תוצאות 1 עד 5 מ 5

אשכול: יש גולשי גלים בקהל?

Member

יש גולשי גלים בקהל?

ערב טוב חברים
    אני רוצה ללמד את הבת שלי בת ה4 גלישה.
    לי בעצמי יש פיש שכמובן לא יתאים לה ואני רוצה לקנות גלשן ששנינו נוכל לעמוד עליו ברדודים. על מה הייתם ממליצים? סופט? לונג? סאפ? תודה לעונים

אגב אני 60 קילו. 1.76

Banned
    מיפו עד הרצליה החופים מלאים בזאטטוטים בחוגים.
    סוחבים את הלונג (או מה שלא זה) ויה דה לה רוזה של שלוש מדרגות מהמחסן לים.
    תחשוב על זה

Senior Member
    ללימוד גלישה רק סופט. אין שום גלשן שישרת את שניכם.
    אם אתה רוצה לגלוש איתה בשביל החוויה קנה סופט או לונגבורד רחב ליציבות. בטח לא פיש. משהו ארוך מ 6 פיט. פאנבורד גם גבולי. סופט משומש זה זול.
    אם אתה רוצה שהיא תלמד, קנה לה סופט צר ככל האפשר כי היחס בין רוחב הכתפיים לרוחב הגלשן קובע את אפקטיביות החתירה. לתפוס גלים מדחיפה של מישהו אחר זה שטויות. לחתור ולתפוס לבד זה השלב שבו רוב התלמידים נתקעים. אם תחתור איתה רבע שעה ביום, תוך חודש היא תבין איך עושים את זה נכון (מיקום, תנועה, יציבות). הבנות שלי יודעות לגלוש אבל כבר לא ממש בעניין. כשאני חושב על זה, הייתי מתחיל ללמד אותה עם בוגי. זה מה שעשיתי. אם היא לא תתחבר לבוגי היא גם לא תתחבר לגלשן ולא קרה כלום. זה זול לא מאיים וקל להתנהל איתו.
    SUZUKI GSX ES 550 E 1986
    HONDA NC 750 X 2016
    KTM 1090 Adventure S 2018
    2020 Husqvarna 701 Enduro
    KTM 790 Adventure S 2021

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי קידוזו צפיה בהודעה
    ללימוד גלישה רק סופט. אין שום גלשן שישרת את שניכם.
    אם אתה רוצה לגלוש איתה בשביל החוויה קנה סופט או לונגבורד רחב ליציבות. בטח לא פיש. משהו ארוך מ 6 פיט. פאנבורד גם גבולי. סופט משומש זה זול.
    אם אתה רוצה שהיא תלמד, קנה לה סופט צר ככל האפשר כי היחס בין רוחב הכתפיים לרוחב הגלשן קובע את אפקטיביות החתירה. לתפוס גלים מדחיפה של מישהו אחר זה שטויות. לחתור ולתפוס לבד זה השלב שבו רוב התלמידים נתקעים. אם תחתור איתה רבע שעה ביום, תוך חודש היא תבין איך עושים את זה נכון (מיקום, תנועה, יציבות). הבנות שלי יודעות לגלוש אבל כבר לא ממש בעניין. כשאני חושב על זה, הייתי מתחיל ללמד אותה עם בוגי. זה מה שעשיתי. אם היא לא תתחבר לבוגי היא גם לא תתחבר לגלשן ולא קרה כלום. זה זול לא מאיים וקל להתנהל איתו.
    זהו שאני כרגע לא במקום של ללמד אותה לעמוד ולתפוס לבד כי היא עוד קטנה ואם אני "אשב" עליה זה רק יכול ליצור לה אנטגוניזם
    אז חשבתי לרמות ופשוט לגלוש איתה יחד. אני אתפוס את הגל ויעזור לה לקום ולעמוד רק בשביל הכיף. אם היא תתחבר לזה ותהנה אני אתחיל בלימוד אבל יש זמן לזה. לפחות עוד עונה.
    אז הכיוון הוא באמת סופט אבל אני צריך משהו שיכול להכיל את שנינו.
    חשבתי אפילו על גלשן מדקטלון אני מאמין שהוא יעשה את העבודה. כולה סופט כן..

Senior Member
    ממליץ בחום שלפני הכל תנסה בוגי. אם תראה שהיא צוהלת ושמחה מהקטע (גלים נמוכים מאוד, דחיפה מאחור) היא בעניין. אם אם מבוהלת שום דבר לא יעזור.
    גם יש סיכוי קטן אמנם שנפילה מגלשן בגלישה זוגית תיגמר פחות טוב. שים לב לתנאים, הרי כדי שגל יסחוב את שניכם ויספק זמן עד שהילדה תעמוד צריך ים מעל גובה ברך. בוגי בגל נמוך מאוד הכי בטוח. לגבי דקטלון או משומש, זה לא משנה.משהו זול ללימוד שבכל מקרה לא תחזיק יותר משנתיים שלוש.
    SUZUKI GSX ES 550 E 1986
    HONDA NC 750 X 2016
    KTM 1090 Adventure S 2018
    2020 Husqvarna 701 Enduro
    KTM 790 Adventure S 2021