ציטוט נכתב במקור על ידי Dresdner צפיה בהודעה
אם יש בעיות ברכיים, בעיות גב או בכלל הגוף לא משהוא ואתה עדיין רוצה לחצות את המדינה לאורכה ביום אחד לגוצי אין מתחרים.
בינתיים אין בעיות מסוג זה (טפו טפו) וגם אין שאיפה לחצות את המדינה ביום אחד. האופנוע ישמש בעיקר לרכיבות לעבודה (כ-6 ק"מ לכיוון), סידורים בתוך העיר, רכיבה מידי פעם לקריות ועכו ומידי פעם לאזור ת"א. כשיש זמן ומזג האוויר יפה לטיולים של כמה שעות. האם גם אז היית ממליץ על הגוצ'י (כאחד עם ניסיון בשניהם)? נראה לי שגם הגוצ'י וגם הטרייסר יוכלו לעמוד במשימה.

ציטוט נכתב במקור על ידי lokimonster צפיה בהודעה
[

אכן הטרייסר נהדר כל עוד הווינקרים לא נושרים ולתחושתי הוורסיס מבחינת איכות הרכבה עדיף על הטרייסר כל השאר כאמור הטרייסר נהדר.

לגבי המכירות - מ2 אופנועים חדשים שרכשתי למדתי שהדיל הכי טוב הוא בתל אביב גם בהונדה וגם בימאהה.
יתכן שהם יותר תחרותיים או יותר קרובים להנהלה ואז ניתן להוציא דיל עדיף.

אם ימאהה זו הכתובת ממליץ בחום לגשת לשגיא בסניף TLV של ימאהה הוא איש שירות נהדר וילווה אותך גם אחרי 10,000 קילומטר ( מאמין שגם צפונה).

אם אתה רוכש אביזרים מקוריים תבקש שירשמו זמן אספקה כי לי לקח שנה לסיים להרכיב את כל התוספות.

ולבסוף אני צריך להחליף מילה עם הכרובי כי נראה לי שאני מפספס משהו עם הגוצי שנובע מהיותי אדם בעל פראדיגמות בכל תחום בחיים.

תתחדש בכל אשר תבחר

LOKI
תודה, לוקי. כשאחליט על מה אני הולך אתן לאיש המכירות הצעה נגדית. אם לא ילך ננסה בת"א. מכל מקום, הרעיון של טרייד הוא להתעסק מה שפחות עם ההחלפה. נסיעה לת"א מתחיל קצת לפספס את העניין.

ציטוט נכתב במקור על ידי JohnnyDough צפיה בהודעה
מוטוגוצי עדכנו את הv85tt ב2021 אבל לפני חצי שנה, כשבדקתי באבניר, היו להם רק דגמים ישנים ולאנשי המכירות לא היה מושג אם ומתי הם יקבלו את הדגם המעודכן (לקח פרטים והבטיח לברר ולחזור אלי אבל לא שמעתי ממנו עד היום).
באתר של אבניר, התמונות עדיין מראות את הדגם הישן.
אכן, מדובר על "יד שניה 0 ק"מ" – כלומר האופנוע לפחות בן שנה, כפי הנראה המודל ה"ישן". יש לך מושג מה העדכונים וכמה הם עקרוניים?

ציטוט נכתב במקור על ידי Dresdner צפיה בהודעה
לא הייתי מתקרב לדגם הישן מה גם שהחדש עם טיובלס
אני מניח שזה חלק מהתשובה. השאלה מה זה "דגם ישן". איש המכירות הבטיח לי שזה הרבה אחרי שבעיית ה-o-ring ונזילת השמן טופלה.