מבקש עצה מאנשים שיש להם יותר מכמה קילומטרים מחוץ לאספלט, מה עדיף לאורך זמן: קסדת אדוונצ'ר שיש בה משקף אינטגרלי או קסדה שצריך להשתמש במשקף נפרד. <br><br>חן חן למייעצים
מבקש עצה מאנשים שיש להם יותר מכמה קילומטרים מחוץ לאספלט, מה עדיף לאורך זמן: קסדת אדוונצ'ר שיש בה משקף אינטגרלי או קסדה שצריך להשתמש במשקף נפרד. <br><br>חן חן למייעצים
אין לי ניסיון עם קסדת אדוונצ'ר ואין לי כווונה לקנות כי לדעתי מדובר בפלופ.
רוכב עם שואי NXR בכל רכיבת שטח שאיננה קרבית או שהיום כולל הרבה אספלט. קלה כמעט כמו קסדת שטח טובה.
ברכיבות שטח קרביות כשאני יודע שיהיה אבק או חורש (ענפים) חצץ וכו' אני עם קסדת שטח ומשקף. בכביש מהיר עם קסדת שטח פחות נחמד.
רק אומר שחברים עם קסדות אדוונצ'ר של KLIM מרוצים (3,500 ש"ח בערך). ב
SUZUKI GSX ES 550 E 1986HONDA NC 750 X 2016KTM 1090 Adventure S 2018
2020 Husqvarna 701 Enduro
KTM 790 Adventure S 2021
קסדת אדוונצ'ר זו קסדה רגילה רק עם מצחיה. ומרווח סנטר. יש כאלו נפתחות אפילו (או היו במוטורייב)
הן יפות. לטעמי.
הכל תלוי באופי הרכיבה שלך. אם אתה מסוגל לרכוב בשטח במזג האוויר הישראלי עם משקף - שיבושם לך.
ההגעה אל השטח עם משקף תהיה יותר נוחה (מקסדת שטח)
אני משתמש במשקפי מגן של רתכים.
*משקף=המשקף האינטגרלי של הקסדה
If you are a good rider it will prove & exploit your skill to the world, if you are mediocre it will kick you in the teeth & laugh at you
It is purpose built for strafing curves, serious commuters or tourers need not apply
When you ride it nothing else matters except it, you & making the next turn
ROGUE RC51
גם המצחיה לא תשפר את ההגנה בתאונה על אספלט ועלולה להיות קטלנית.
SUZUKI GSX ES 550 E 1986HONDA NC 750 X 2016KTM 1090 Adventure S 2018
2020 Husqvarna 701 Enduro
KTM 790 Adventure S 2021
If you are a good rider it will prove & exploit your skill to the world, if you are mediocre it will kick you in the teeth & laugh at you
It is purpose built for strafing curves, serious commuters or tourers need not apply
When you ride it nothing else matters except it, you & making the next turn
ROGUE RC51
ככל שאתה רוכב יותר קטעי כביש הלוך / חזור מהרכיבת שטח יש עניין בקסדה עם יכולות כביש כדוגמת מצחייה קטנה יותר, ומשקף שקוף (אולי גם כהה פנימי).
ככל שאתה ממעט לרכוב בכביש ומגיע למשל עם עגלה, עדיפה קסדה ללא משקף שקוף כלל ומצחיה מפוארת יותר.
מהניסיון שלי, חשוב שים דגש על תקן מיגון (בהיבט קטעי הכביש) ומשקל קל (בהיבט טילטולי ראש ברכיבות השטח)
אם אתה רוכב עם משקפי אבק בשטח, רצוי לבדוק שהם נכנסים לקסדה, ולקחת בד מיקרופיבר עבור ניקוי המשקף מאבק ביציאה מהשטח.
תגיד אתה, מה תמהיל הרכיבה שלך...
BMW F800 GSA
השנקל שלי,אם הרכיבות שלך ברובן כביש עם ירידה אגבית לשבילים,קנה קסדת דו'ש עם משקף.
אם הרבה שטח מתוכנן,קנה קסדת ללא משקף ורכוש משקפי אבק עם הצללה.