
הייתי נוסע 20 דק בערך על איילון ב4-4.5 סלד אני בקרוב עושה את הטיפול, אפשר לבדוק אם נגרם נזק??? תודה לעונים
איך אפשר להחזיק מהירות קבועה באיילון? גם ה500 סל״ד שעלו וירדו אמורים לספק, ובכלל חוץ מה20 דקות האלו בשאר הזמן לא היית בסל״ד קבוע.
99 אחוז שאין לך גלייזינג אנחנו לא בשנות ה80
תודה רבה יש דברים שאפשר לבדוק בטיפול הרצה וכדאי?
אי אפשר לבדוק דברים כאלה בטיפול.
סיים את ההרצה ואחרי כ 2 , 3 אלפים המנוע אמור להרגיש יותר חזק.
אני בטוח שבהרצה גם לא שמו לך שמן מיינרלי.
ביתר הקילומטרים שנותרו (ואולי גם קצת מעבר) תמשיך את ההרצה ללא סלד יציב וקבוע ובזה תסיים.
מה זה שמן מינרלי?
היום עשיתי את הטיפול...
10W40 לא מספיק דליל (במיוחד לאופנועים עם קלאץ' רטוב שידוע כמלכלך מאוד), נכון יותר לעשות הרצה עם שמן מינרלי.
אני לא יודע מה המקרה שלך, אם מדובר במנוע עליון חדש או רק החלפת צילינדר\בוכנה\התאמת רינגים מחדש, אבל גם לזה נדרש אונינג לצילינדר ועבודה שבעיקר נוטים להבליג עליה ולא לעשות ביסודיות.
אני רק אומר שלא הכל יהיה מושלם ומאוד קשה לדייק כשאתה נמצא בסביבה שחושבת עלות תועלת, ובאיזה שהוא מקום זה גם בסדר כי זה רק יעלה את העלויות שגם כך גבוהות.
לא כזה נורא שעשית הרצה לא אידיאלית, כמובן שהרצה תעיד לאורך חיי המנוע אך יש גם עוד המון משתנים נוספים בדרך (כמו אופי נהיגתך לאורך חיי המנוע וכו')
אין קשר לצמיגות, ויש גם 10w40 מינרלי.
הסיבה ששמו פעם מינרלי היא כי הוא יותר זול, ובמילא מחליפים אותו מהר.
באופנוע חדש, במילא יהיה בפנים השמן שהגיע מהחברה, כך שזה בכלל לא אישיו.