יש לי מתכון לעצלנים
שמים כורכום מלח ופלפל על החזה עוף, (משני הצדדים אם יש לכם כח),
מחממים מחבת עם קצת שמן זית (או שמן אבוקדו)
ומטגנים להזהבה
במקביל מבשלים בצד שעועית ירוקה במים מלח ושום. זהו . די טעים ובריא
Sent from my AC2003 using Tapatalk
מרכיבים
6 חזה עוף חתוכים לקוביות
2 תפוזים
2 כפית פפריקה
קמח
פלפל שחור גרוס דק
מלח
2 לימון
10 כפות סילאן
2 כפית צ`ילי מתוק
אופן ההכנה
סוחטים עם מסחטת מיץ תפוז ולימון ולאחר מכן מערבבים עם הסילאן והצ'ילי,משרים את חזה העוף ללילה שלם.
כעבור ההשרעה,מקמחים את חזה העוף ומטגנים משני הצדדים עד להזהבה,מניחים על נייר סופג.
סוחטים את התפוז והלימון ומערבבים עם הסילאן והפפריקה.
מניחים את חתיכות חזה העוף באמצעות מחבת ומעל החתיכות יוצקים את הרוטב שיצרנו.
יש לי מתכון לעצלנים
שמים כורכום מלח ופלפל על החזה עוף, (משני הצדדים אם יש לכם כח),
מחממים מחבת עם קצת שמן זית (או שמן אבוקדו)
ומטגנים להזהבה
במקביל מבשלים בצד שעועית ירוקה במים מלח ושום. זהו . די טעים ובריא
Sent from my AC2003 using Tapatalk