עמוד 6 מתוך 10 ראשוןראשון ... 45678 ... אחרוןאחרון
תוצאות 76 עד 90 מ 138

אשכול: אקטואליה. פוטין ואוקראינה.

Banned
    ציטוט נכתב במקור על ידי Jack_R1 צפיה בהודעה
    אני לא יודע על איזה הסכמים מופרים מדובר, אבל שום הסכם מופר לא מסביר פתיחת מלחמה נגד מדינה אחרת ביום אחד בהיר.
    אתה מתכוון יום אחד בהיר ב 2014 ?

Senior Member הסמל האישי של KKatkov
    ובוא, אם כבר בחרת להגיב, בוא נדבר תכל'ס - אתה באמת מאמין שהבאת הגויים העמלקים לכאן באמת תתרום ותחזק את המדינה?
    אתה אישית תצא נשכר ומחוזק מזה? לא למדת כלום משנות התשעים? (אני אישית בילדות בשכונת שבאזי לא ידעתי מה זה הומלסים ושיכורים עד שנות התשעים)
    אממ... בינתיים מעלים בעיקר כאלה עם שורשים יהודים.
    אגב, עליתי לארץ עם הוריי ב-93. לא יודע לגבי ג'ק, אבל יש לי תחושה שגם הוא לא נולד בישראל.
    ככה שהתענוג שיש לך לדבר איתי ואולי גם עם ג'ק הוא בזכות העליה של שנות ה-90.
    תענוג שאני לא בטוח שאכן מגיע לך, אם נודה על האמת.
    Ducati Multistrada 1100
    Alfa Guiletta 1.4 Manual

Banned
    ציטוט נכתב במקור על ידי KKatkov צפיה בהודעה
    אממ... בינתיים מעלים בעיקר כאלה עם שורשים יהודים.
    אגב, עליתי לארץ עם הוריי ב-93. לא יודע לגבי ג'ק, אבל יש לי תחושה שגם הוא לא נולד בישראל.
    ככה שהתענוג שיש לך לדבר איתי ואולי גם עם ג'ק הוא בזכות העליה של שנות ה-90.
    תענוג שאני לא בטוח שאכן מגיע לך, אם נודה על האמת.
    ממש תענוג כולי מתמוגג.
    אתה וג'ק לא הראשונים ולצערי לא האחרונים שעפים על עצמם עם העליה האופורטוניסטית כאילו בזכותכם אנחנו מעצמת הייטק.
    ולך אני חייב תודה אישית שבזכותך אני מהנדס יודע לתכנת ולהיות DevOps
    מנהיגך הדגול ליברמן כבר הודה בפה מלא שמהעליה הזו רק 90% לא יהודים במפורש.
    קיבלתם סלי קליטה כפולים ומשולשים מהאתיופים אשר להם שפכו את הדם (תרומות דם נזרקו לפח) ועיקרו אותם (דפו פרברה)
    יותר ממחצית מכם ניצלו את סל הקליטה ואת המדינה קקרש מקפצה לקנדה, אוסטרליה וכ'ו.
    אישית בתואר להנדסה היו לא מעט מכם אשר קיבלו פטורים ונקודות זכאות כי באתם עם "תארים" מהבית...
    וכשיצאתי לשוק העבודה לא מעט מעסיקים הודו במפורש שהם מחפשים צברים כי העליה הזו "הוכיחה את עצמה" בתכל'ס בריצפת הייצור.

אז בוא. תנחת קצת לפני שאתה מדבר איתי.
    נערך לאחרונה על ידי NAOR2207; 24-03-2022 בשעה 22:19.

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של ayalzo
    ללא ספק אתה אדם חיובי.

Banned
    ציטוט נכתב במקור על ידי ayalzo צפיה בהודעה
    ללא ספק.
    אתה אדם חיובי ללא תסמינים
    פיסקתי אותך

Senior Member
    נאור, צריך להשוות סלי קליטה באותן תקופות. אתה יכול גם להגיד שהסל של הרוסים הראשונים היה מלריה וירי ממיטב הקארבינים של התקופה.

אבל זורם, נגיד שהיתה אפליה לטובת העליה הרוסית. מה זו אשמתם? אם אתה היית חי בברה"מ, לא היית רוצה לעוף משם?

יש מספיק רוסים שהם פלוצים מתנשאים ש/או מתגעגעים לסטלין (בעיקר גויים מבציר 95).
    השאלה האם זה מעפיל על היתרונות שהביאה העליה מברה"מ -
    - מסעדות חצ'פורי
    - מובילים אמינים במחירים סבירים
    - פקינז ככלב חלופי לפינצ'ר
    - טלוויזיה מהאינטרנט ב-50 ש"ח
    - המוסך של האלכסים

בלי העליה הרוסית, היית צריך לאכול פיצה מפלסטיק (אבל בלי 5G אז זה בסדר בסה"כ) או לשלם על דומינוס/האט, ולשמוע את הבדיחות המפגרות של גדליה. לא חראם?

קידוזו, לא יודע אילו הסכמים הופרו, אבל האוקראינים יימח שמם יתמערבו עוד יותר מהמהלך הזה, כל מה שפוטין ירווח זה שטח ממזרח אוקראינה, הידוק קשרים עם סין, והידוק המונרכיה שלו כי העם שלו הז**יין עכשיו

Banned
    ציטוט נכתב במקור על ידי kaz צפיה בהודעה
    נאור, צריך להשוות סלי קליטה באותן תקופות.

השוויתי בדיוק באותה תקופה קאז. שנות התשעים מתחילתן.
    הייתי במילואים עם רוסי של שנות השבעים אשר עבד בסוכנות באותה תקופה והוא אשר אישרר את העובדה שסל הקליטה הוא כפול ומשולש,
    אחר כך התחילו התירוצים וההנפצות מצד השקרנים הציונים שסל הקליטה הוא "בהתאם לרמת החיים בארץ המוצא"

אבל זורם, נגיד שהיתה אפליה לטובת העליה הרוסית. מה זו אשמתם? אם אתה היית חי בברה"מ, לא היית רוצה לעוף משם?
    בול בפוני! נקודה מעולה! אמרו את זה אז גם על ערפאת ופושעי אוסלו הארורים - נותנים לו אדמה, תשתית מדינית ונשקים - לא יקח ?

יש מספיק רוסים שהם פלוצים מתנשאים ש/או מתגעגעים לסטלין (בעיקר גויים מבציר 95).
    השאלה האם זה מעפיל על היתרונות שהביאה העליה מברה"מ -
    - מסעדות חצ'פורי
    - מובילים אמינים במחירים סבירים
    - פקינז ככלב חלופי לפינצ'ר
    - טלוויזיה מהאינטרנט ב-50 ש"ח
    - המוסך של האלכסים
    - הנשים הכי יפות ביקום. בעיקר ביציבה ובאינטונציה.

בלי העליה הרוסית, היית צריך לאכול פיצה מפלסטיק (אבל בלי 5G אז זה בסדר בסה"כ) או לשלם על דומינוס/האט, ולשמוע את הבדיחות המפגרות של גדליה. לא חראם?

חשפת אותי. אני כנראה מתוסכל מכך שאף רוסיה לא מתסכלת לכיוון שלי.
    בכחול.

עריכה:
    - אה. וגם הדג מלוח. בזמנו צצו מעדניות שלהם כפטריות ורק ממעבר ברחוב הייתי מקיא מהריח. עד שטעמתי את החרינג עם בירה. שאלתי אותו איפה הוא היה כל החיים שלי עד עכשיו.
    נערך לאחרונה על ידי NAOR2207; 25-03-2022 בשעה 12:34.

ציטוט נכתב במקור על ידי NAOR2207 צפיה בהודעה
    בכחול.

עריכה:
    - אה. וגם הדג מלוח. בזמנו צצו מעדניות שלהם כפטריות ורק ממעבר ברחוב הייתי מקיא מהריח. עד שטעמתי את החרינג עם בירה. שאלתי אותו איפה הוא היה כל החיים שלי עד עכשיו.
    אם ההיית מצפין להולנד היה לך כמה הרינג שאתה רוצה.

Banned
    צדיקים דבריהם נאמרים בידי אחרים

חשיפה: 86% מהעולים לישראל אינם יהודים

https://www.ynet.co.il/articles/0,73...647057,00.html

"רבים מהם מתבססים כלכלית, לומדים מקצוע ועוברים לקנדה או אירופה "
    https://rotter.net/forum/scoops1/736397.shtml#22

Senior Member
    - אמא שלי מזהה רוסי גוי מקילומטר, אתה לא היחיד שלא עף עליהם. זה שאתה לא מבדיל זה עניין אחר #theytookmyj33b

- עם זאת להעדפתי האישית, רוסי לא יהודי שעובד ומשלם מיסים, הילדים שלו לומדים בבית ספר ממלכתי, לומדים היסטוריה, תנ"ך לשון וכו', ישרתו בצה"ל וימשיכו את הסייקל תו"כ שהם מספקים עוד רוסיות לרוטציה -> יותר נכס למדינה ממישהו שלא רואה צורך לקיים את חוקיה, מחשיב את עצמו כבעל שררה בכל הנוגע ליהדות, ונופל על הרצפה ומתחיל לצעוק "שיקסע שיקסע!" כשנוגע בו שוטר.

- לא צריך להיות קומוניסט בשביל לפתח יציבה ושיווי משקל -

אבל הכנת חצ'פורי.. זה או שאתה נולד עם או שאתה נולד בלי (הם לא מגלים)

Banned
    קאז יא סאחבי אתה מסית את הדיון בשוגג או חלילה במכוון. אני נוטה להאמין שבשוגג.
    השאלה היא לא מה השקץ פועל פה ומה הוא "עושה בשביל מדינה"
    השאלה והדיון הם מה הוא עושה כאן מלכתחילה ומי הביא אותו.

לגבי העדפותיך את גויים זרים מאשר בני עמך(?) עצוב לי לקרוא אבל לא בא לי לריב איתך גם.

Senior Member הסמל האישי של KKatkov
    ציטוט נכתב במקור על ידי NAOR2207 צפיה בהודעה
    ממש תענוג כולי מתמוגג.
    אתה וג'ק לא הראשונים ולצערי לא האחרונים שעפים על עצמם עם העליה האופורטוניסטית כאילו בזכותכם אנחנו מעצמת הייטק.
    ולך אני חייב תודה אישית שבזכותך אני מהנדס יודע לתכנת ולהיות DevOps
    מנהיגך הדגול ליברמן כבר הודה בפה מלא שמהעליה הזו רק 90% לא יהודים במפורש.
    קיבלתם סלי קליטה כפולים ומשולשים מהאתיופים אשר להם שפכו את הדם (תרומות דם נזרקו לפח) ועיקרו אותם (דפו פרברה)
    יותר ממחצית מכם ניצלו את סל הקליטה ואת המדינה קקרש מקפצה לקנדה, אוסטרליה וכ'ו.
    אישית בתואר להנדסה היו לא מעט מכם אשר קיבלו פטורים ונקודות זכאות כי באתם עם "תארים" מהבית...
    וכשיצאתי לשוק העבודה לא מעט מעסיקים הודו במפורש שהם מחפשים צברים כי העליה הזו "הוכיחה את עצמה" בתכל'ס בריצפת הייצור.

אז בוא. תנחת קצת לפני שאתה מדבר איתי.
    חחחחחחחחחחחח
    סליחה.
    פה זה לא פייסבוק, אבל אין לי דרך אחרת להגיב על השטויות שיוצאות לך מהמקלדת.
    Ducati Multistrada 1100
    Alfa Guiletta 1.4 Manual

Senior Member
    בתור ציוני מבטן ברור לי מזמן שרוב העליה הרוסית לא יהודים. היה לי סחבק רוסי מלומד שרק איתו הייתי מדבר בעבודה כי כל השאר היו עזתים והוא גילה לי (את הסוד הנורא) שהתכנית שלו ושל חברים נוספים שהגיעו היא לקחת את סל הקליטה לרכוש למכור ולעבור לקנדה. הכי נצלני, כן?
    אבל כשמהצד השני יש לנו את החושך של דעאש, האחים המוסלמים, התרבות הערבית וכל חבורת הזבל שנקראת הנהגת הערבים (כאן, בשטחים ובמדינותיהם) אי אפשר שלא להסכים שהתמהיל הישראלי השתבח בזכות העליה הרוסית. פטריוטים, לא מתנדפים לפרוגרסיב כשטוב להם, עושים צבא ותורמים לכלכלה. את ההחלטה ההיא מודדים לטווח הארוך. כשאנחנו מתקרבים אליו וילדי העולים ההם מתמזגים עכשיו עם מרוקאים, תימנים, עירקים ואשכנזים לתפארת אפשר להגיד בפה מלא- לחיים! מעשה מדיני חכם.

לגבי פוטין- אני לא מקבל את ההנחה שהוא מטומטם ולא את ההנחה שהוא קדוש. בגלל שהתקשורתאים לא מסוגלים לדווח בבהירות על המלחמה כנראה שרק בסוף המו"מ נראה מה הוא רצה ומה קיבל בפועל.
    SUZUKI GSX ES 550 E 1986
    HONDA NC 750 X 2016
    KTM 1090 Adventure S 2018
    2020 Husqvarna 701 Enduro
    KTM 790 Adventure S 2021

Banned
    ציטוט נכתב במקור על ידי קידוזו צפיה בהודעה
    שהתכנית שלו ושל חברים נוספים שהגיעו היא לקחת את סל הקליטה לרכוש למכור ולעבור לקנדה.
    הוא שאמרתי. בפעם השלישית.
    נא בעין שלכם!

ולנו נשאר הבררה

Banned
    ציטוט נכתב במקור על ידי קידוזו צפיה בהודעה
    התכנית שלו ושל חברים נוספים שהגיעו היא לקחת את סל הקליטה לרכוש למכור ולעבור לקנדה.
    ותודה בין היתר על גבבה מצחינה של פחיות בירה מותכות אשר שיורה טילי משתיקי אגזוז ומעיפה מפתחות סוויץ (מסמר) באמצע רכיבה.

ללוקי ושושני החטיארים יש דיעה הפוכה ב180 (סיפורי סיני וכאלה) - אז מה כבר אני מבין